Fijne en zinvolle behandelingen gehad, meedenkend over oplossingen.

* vriendelijke en voor mij professionele aanpak. *duidelijkheid over wat kan met en van de verzekering. Was zelfs een beetje op de voorgrond wat mij iets irriteerde maar wel begrijpelijk. *afspraken goed op elkaar ingesteld en ook zoveel mogelijk dezelfde.

Prima zorg en vriendelijk, toegankelijk

Vriendelijk personeel, meedenkend, tijd, kwaliteit, bereikbaar

Super resultaat, geweldige meiden en altijd eerlijk en oprecht

Prettig bedrijf, advies op maat en super resultaten! Ik blijf zeker komen...

Bevalt me goed

Goede service en vriendelijke mensen

Mijn ervaring is goed. Al gaat er soms iets niet volledig in een keer goed. Door de goede service is dat geen probleem.

Goede service, oog voor de klant

Goede service, vermogen om mee te denken met de klant

Vriendelijk en bekwaam.

Ik voel mij goed geholpen. Er wordt serieus geluisterd en probleempjes met mijn huid worden opgelost.

Professioneel en vakkundig.

Heel aangename benadering en massage geeft verlichting.

Goede uitleg, fijne mensen

Voor ipl laser ontharing onder behandeling bij Simone. Professionele setting, duidelijke uitleg en geen verrassingen achteraf! Ondanks de niet-pijnvrije behandeling kom ik er graag.

Professioneel bedrijf. Vriendelijk personeel. Zeer goede service

Altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Altijd volgens mijn wensen

Meedenkend personeel

Ik ben maar ee paarkeer in de praktijk geweest, maar mijn gevoel hierbij was goed.

Ben heel netjes behandeld

Lotte heeft me netjes behandeld en ik kan alles aan haar vragen , en zei helpt me dan netjes en geeft ook altijd overal antwoordt op Ik word graag door haar geholpen Daarom wens ik jullie veel succes Gr van Ria Janssen

Deskundig, ervaren en klantvriendelijk

Deskundige behandeling. Vriendelijk team

persoonlijke aandacht

deskundigheid werken op behoeften rust

Vriendelijk personeel, uitgebreide intake, fijne behandelingen

Mijn ervaring met de Huid- en Oedeemtherapie praktijk is erg goed. Na een uitgebreide intake volgde de eerste behandeling. Het personeel heeft kennis van zaken en is daarnaast erg vriendelijk. Voor de behandelingen werd de tijd genomen en vragen werden altijd goed beantwoord. Ik zou jullie praktijk zeker aanbevelen.

Zorgvuldig en behulpzaam

Afgezien van een goede behandeling is er altijd een gezellig praatje bij wat alles erg aangenaam maakt.

Goede service en erg betrokken

Vakkundig en staan altijd voor je klaar.

Goede deskundige therapeuten

Ik ben altijd met respect behandeld en er is goed naar mij geluisterd.

Hele goede ervaring iedereen altijd heel vriendelijk en kundig!

Ben zeer tevreden en beveel deze praktijk dan ook van harte aan!

prettige deskundige hulp bij huidproblemen

prettige en deskundige hulp bij huidproblemen

Heel fijn personeel, fijne behandeling en wat vooral heel fijn was, was het begrip voor ook ‘mentale’ belasting door huidproblemen.

Erg professioneel.

Zeer goede vakkennis en erg vriendelijke medewerksters die gaan voor het beste resultaat.

6581 TD

Behandeling wordt goed en zorgzaam uitgevoerd en zijn er vragen dan is er altijd ruimte voor en worden naar tevredenheid beantwoord.

Prima resultaat

Prettig contact, goede uitleg.

zie hieronder

Ik verzoek U vriendelijk mij geen beoordelingsformulieren meer toe te sturen. Dergelijke enquêtes zijn totaal zinloos en onwetenschappelijk. Van de zijde van gezondheidswetenschappers wordt deelname aan deze soort van onderzoeksenquêtes ten zeerste afgeraden. Dus in het vervolg: niet meer doen!!