Een goede, betrouwbare en communicatieve aannemer!

Bjorn en zijn mannen hebben de constructie die een aantal jaar geleden aangetast was, weer in orde gemaakt. Wat op het oog een simpele klus leek, was qua oplossing vinden toch wat lastiger. Maar Bjorn heeft met de constructeur en metaalbouwer een fantastisch en relatief eenvoudig te plaatsen oplossing bedacht en geplaatst. Daarna zijn de muren en het trapgat opnieuw gemaakt en is er rondom het trapgat een wand met deur geplaatst waardoor mijn dochter eindelijk een echte kamer heeft. Drie jaar zoeken naar een betrouwbare aannemer is lang maar in dit geval het zoeken absoluut waard.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Overige

In één woord fantastisch

Oorschot heeft voor ons een grote zolderverbouwing uitgevoerd. Al bij het eerste gesprek, voor de offerte, was duidelijk dat deze mensen hun klant voorop hebben staan. Van het begin tot het eind hebben ze meegedacht, meegewerkt, zijn ze over alles transparant geweest en zijn ze al hun afspraken nagekomen. Flexibel tijdens het bouwtraject zelf en toch van tevoren goed ingeschat wat er nodig was en dus binnen budget gerealiseerd. Er wordt kwalitatief mooi werk geleverd, wat voor ons een prachtig eindresultaat heeft opgeleverd. Daarnaast ook fijne mensen om in en rond huis te hebben. Netjes, vriendelijk en ook altijd rekening houdend met de impact van de verbouwing voor ons en voor de buren. We hebben een tijdje moeten wachten voor ze konden beginnen, want deze mannen hebben het druk. Maar na de verbouwing snappen we waarom en kunnen we zeggen dat het zeer de moeite waard was om te wachten tot ze tijd hadden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Vloer, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Beglazing en kozijnen, Overige

Kwaliteit en transparantie

Oorschot heeft bij ons een aanbouw gerealiseerd en daarbij nog een aantal aanpassingen op de beneden verdieping gerealiseerd. Vanaf het eerste tot het laatste contact ging alles volledig zoals afgestemd. Alle werknemers zijn prettig in de omgang, denken goed mee, adviseren en werken netjes. Met wat plussen en minnen zijn alle werkzaamheden keurig binnen budget uitgevoerd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Nog mooier uitgepakt dan we voor ogen hadden!

Echte vakmensen met oog voor detail, toegankelijk en duidelijk in de communicatie. Het begon al met de offerte aanvraag, overzichtelijk en compleet. Dat bleek ook na de verbouwing, we hebben geen ongewenste verrassingen gehad. Bjorn en zijn team hebben in 4 maanden tijd onze woning flink aangepakt op de begane grond: aanbouw inclusief de aangrenzende garage die nu betrokken is bij de woning als woonruimte, omgooien van de indeling met de daarbij bijkomende werkzaamheden zoals het afbreken/plaatsen van nieuwe wanden, elektra- en wateraansluitingen. Naast ruwbouw ook de afwerking zoals het stuken, verven, spotjes hotelschakeling en het leggen van de PVC vloer. Het complete plaatje dus. Toen het team klaar was hoefden we alleen nog maar onze spullen neer te zetten: HEERLIJK! Was het verbouwingsproces stressen? Nee, absoluut niet. In die 4 maanden tijd zagen we elke week wat nieuws en we hoefden alleen maar te kijken en de spullen uit te kiezen. Einde van de dag was alles netjes opgeruimd. We kijken terug op een zeer leuke tijd. Het team heeft ons echt ontzorgd, we hebben twee jonge kinderen en werken beide. Hieronder een samenvatting van wat hoofdlijnen: • Oog voor detail: een voorbeeld: we hadden niet de meest handige tegel uitgekozen om te zetten vanwege de print maar Bjorn heeft het voortreffelijk gedaan! De ruimte is echt heel mooie geworden met een logische overloop van de print op de tegels; • Planning is goed uitgedacht: alles liep vlot door vanwege een goede doordachte planning; • Meedenken: het team staat voor een nette, goede en gepaste afwerking, zij kwamen met goede adviezen en leuke ideeën tussendoor. Voorbeeld: de hal kreeg een andere indeling en zagen een mooi plekje om een nis te maken. We zijn hier heel blij mee; • Werken netjes en pakken door: einde van de dag is alles netjes opgeruimd, altijd. • Werk wat het team zelf niet uitvoert wordt uitbesteed. Zij hebben dezelfde gedachtegang als hij zelf (netjes, doordacht en en goed werk afleveren).

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Vloer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Ontzettend blij met het eindresultaat van onze zolderverbouwing

In ongeveer 6 weken heeft Oorschot onze zolder verbouwd met een fantastisch eindresultaat. We hebben 2 dakkapellen, een dakraam, vliering met vlizotrap, 2 slaapkamers, wastafel en kast boven de wasmachine en ombouw voor de mechanische ventilatie laten maken. We hebben het erg gewaardeerd dat Björn, Gert en Kevin met onze mee dachten. Je merkt op zo'n moment dat ze veel ervaring hebben en weten wat ze doen. Ze komen met goede adviezen. Bij een eerste afspraak werden de plannen besproken, toen wij later de plannen deels wilden wijzigen was dit geen probleem. Gezellige mensen in de omgang. Wij zouden Oorschot zeker aanbevelen voor een verbouwing!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Vloer, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Uitstekend afgeleverd en prettige communicatie

Björn heeft bij ons de begane grond verbouwd. Waaronder het plaatsen van een schuifpui, kunststof kozijnen, een keuken en vloerverwarming. Wij hebben de communicatie vanaf het opnemen van de offerte tot aan de oplevering als duidelijk en prettig ervaren. Björn en zijn vader dachten ook goed mee met ons en kwamen met goede adviezen en aanvullingen. Bij de start van de verbouwing pakten zij ook zonder problemen wat meerwerk op en alles is geleverd en uitgevoerd voor een nette prijs. Kortom wij zijn zeer tevreden en hebben Björn ook direct aangeraden voor een verbouwing bij vrienden van ons.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Keuken, Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Uitstekend werk door een goed op elkaar ingespeeld team

De mannen van Oorschotbouw hebben bij ons een mooi stuk werk geleverd binnen een strak tijdschema. Vooraf is een duidelijke offerte opgesteld en uitvoerig doorgenomen met Björn. De dakopbouw is op een creatieve manier gerealiseerd waardoor het dak minimaal open is geweest in een stormachtige periode. Helaas is er door een nachtelijke storm toch water binnengekomen, maar dit is netjes hersteld door snel meedenken door Björn. De werkzaamheden werden telkens goed aangegeven en planning van de verschillende onderaannemers sloot goed op elkaar aan. De mannen werken veilig en netjes. Uiteindelijk nog wat meerwerk door aanvullend stucwerkverzoek van onze kant. Dit is netjes door Eugene uitgevoerd. Je merkt echt dat ze goed op elkaar zijn ingespeeld en ieder zijn eigen taken/sterke punten heeft. Het was voor ons een prettige aannemer en zeker een aanrader voor een volgende keer. Dank Björn, Eugene, Kevin en Gert!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Alles netjes volgens afspraak!

De jongens van Oorschot bouw zijn betrouwbaar, werken volgens strakke planning en kunnen heel veel werk zelf. Het is prettig met ze werken, ze leveren kwaliteit voor een goed vooraf geschatte prijs. Zeker een aanrader.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Isoleren (deel) woning
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Uitstekend werk geleverd. Betrouwbare vakmannen.

We hebben veel plezier aande dakopbouw die Bjorn en collega's hebben gerealiseerd. Het was nogal een klus op een huis van meer dan 100 jaar oud en met wat gekke hoeken. Het vakmanschap is duidelijk aanwezig. Ook de tekeningen, de offertes en de planning zijn overzichtelijk en duidelijk. Ze waren tijdens de klus transparant over de dingen die ze deden en de keuzes die gemaakt moesten worden. Er was aan het einde van de rit weinig meerwerk - het meerwerk wat er bij kwam, kwam voort uit extra wensen vanuit onze kant. De jongens werken veilig, ze zijn makkelijk in de omgang en ruimen hun werkplek op.

Fijne aannemer

Met Oorschot Bouw als aannemer heb je een fijne en betrouwbare aannemer. De afspraken die wij hebben gemaakt zijn allemaal netjes nagekomen. Wat meerwerk maakt niet uit, hier maken ze extra tijd voor. Björn houdt je goed op de hoogte van de stand van zaken. Zodra wij vragen hadden konden we altijd bellen. Kortom een goede aannemer die ik iedereen kan aanbevelen.

Hele fijne aannemer

Wij zijn erg blij dat we voor Oorschot bouw hebben gekozen. Vanaf moment 1 kwamen ze betrouwbaar over en hadden ze goede ideeën. Onze aanbouw is naar wens! Alle afspraken zijn nagekomen. Alles liep volgens planning.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Een aannemer die met je mee denkt, zich houdt aan afspraken en kwaliteit levert.

Wij waren vanuit een eerdere opdracht bekend met het werk van Oorschot Bouw. Het hele traject van soort werkzaamheden, keuze materiaal, opstellen offerte en uiteindelijk uitvoering verliep zeer naar tevredenheid. Ook planning van werkzaamheden en aandragen suggesties voor uitvoering van deze werkzaamheden werd zeer gewaardeerd.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Keuken, Badkamer

Renovatie jaren 30 woning

Ze hebben de volledige renovatie van onze jaren 30 woning begeleid/uitgevoerd. Ze dachten met ons mee. De planning en communicatie ging erg prettig. Alle afspraken zijn nagekomen en we zijn erg blij met het resultaat. Echte vakmannen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

Fantastische aannemer

We hebben samen met architect Rhaw uit Utrecht een grote uitbouw aan onze woning bedacht. Uit de verschillende aanbiedingen kwam Oorschot goed naar voren. Door de prettige gesprekken met Bjorn hebben we de opdracht aan Oorschot gegund. De uitbouw bestaat uit een complexe houtenconstructie. Gert en Kevin deze met veel zorg en plezier gemaakt. Op verschillende momenten was de bedoeling onduidelijk, of onvoorziene problemen, steeds hebben ze, gezocht naar de optimale oplossing. Het resultaat is prachtig en we zijn vooral blij met de fijne samenwerking met de mannen van Oorschot en onder-aannemers.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Communicatief sterk, zeer betrouwbaar en meedenkend!

Wij zochten voor onze casco opgeleverde woning een partij die onze woning kon afbouwen en onze plannen tot uitvoering kon brengen. Uiteindelijk hebben wij in Oorschot Bouw meer dan de geschikte partij gevonden! Onze plannen zijn niet alleen uitgevoerd, maar Björn heeft ook ten alle tijden (in oplossingen) meegedacht om deze plannen nog beter tot uitvoering te laten komen. De werkzaamheden betroffen het hele pakket, waar Björn samen met zijn onderaannemers zeer goed werk heeft afgeleverd! Van het plaatsen van tussenwanden en plafonds, tot zeer strakke spots in het electra-werk, stucwerk, schilderwerk, installatiewerk, badkamer tot op-maat inbouwkast. Deze werkzaamheden zijn kwalitatief goed uitgevoerd en binnen de afgegeven planning gerealiseerd. Wij zijn op dit moment als eerste in ons project verhuisd en kwaliteit heeft altijd voorop gestaan. Kwaliteit gaat boven kwantiteit, dus deze snelle, maar realistische planning was een fijne bijkomstigheid. De communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren, Björn is zeer goed bereikbaar, reageert snel en is in zijn communicatie erg betrokken. Zo'n groot verbouwproject vonden wij in het begin spannend, maar door het werk uit handen te geven aan Oorschot Bouw is het project soepel verlopen en hebben wij vanaf het eerste moment vertrouwen gehad in de uitvoering. Wanneer wij in de toekomst nog een werk (klein of groot) zullen hebben, zullen wij zonder twijfel opnieuw Oorschot Bouw inschakelen.

• Orde en netheid

Betrouwbaar, ervaren, mooi resultaat en prettig in de omgang!

Björn, Eugene en de overige mannen, hebben de complete zolder verbouwd: - een vliering geplaatst - een kamerindeling gerealiseerd - de complete zolder afgewerkt (stucwerk, vloer, elektra, schilderwerk etc.) Voorafgaand aan de verbouwing heeft Björn alle tijd genomen en moeite gedaan om de verbouwing van a tot z met ons door te nemen. Na het ontvangen van een zeer gedetailleerde offerte, hebben we telefonisch en online via Teams alles doorgesproken. Tijdens de verbouwing is door een ander bedrijf een prefab dakkapel geleverd en geplaatst. De gebroeders Oorschot zijn dermate betrokken, dat zij uit eigen initiatief een gedeelte van de communicatie met de dakkapelleverancier op zich hebben genomen. Hierdoor sloten de verschillende werkzaamheden naadloos op elkaar aan. Op het moment van plaatsing was Eugene aanwezig om toe te zien op de plaatsing van de dakkapel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking van de dakkapel is naar tevredenheid door Oorschot uitgevoerd. Ik heb zelden mensen gezien die zoveel plezier in hun werk hebben. Er wordt op een hoog tempo gewerkt, duidelijk gecommuniceerd en afspraken zijn altijd nagekomen. Wanneer het nodig is worden bevriende experts ingevlogen. Complimenten aan John Rost zijn team (schilderwerk), André van Eck (elektriciën) en Imar (constructiewerk). We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Oorschot Bouw is niet de goedkoopste partij die je kunt vinden, maar als je voor kwaliteit en betrouwbaarheid wilt gaan, dan ben je bij Oorschot aan het juiste adres.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Perfecte hulp bij een urgente dakkapel lekkage!

In de nacht ging de dak kapel lekken. Contact gehad met minstens 7 verschillende bedrijven voor hulp. Oorschot is de enige die bereid was om te helpen en snel ook! Binnen een uur stonden ze voor ons huis en gelijk 't probleem bekeken en opgelost.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam

goed, kundig en fijn

Alles is op een goede kundige en fijne manier in orde gemaakt voortgang en communicatie waren meer dan goed

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

Vakmensen, die klantgericht denken

Mijn ervaringen met Oorschot zijn goed te noemen. Ik heb geen moment twijfel gehad, over de manier van werken. Je kan merken dat ze zeer veel ervaring hebben in het maken van een uitbouw.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw

Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat van de verbouwing.

Wij zijn heel tevreden met ons 'nieuw huis'. Uitstekend werk geleverd en we waren zeker geen makkelijke klanten. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige, Beglazing en kozijnen, Keuken, Vloer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed en proffesioneel familie bedrijf die leveren wat is afgesproken.

Goed en proffesioneel familie bedrijf die leveren wat is afgesproken.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Beglazing en kozijnen, Keuken, Vloer

Goed bedrijf, Verstand van zaken.

Harde werkers, weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Alles netjes en goed afgehandeld. Doen precies zoals de klant het wilt hebben.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw

Vanaf de duidelijke offerte tot oplevering goed werk geleverd. Zijn heel tevreden.

Het begon met een goed uitgewerkte duidelijke offerte. Oorschot Bouw heeft bij ons heel goed werk geleverd. Degelijk en netjes. Daarbij werd niet afgeweken van de offerte. Ook tijdens de bouw was het voor ons mogelijk om veranderingen aan te brengen. En liefhebbers van en lekker bakkie koffie!! Kortom: wij zijn tevreden en goed dat we voor hen hebben gekozen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur

Aanrader!

Heel tevreden met onze aannemer. Ze zijn vriendelijk, denken met je mee en zien oplossingen ipv problemen.

van Rietlaan 16 A

3461HW LINSCHOTEN