Super service en begeleiding tijdens de bouw.

We zijn heel goed op de hoogte gehouden, aanpassingen bespreekbaar, oplevering met slechts enkele kleine punten, erg vriendelijke omgang met de mensen van Heijmans en snelle reacties. Een hele goede, duidelijke en informatieve project website en portal.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Zeer tevreden over de service en het huis.

Wij wonen nu een half jaar in ons nieuwe huis en we zijn zeer tevreden over het huis. De oplevering was goed georganiseerd en de bevindingen werden goed opgelost. Ook over de service die tot nu toe door Heijmans is verleend zijn we zeer tevreden. Verder hebben we er alle vertrouwen in dat ook de buurt netjes wordt opgeleverd en dat we uiteindelijk een mooie nieuwe start kunnen maken in ons mooie nieuwe huis.

Kan beter!

Een 6. Kan nog veel verbeterd worden. Alles wordt steeds wel keurig opgelost maar een hoop zaken zouden al tijdens het hele bouw proces opgelost/opgemerkt kunnen worden. Dit zou voor alle partijen een hoop ongemak schelen.

Zorgvuldig en netjes gebouwd

Mijn ervaring met Heijmans is redelijk goed op het kantoor ontbreekt het er wel eens aan maar de bouw van ons huis is super als is netjes en zorgvuldig opgeleverd en keurig gebouwd

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Ondanks wat fouten in de bouw, wel goed opgelost.

Bij de oplevering zat er een flinke fout in de maak, maar dit is redelijk snel en redelijk goed opgelost. (Nog niet helemaal opgelost). Wel altijd prima kunnen communiceren en niet het gevoel gehad dat er geen aandacht voor ons was. Wel hebben we een ingewikkelde zaak gehad met de geheel straat, betreffende ons mandeligterrein en het nieuwe project dat aan de achterzijde van onze huizen gebouwd gaat worden. Hierover had Heijmans beter kunnen communiceren en meer de lead kunnen nemen in de zaak en de communicatie hierover.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

snelle acties bij min puntjes

kwalitatieve vakmanschap en materialen gebruikt. Aandacht voor wensen van klant. bereid tot snelle acties bij aanpassingen en verbeter punten.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Garage/schuur, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Servicegerichte organisatie

In vergelijking met ca. 10 jaar geleden heeft Heijmans flinke positieve stappen gemaakt. Niet alles gaat direct goed, maar mensen staan open voor kritiek en ervaringen. Er wordt serieus gekeken naar klachten en waar mogelijk snel en correct opgelost. Communicatie, ook mbv het portaal verloopt goed.

Heel goed

Heel goed, meedenkend in het proces. Altijd snel reactie en goed kwaliteit bij de oplevering

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Zeer prettige ervaring en foutjes werden keurig opgelost .

Wij hebben een mooie bouwperiode achter de rug met regelmatig een kijkmiddag, waardoor eventuele tekortkomingen tijdig konden worden gemeld. Dit werd dan direct genoteerd en later keurig opgelost. Ook een fijn contact met uitvoerder Joris ! Verdere een keurige afwerking van de woning.

Zee positieve ervaring

Vanaf het begin zijn we bij de bouw betrokken Fijne contactpersoon bij bedrijf die schriftelijk en via mail contact hield. We konden altijd terecht voor vragen en eventuele aanpassingen. Betrouwbaar personeel, houdt zich aan afspraken. Uitvoerder altijd bereikbaar en behulpzaam. Na oplevering en zelfs veel later nog beschikbaar voor hulp

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Met horten en stoten overwegend positief

Onze woning is half juni opgeleverd en we hebben nu nog openstaande punten. Dit kwam ongetwijfeld ook door de bouwvak die tussendoor kwam, maar we vinden dat de punten (veel te) traag zijn opgepakt. De woning is wel kwalitatief in orde, van betere standaard kwaliteit dan we bij andere projecten hebben gezien.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Super fijne communicatie en oplevering

Alles was prima in orde, goede service. Ook na oplevering. De oplevering zelf was perfect in orde, nog nooit zo'n schone woning opgeleverd gezien, zelfs met lampjes!

0 communicatie en 0 oog voor de klant

Al 4 verschillende ‘bouwbegeleiders’ gehad die niks in te brengen hebben. Enige wat ze leren is dat ze niks kunnen zeggen. Zelfs niet als je huis al voor 99,9% af is krijg je niet eens een prognose. Stucadoor, schilders en andere werklui klagen steen en been over Heijmans omdat er simpelweg niet mee te communiceren valt.

Vriendelijk personeel

Heijmans levert goede kwaliteit maar in details wel slordig afgewerkt. De communicatie is soms wat minder, evenals het oplossen van klachten.

Goed behandeld; vriendelijke mensen;

Tijdens de oplevering vriendelijk te woord gestaan; weinig kritiekpunten tijdens de oplevering; als er zaken waren, direct tijd voor ons genomen en zoveel waar mogelijk goed geholpen. Bij de afhandeling van verbeterpunten en gebreken is er wel wat te verbeteren. Twee voorbeelden: Als er tijdens de oplevering kleine zaken niet zijn opgemerkt, en daar wordt dan melding van gemaakt, wordt er te makkelijk aangegeven at dit punt niet genoemd is bij de oplevering (terwijl zoiets onder garantie valt). Bij oplevering zou ook de douchewand geplaatst zijn, maar daar moeten we 12 weken op wachten.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Heijmans is niet flexiebel als je later in het bouwproces komt en later nog dingen wil laten veranderen!!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Goede oplevering met weinig slechte punten

Een compleet huis, goed opgeleverd en goede service. Fijn dat dit ook kan. 1 opleverpunt dat ook direct is opgepakt en wordt uitgevoerd.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Goede communicatie en service en vakkundig personeel.

Na de aankoop van ons huis zijn wij regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Als er een datum is afgesproken over oplevering of het herstellen van bepaalde beschadigingen, dan gebeurt dat ook echt. Zeer prettige ervaring !

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

zeker geen ervaring waarvan ik blij en vrolijk geworden ben

heijmans is goed in schermen met wettelijke bepalingen proces verbaal van oplevering enz enz. Vind je zaken na oplevering welke gewoon door heijmans of onderaannnemers niet goed gedaan zijn , kan je beter meteen de rechtsbijstand inschakelen. Geef je sleutel af. na oplevering, kom je bij je huis staat de deur wagenwijd open en niemand van Heijmans daar of onderaannemers. Communicatie verdient echt een onvoldoende. Kwaliteit omgang met klanten kopers slecht.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Snel en volgens afgesproken opgeleverd

Heijmans heeft onze woning in rap tempo opgeleverd en volgens afspraak. Geen problemen rondom niet geleverd meerwerk. Wel was duidelijk zichtbaar dat er flink tempo in heeft gezeten waardoor niet alles even netjes is afgewerkt. 35 punten in de eindoplevering die in korte tijd zijn afgewerkt. Punten die we zelf later door hebben gegeven worden zonder discussie opgepakt. Ons hoofdpijndossier is wel de badkamer geweest waar het bad na het stucwerk nog is vervangen doordat deze gescheurd was, diverse tegels en kitranden vervangen doordatdeze slecht zijn aangebracht.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Betrouwbare huizenbouwer, wel beperkt in maatwerk

Komen afspraken na en bouwen het huis in snelle tempo. Prima ervaring, maar er is nog ruimte voor verbetering in maatwerk, middelen (kopersportaal zwaar onvoldoende) en communicatie kan beter door gebruik van betere techn. middelen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Vriendelijke medewerkers die meedenken.

Door teveel druk worden de opties om er een echte topwoning van te maken gemist.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goed bedrijf, vriendelijk. Willen echt een goed product opleveren

Goed bouwbedrijf. Goede service.

Vriendelijke werklui

Zie boven

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Top ontwikkelaar en bouwer!

Zeer klantvriendelijk en deskundig. Hoge kwaliteit met een fantastisch eindresultaat.

Graafsebaan 65

5248JT ROSMALEN