ik ben erg tevreden.

ze zijn zeer kundig, stellen me gerust en weten wat ze doen met oedeeem therapie. ook al doet het zeer.

De behandeling is goed uitgevoerd, heeft alleen niet zoveel gedaan voor mijn huid.

Super fijn en heel patiënt vriendelijk

Ik ben bij praktijk huid en oedeemtherapie gekomen ivm een hele lelijke hondenbeet waar een flink gezwel onder zat. Door de behandelingen hebben ze dit heel erg mooi weg kunnen krijgen en heb ik er geen last meer van. Ik ben de praktijk hiervoor nog steeds heel dankbaar!

Ze hebben zeer goed werk geleverd! Een praktijk die zeer begaan is met haar cliënten.

Goede en snelle hulp, wanneer nodig.

Goed opgeleide mensen met ervaring, aan te bevelen.

Heel goed

Een deskundig advies en behandeling door Millie

Proffesioneel, vriendelijk

Wordt erg fijn geholpen. De dames die ik heb gehad zijn kundig en geven goed advies. En ze zijn super vriendelijk en nemen de tijd voor je!!!

Werd erg prettig geholpen ze was rustig en duidelijk.

Fijne behandeling

Ik ben heel goed geholpen ivm het verwijderen van ouderdomswratjes. Het resultaat is heel goed.

Vriendelijk en goede informatie

Goed geïnformeerd en behandelingen juist uitgevoerd. Was niet helemaal het gewenste resultaat, maar wist ik van tevoren. Dus tevreden

Deskundige en vriendelijke begeleiding

Ik ervaar de begeleiding als zeer deskundig en heel klantvriendelijk, waarbij rekening gehouden wordt met mijn vragen en wensen.

Super!

Ik zou het liefst iedere week willen maar op dit moment laten mijn financien dit niet toe. Met vriendelijke groet, Marije van Leeuwen

Prima therapeut

Voldoende kennis en persoonlijk advies.

Erg professionele en spontane meiden

Erg professionele en spontane meiden, weten echt waar ze mee bezig zijn! Ik raad het iedereen aan

Top verwend

Fijne ervaring en heerlijk in de watten gelegd

Betrouwbaar

Iedereen is heel klantvriendelijk. Bestelde producten staat altijd netjes klaar. Betrouwbaar in afspraken. Goed advies over producten die bij je huid passen. Ik heb niet het gevoel dat ik een commercieel advies krijg bv het duurste product. -

Professioneel bedrijf, met kundig advies!

Al jaren kom ik hier om mijn huid stalend te houden. De Huidtherapeuten zijn vriendelijk en meedenkend. Sinds ik de environ lijn gebruik is mijn huidconditie sterk verbeterd! Tot snel weer!

Uitstekend!

Ik kwam in oktober 2021 bij Milou met onderhuidse ontstekingen op m’n gezicht. Ik was daarvoor een half jaar bij een schoonheidsspecialiste geweest. Echter, had dit niet voor mij het gewenste effect gehad. De acne kwam in alle hevigheid weer terug. Ik ging met best wel een sceptisch beeld naar een huidtherapeut, omdat ik dacht dat het bij mij gewoon niet opgelost kon worden. Het eerste consult bij Milou was met name informatief en erg verduidelijkend (uitleg over huid en ontstekingsprocessen met littekenvorming). De daaropvolgende consulten ging Milou aan de gang met het uitzuiveren van mijn huid en kocht ik de productlijn van Environ; na een aantal consulten kwamen we erachter dat een antibioticakuur toch nodig zou zijn om de ontstekingsgraad van mijn huid naar beneden te brengen. Na 6 weken antibiotica en het blijvend uitzuiveren van mijn huid kon ik eindelijk op 7 januari 2022 beginnen met de littekenbehandelingen. Mijn huid ziet er nu gezond en stralend uit. Na 4 littekenbehandelingen zie ik al enorm verschil en ik hoop dat mijn huid nog meer zal verbeteren de komende tijd. (Ik was voordat ik na de huidtherapeut ging al een tijdje bezig met supplementen innemen ondersteunend aan mijn huid. Ook heb ik de Foreo Luna 3 aangeschaft waarbij ik goede verbetering zag van mijn huid). Geduld is een schone zaak! Bedankt Milou voor jouw tijd en inzet. Ik voel me als klant begrepen en tevreden over het huidige resultaat.

Heel plezierig, vakkundig, snel

Heel plezierig, vakkundig, snel.

Meiden met verstand van huidklachten.

Ik beveel deze praktijk zeker aan. Ik had een lelijk litteken in mijn gezicht en na een flink aantal Derma pen behandelingen bijna verdwenen. Ook als ik een ingegroeide haar in het litteken had zitten kon ik altijd wel even langs komen. Bedankt voor de goede service.

Lieve deskundige meiden

Zeer klantgericht en professioneel! :)

Ik had een hele fijne behandeling bij Milou. Ze legt alles goed uit en beantwoordt de vragen op een klantvriendelijke en professionele manier. Ze legt alles goed en duidelijk uit en maakt een gezellig praatje met je! :) Tot de volgende keer!

Toppie

Goede zorg

Vriendelijk en deskundig personeel

Communicatie vraagt om aandacht. Komt afspraak niet na, moet er achteraan bellen, jammer.