De dames zijn vakkundig en geduldig en vriendelijk.

Soms kwam het voor dat ik mijn dag niet had, maar toch ging voor mijn litteken behandeling. Dan moedigde ze mij aan om vol te houden. Na de behandeling toch blij dat ik was gegaan. Het eind resultaat is dat ik geen pijn weer heb van het litteken.

goede service, denken met je mee, en altijd leuk en vriendelijk

Goede service, mijn zoon wilde zijn afspraak eerder, ivm op dat moment veel puisjes, ze denken dan met je mee en hij kon 1.5 week eerder komen, super fijn.

Met aandacht, ook voor eigen inbreng

Met aandacht, ook voor eigen inbreng

Alleen maar goede ervaringen,lieve meisjes die hun werk met liefde doen.

Prima service, prettig personeel

Adequate dienstverlening, prettige contacten

Zeer vriendelijk personeel

Simone is een zeer behulpzaam, bekwaam maar met name een zeer vriendelijke therapeute. Je voelt je gelijk op je gemak.

Goede behandeling

Goed. Fijne behandelaar Meedenkend.

goede service

Goede therapie

šŸ‘

Een acuraat en schoon en cliƫnt vriendelijke praktijk. Altijd op tijd en kundig. Zo ga je er met plezier heen. Top

Proffesioneel, goede adviezen op maat, prettige open sfeer

Ik voel me ontzettend prettig in deze praktijk. De meiden blijven zich ontwikkelen, door opleidingen en cursussen en de aanschaf van de nieuwste apparatuur. Hierdoor krijg ik al jaren een passend advies op maat. De sfeer is prettig en open, de meiden zeer professioneel.

Zeer klantvriendelijk gerichte benadering.

Zeer klantvriendelijk gerichte benadering.

Behandeling zeer goed afgestemd op de individuele persoon

Heel doeltreffende therapie omdat deze afgestemd word op de individuele persoon. Er word gezocht naast de normale behandelingen, welke behandeling het beste bij jou past en bij jou huid/probleem. Alles word gedaan voor het beste resultaat. Dat is de drijfveer van deze praktijk. Echt superrrrrrrr. Ik ben heel goed geholpen hier.

Ontspannen, professioneel en erg gezellig!

Ik kom hier inmiddels een aantal jaren. Erg vertrouwd, goede kennis, geen opdringerige verkooptechnieken, fijne producten, uitstekende service, een luxe!

Positief en altijd correct op tijd voor de afspraak.

Deskundig zonder betweterig te zijn.

Gedurende 2 (lange) behandelperiodes gemerkt dat er veel rekening gehouden werd met mijn soms (on) mogelijkheden op reguliere praktijk openingstijden. Ik voelde me als cliƫnt gerespecteerd.

Zeer goede service en vriendelijk personeel

De zorg van de dames die mijn vrouw tijdens het ziekbed hebben gemasseerd, was zeer goed. Niet alleen de massage van de benen maak ook op geestelijk vlak hebben deze dames een grote bijdrage geleverd, nogmaals dank hiervoor.

Zeer goed service en bekwaam en professionele personeel

Zeer professioneel, fijne duidelijke uitleg. Prettig in het contact.

men is zeer professioneel , kundig en vriendelijk

Omdat ik last had van ouderdomsvlekken heb ik een IPLbehandeling gehad met een mooi resultaat. Ook mijn Environ producten haal ik hier.

Goede service en vriendelijk- en kundig personeel.

Mijn ervaring is, dat ik altijd goed wordt behandeld door erg vriendelijk- en deskundig personeel.

geweldig service en ontzettend klant vriendelijk

Om de 6 weken laat mijn gezicht harsen en wenkbrauwen en wimpers laten verven. De huidtherapeuten zijn vriendelijk, betrouwbaar en professioneel.

Duidelijke informatie, behandeling goed verlopen en mooi resultaat

Duidelijke informatie gekregen van Millie over verschillende behandelingen. Mijn 1e behandeling met de plasma pen is goed verlopen en het resultaat mag er zijn. Ik ben meer dan tevreden over de behandeling en de service. In maart heb ik mijn na controle en kan ik een nieuwe afspraak gaan maken voor de dermatoloog pen....

Aangenaam

Fijne salon. Deskundige, zeer vriendelijke huidtherapeuten.

Zie onderstaande zin

Het.verliep stipt op tijd, helder duidelijk en snel

Goede service en vriendelijk personeel

Zie boven