Prima verlopen proces

Prettige communicatie en snelle reactie bij vragen

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Komen afspraken na en goede kwaliteit

Vanaf begin een duidelijk traject, snelle communicatie en kwalitatief goed. Ook mensen op de bouwplaats zijn supervriendelijk en nemen de tijd voor de kopers.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Duidelijke en snelle support!

We zijn beide tevreden over de communicatie en de hulp die we gekregen hebben bij al onze vragen tijdens dit project over de volg je woning. Astrid en Kiona stonden ons altijd goed te woord met een relatief snelle reactie tijd. Op onze vragen werd altijd gedetailleerd gereageerd, ook als bleek dat we dit achteraf zelf in eerder gedeelde documenten konden vinden. We vonden de uitvoerder overigens allebei een prettige man in de omgang!

• Nakomen afspraken N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Over het algemeen een goede service.

Intake met de kopersbegeleidster is me heel goed bevallen. Hebben veel kennis waar je zelf niet direct aan denkt. Wel Vervelend hoeveel verschillende signalen en uitspraken er zijn gedaan met betrekking tot bijv vensterbanken wel of niet, schuurtjes in de tuin wel of niet vanuit Maas Jacobs. Ook de samenwerking of de losse werking van raab karcher is niet goed bevallen. Uiteindelijk goed opgelost maar ook hier verschillende uitspraken onder de bewoners. Ene bewoner mag wel iets en andere niet of iets weglaten of niet. De kleine puntjes bij oplevering zijn goed en snel opgepakt

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Een goede ervaring waardoor je huis gelijk als thuis voelt

Een fijne ervaring om samen je huis te ontwikkelen binnen het ontwerp van de architect. Natuurlijk zijn er altijd dingetjes die tegenzitten of niet helemaal lekker gaan. Maar om eerlijk te zeggen lag dit iets meer aan derden die samenwerkte met Maas-Jacobs dan zijzelf. Maar het belangrijkste is hoe er dan naar een oplossing wordt gezocht en dat is uiteindelijk door allen partijen naar tevredenheid gedaan.

Goede kwaliteit en communicatie

tijdens het hele bouwproces werden wij goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook veel keuzemogelijkheden in de afwerking. oplevering verliep soepel en goed en alles is keurig opgeleverd.

Helemaal prima

Goede communicatie, hele nette oplevering en allemaal heel vlot gegaan! Niks aan te merken!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Ervaring met Maas-Jacobs is goed.

De samenwerking was prettig. Het enige wat me tegen is gevallen dat de woning niet veegschoon is opgeleverd. Jammer

Zeer tevreden met de bouw en oplevering door Maas Jacobs

De bouw is voorspoedig verlopen en ruim binnen de beloofde tijd is het huis opgeleverd. De communicatie met de aannemer tijdens de bouw was zeer goed, vragen werden per omgaande beantwoord en/of werd snel actie op ondernomen. Bij oplevering waren wel een aantal punten van aandacht, maar die lijken vooralsnog goed en snel opgelost te worden.

Netjes werkend betrouwbaar bouwbedrijf

Men heeft onze woning netjes opgeleverd. De mensen waar wij contact mee hebben gehad waren hulpvaardig en vriendelijk.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Geweldig bedrijf met fantastisch en betrokken en deskundige personeelsleden

Onze woning is ontworpen door architect van Livingstone. Maas-Jacobs is een van de partners die deze woningen mag bouwen. Direct na afronden van het gesprek bij Livingstone kennis mogen maken met Corné van Zunderd, met wie wij vanaf dag 1 een klik hadden. Ook de kennismaking met de verantwoordelijke uitvoerder Dennis Poppelaars was bijzonder prettig, die volledig de belangen van ons als klant heeft behartigd. Ook met andere personeelsleden en onderaannemers altijd een prettig contact gehad. De bouw van onze woning is precies zoals wij voor ogen hadden, aan iedereen dus veel dank verschuldigd.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Fantastisch

Een mooi bedrijf dat zich flexibel richting de klant opstelt, oog voor detail heeft in het bouwen en in de communicatie.

Kwaliteit++++

Maas Jacobs heeft een prachtig hofje geraliseerd in het Ginneken aan het Willem Witteveenhof. Bij de bouw door Maas Jacobs werd kwaliteit geleverd. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Gedurende de gehele bouw waren de medewerkers van Maas Jacobs goed aanspreekbaar en oplossingsgericht. Ook het team kopersbegeleiding was altijd bereikbaar en kwam met oplossingen/voorstellen waar je als koper nog niet aan had gedacht. De enige minpuntjes: - de kwaliteit van de originele trap is ondermaats; - geen informatie gekregen over kleurverschil binnen/buiten van horren.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Een fijne aannemer met kennis en kunde, toegankelijk.

De klant staat centraal, op vragen wordt snel gereageerd en men denkt mee. Wat mogelijk is, wordt gerealiseerd. Oplevering was keurig.

Top!

Maas Jacobs is een zeer professioneel bedrijf die super flexibel is en een heel fijne klant-ondersteuning biedt. Op de bouwlocatie altijd bereikbaar en open voor overleg. Service is dus super. De kwaliteit en uitstraling van het project is fantastisch. Kortom een dikke pluim!

Communicatie en flexibel

Wat we ook vroegen, er werd met je mee gedacht, en getracht aan het verzoek te voldoen. Echt geweldig. Het enige wat tegen viel, was dat er werd gezegd dat het huis schoon zou worden opgeleverd. Helaas was dit niet het geval.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Op alle vlakken meer als tevreden.

Vanaf begin tot eind, van kennismaking tot informatie, van communicatie binnen tot communicatie op de bouwplaats, van extra wensen tot meedenken, van snelheid tot de sleutel, kunnen wij geen andere aannemer bedenken die beter is. Een stressloos gevoel voor de koper!!! Bedankt allemaal van Maas Jacobs Bouwbedrijf!!!!!

Hoogwaardige afwerking

MaasJacobs heeft ons huis in het PuurZuid project te Breda opgeleverd. Ik heb de samenwerking als prettig ervaren vanwege een aantal zaken: (1) fijne en snelle communicatie (2) flexibiliteit in aanpassingen mbt meer en minderwerk (3) meedenken mbt meer- en minderwerk maar ook tijdens de bouw op bepaalde kijkmomenten wordt er meegedacht en kunnen kleine zaken alsnog worden aangepast (4) aangenaam verrast door de kwaliteit van de afwerking (5) blij met de wijze waarop de oplevering is gedaan: nauwkeurig en snelle oplossingen voor openstaande punten

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Wij zijn zeer tevreden over de bouw van de woning. Echter het uitzoeken van de opties aan het begin van het traject kan veel beter. Er zijn nu optie mogelijkheden gebleken bij de andere woningen, waarvan wij geen weet hadden. Dat is jammer!

Heel fijn bouwbedrijf!

Heldere communicatie door zowel de uitvoerder als de kopersbegeleiding. Erg blij met onze woning!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Zonnepanelen/zonneboiler

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie tijdens de bouw. De afwerking kan netter, voorbeeld: stopcontacten scheef.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Blij met onze woning. Tijdens de bouw waren er soms nog wel wat puntjes, deze zijn telkens netjes opgepakt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede communicatie met een prima eindresultaat

Duidelijk stappenplan te volgen voor verwerken van opties. Volgjewoning was daarbij een goed communicatiemiddel wat vanuit MaasJacobs ook kort en correct werd opgevolgd. Over de prijs van de opties viel niet te onderhandelen. Verschillende opties zijn wat mij betreft overdreven duur.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fijne medewerkers en afspraak is afspraak

De opleverpunten na de definitieve oplevering zouden wat sneller opgepakt mogen worden

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Alles helder vastgesteld, waarbij er geen verrassingen zijn.

Zeer prettige samenwerking met het bouwbedrijf. Fijne contacten met kantoor en mensen in het veld.

de Ambachten 31

4881XZ Zundert