Afwachtend

Ben tot nu toe tevreden. Maar ben benieuwd of mijn behandelingen dat resultaat zullen halen wat ik er van verwacht

Super goed en higienisch

Super lief in omgang zeer tevreden

Goede service.

Correct en secuur, precies in hun werk, hebben veel aandacht, voor de cliënt. Goed geholpen met mijn steunkousen op te meten en aan te trekken.

Mooi resultaat en super lieve mensen!

Mijn huid is er heel erg op vooruit gegaan. Altijd goede en eerlijke adviezen.

Klantvriendelijk en fijne behandeling

Er is goede en vriendelijke uitleg. Zijn zeer professioneel!! En ik zou ze zeker aanbevelen aan anderen.

Dit was mijn tweede keer, wederom fantastisch geholpen.

Prima en gezellig geholpen ondanks corona. Fantastisch resultaat van mijn bijgewerkte wenkbrouwen. Goede nazorg middels telefonisch contact. Altijd mogelijkheid tot bellen voor vragen.

Goede en fijne behandelingen

Ik kom er nu al een paar jaar en ben altijd netjes behandelt. De behandeling die ik krijg is goed. Vragen vaak of het goed gaat. Bij binnenkomst altijd de vraag hoe het gaat. Stel het zeer op prijs.

Super vriendelijk, legt alles goed uit. Ben zeer tevreden

Vriendelijk

Doen goed advies

Goede resultaten en fijne service

Mijn huid is aanzienlijk beter geworden sinds ik deze praktijk bezoek. Ze zijn er altijd vriendelijk en denken graag mee.

Goed alleen blijven de haren terug komen.

Mijn gezichtsbehandeling voor haar groei heeft helaas niet geholpen. En is weer van ouds aanwezig helaas!!!! De behandelaarster zelf was echt top! Echt een lieverd maar helaas niet het gewenste resultaat en zal ik deze sik moeten accepteren.

Gennep

Ben een aantal keren geweest en ben altijd goed en profisiobeel geholpen Mellie heeft mij vqak geholpen Vorige week een behandeling ge gehad bij een andere salon en helaas mis gegaan kreeg een dunne een tintelende pijnlijke huid en en een rimpel . Ik maakte me erg zorgen en wilde dat er iemand naar keek die er verstand van had Ik belde naar Simone de wildt en ik kon meteen de volgende dag terecht in gennep bij Mellie Mellie stelde mij erg op mijn gemak en nam de tijd voor mij en maakte foto's Ze was zoo menselijk en profisioneel en tegelijkertijd ook lief Ging huilend er naar toe en liep een stuk rustiger naar buiten Bedankt Mellie

Geweldige ervaring, ben bijzonder blij met het eindresultaat

José heeft me enorm goed geadviseerd voordat ik definitief besloot permanente make-up in de vorm van wenkbrouwen liet plaatsen. Te meer omdat ik littekenweefsel en een wijnvlek in en bij mijn wenkbrouw heb. Enorm blij met het eindresultaat.

Super klantvriendelijk en zeer snel behandelresultaat!

Via een vriendin bij de praktijk terecht gekomen om pigmentvlekken in mijn gezicht te laten behandelen. Fijne uitleg gekregen door José over de soort behandeling en het te verwachten resultaat. Al na 1 behandeling echt een super resultaat! Ben zeer tevreden en zal het iedereen aanraden, ook als je niet uit de buurt komt!

Hele goede ervaring!

Ik ben onder behandeling in de praktijk in Gennep. Mijn huidtherapeute is Millie. Ik vind dat zij erg goed kijkt naar de wensen van de klant en de problemen waar de klant mee zit op het gebied van huidproblematiek. Millie legt alles heel erg goed en duidelijk uit. Ze heeft erg veel verstand van het vak en doet dit ook met passie. Ik zie veel verbetering en daarom zal ik altijd terug blijven komen. Ik raadt het iedereen aan!

Deskundig, betrokken, plezierig en goed contact, ruime afspraakmogelijkheden

Afgelopen maanden verschillende behandelingen gehad o.a. micro needling. Prima voorlichting/advies vooraf, prettige en deskundige manier van behandelen, goede nazorg in de vorm van een uitstekende creme om na te behandelen en snelle reactie op een praktische vraag..

Professionele praktijk

Geweldige behandeling gehad met de dermapen, producten zijn fijn!

Ontevreden

Ik heb als behandeling de derma pen gekregen. Toen ik voor het eerst daar was werd ik behandelt door een collega van hun die stage had gelopen bij hun.. nou die is met de derma pen zo lang stil gaan staan op mijn littekens dat mijn litteken nu extra zichtbaar is en groter is. Ik ben echt heel boos ik ging er heen met de hoop op een betere huid maat dat is nu niet het geval!!

In 1 woord: Top!

Vandaag weer een dermapen behandeling gehad bij Lotte in Beneden Leeuwen. Erg fijne en zeer professionele behandeling, ze weet echt waar ze het over heeft en dat wordt dan ook zeker geuit in het werk dat ze levert. Zeer tevreden voor de tweede keer! Tot snel. Groet, Robin

De behandeling is weloverwogen en doordacht en de medewerkers zijn terzake kundig en empatisch.

Met alle medewerkers heb ik de ervaring dat ze weten waarover praten als zij mij, als cliënt, tekst en uitleg geven. Hun handelen/behandeling vloeit voort uit zowel theoretische kennis als praktische ervaring/uitvoering. Als cliënt word ik respectvol en vriendelijk behandeld. Ze vragen feedback aan mij en passen zo nodig de behandeling aan. De rapportage is duidelijk want een andere collega kan zo de behandeling overnemen. Een praktijk waar ik bewust voor gekozen heb en die ik van harte aanbeveel.

Altijd een deskundige en prettige behandeling

Ik kom al jaren bij de praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Ewijk. Ik ben altijd zeer prettig en professioneel geholpen met vragen en de verzorging van mijn huid. daarnaast is een behandeling ook nog eens een weldaad voor jezelf, helemaal een aanrader dus!

Professioneel, persoonlijk en nuttig

Ik ben naar de praktijk gegaan vanwege acne- en littekentherapie. Er wordt prettig contact gemaakt, er is een oprechte connectie. Bij vragen wordt de tijd genomen om uitleg te geven. In eerste instantie heb ik microneedlingtherapie gehad (dermapen) en ik gebruik nu (inmiddels al 1 jaar) alleen nog huidproducten en een voedingssupplement. Mijn klachten zijn zeer goed weggetrokken, ik heb een enkele keer nog wel een milde acne-aanval, maar deze is niet te vergelijken met wat het voorheen was. Belangrijke kanttekening: het is niet goedkoop, je moet het er echt voor over hebben. Ik ben van plan een dermaroller te kopen om nog wat extra resultaat te behalen.

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Goede behandelingen en heel goed geschoold personeel.

Zeer tevreden, ik heb geen op of aanmerkingen

De ervaring is naar tevredenheid verlopen

geweldig

heel goed