Van de ven komt afspraken niet na en resterende schade wordt pas na zeer veel moeite en tegenhouden van betaling gedeeltelijk verricht.
Uiteindelijk werd alles opgelost
We zijn tevreden met ons huis maar missen in deze bouwer hun vermogen om snel en helder te communiceren, afspraken inhoudelijk na te komen en de ruimte om de woning ook in de details naar wens te maken. Ze streven iets teveel naar 'alles hetzelfde', naar mijn mening.
Mag beter afgewerkt worden
Heb een goede ervaring, fijne, vriendelijke medewerkers.
Zie ingevulde vragenlijst.
...
Een nieuw appartement moet leuk zijn , bij ons was het een drama en geen fijne 2 jaren slechte communicatie en er werd niet geluisterd naar de klant wat voor frustraties lijden
Slechte ervaring met parttime begeleidster en niets extra mogelijk, ook op fouten moeten attenderen tijdens de bouw zodat dit nog aangepast kon worden voordat muren gemetseld werden.
Ik kan werkelijk geen enkel positief punt opnoemen. Je kunt duidelijk merken dat zij niet de vakkundigheid hebben om woningen te bouwen, gezien zij van origine wegenbouwers zijn. De kwaliteit van de constructie en alle afwerking laat dan ook zwaar te wensen over. Veel opleverpunten die niet conform afspraak zijn en 3,5 maand later nog steeds niet opgelost zijn. Daarnaast is er 0,0 communicatie.
Van de Ven heeft onze nieuwbouw woning erg netjes gebouwd. We zijn er blij mee!
Tevreden, maar nog niet alle punten zijn opgelost
zie hierboven
Mooi huis, netjes opgeleverd
Van de Ven is een betrouwbare organisatie die nog veel winst kan halen in het afhandelen van zijn openstaande punten.
Goede communicatie, mooie bouw, extra kijkdag gekregen omdat iemand niet kon op de huidige kijkdag kon, goed op de hoogte gehouden. Op tijd opgeleverd
over het algemeen redelijk tevreden
conform verwachtingen
Je moet weten wat je wilt om samen tot een goed product te komen.
zie punten in de vragenlijst, anders verval ik in meerdere herhalingen.
Communicatie was erg goed als ik ergens niet te vrede den mee was kwamen ze meteen kijken, en zoeken na een oplossing. Oplever punten werden netjes hersteld.
Nog steeds tevreden over de woning, maar het valt mij tegen dat er na oplevering van de woning niet of nauwelijks gereageerd worden op mijn klachten.
De aanvang was goed de afronding niet
Slechte communicatie, Mega slecht bereikbaar Helpen niet. Samenwerking met keuken/badkamer bedrijf drama. Proberen overal geld uit te slepen: hier tegeningaan helpt. Ontzorgd totaaaal niet.
Meeste personeel nam je klachten serieus helaas niet iedereen. Het is toch veel geld wat je betaald voor zo’n appartement dan mag je best goed kwaliteit verwachten. En begrip.
Haya van Somerenstraat 4 -01
5032MK TILBURG