het is een mooi huis geworden, allen als er iets is duurt het erg lang voordat er iets gedaan wordt. zelf had ik drie weken vrij om alles klaar te maken, hierin kon Roosdom Tijhuis alle punten verbeteren. maar niemand gezien. de uitvoerder was bereid om nu aanwezig te zijn wanneer ik zelf niet vrij kon dat was erg prettig.
Bedankt voor de beoordeling. Vervelend om te lezen dat de communicatie niet was zoals u van ons mag verwachten!
Help je kopers, verhelp problemen
Bedankt voor de beoordeling!
Wij waren blij met de gegeven adviezen. Dat geldt ook voor de keuken en sanitair leverancier. Nogmaals nette oplevering.
Bedankt voor de beoordeling en het mooie cijfer!
Slechte ervaring gekregen met Roosdom Tijhuis, komen afspraken niet na m.b.t. oplossen van punten en hebben ons verkeerd geïnformeerd in de koop fase. Geen kennis over zonnepanelen en eventueel terugleveren van stroom. Verkeerde informatie verteld over werking van warmtepomp en WTW. Veel opleverpunten die niet vanuit Roosdom worden opgelost. Zelf contact opnemen omdat het anders niet gebeurt. Communicatie is slecht.
Bedankt voor de beoordeling. Vervelend om te lezen dat u niet met alle punten tevreden bent!
Na een fijn gesprek met de kopersbegeleider aan het begin vd bouw zo moeizaam verliep de communicatie tijdens de bouw. Wat erg jammer was dat geen enkele wijziging meer gehonoreerd werd tijdens de bouw wat tijdens het 1e gesprek wel toegezegd was dat dat juist wel kon. Bepaalde bouwkavels met enorme wijzigingen werden wel gehonoreerd. Ik heb het idee dat Roosdom alleen wijzigingen waar ze goed aan konden verdienen wel accepteerden en in kleine wijzigingen geen zin in hadden. Dit was voor ons heel teleurstellend. Een kleine wijziging naderhand kan voor iemand juist net dat beetje extra comfort opleveren. Over het algemeen is het huis netjes weggezet met weinig opleveringspunten. We hadden geluk met een goede hoofduitvoerder zodat we veel geregeld via hem kregen. Over het algemeen redelijk tevreden en geen gekkigheid tegengekomen.
Bedankt voor de beoordeling! We nemen deze punten mee in het project-overleg
Ik heb de aankoop, het bouwproces en de communicatie hiervan als prettig ervaren.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Over de bouwtechnische staat van onze woning ben ik zeer tevreden. Het is degelijk, ziet er goed uit en is netjes afgewerkt. Echter verwacht ik wel iets meer van een bouwbedrijf als ik ze een bedrag van ruim 300.000 euro overmaak. Dat zit hem met name in een stuk communicatie. Er wordt amper geïnformeerd over hoe het proces gaat lopen. Welk stadia volgen er en over welke zaken moet je wanneer nadenken? Kortom begeleiding en advies in het gehele proces. Volgens mij zou dat juist de taak moeten zijn van een verkoopbegeleider. Daarnaast is Roosdom Tijhuis niet bereid tot het willen leveren van maatwerk. Dat wordt letterlijk betiteld als lastig en afgedaan als onmogelijk voor een grote projectbouwer. Wat mij betreft wordt op dit punt juist het kaf van het koren gescheiden tussen bouwers die dit wel kunnen en bouwers die dit blijkbaar lastig vinden.
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met onze communicatie. In het woningdossier staan verschillende documenten welke u inzicht geven in het bouwproces en welke u zouden moeten helpen bepaalde keuzes te maken. We wensen u uiteraard veel woonplezier in uw nieuwe woning!
Prachtig huis maar afwerking had zeker beter gekund. Veel punten zijn slordig opgeleverd en herstel vindt enkel plaats wanneer het Roosdom Tijhuis uitkomt. Voor en tijdens de bouw, had er beter mee gedacht kunnen worden over meerwerk-opties. Dit was onvoldoende het geval.
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. We vinden het wel erg waardevol om te lezen en nemen dit zeker mee in het projectoverleg! Veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning
Prima bedrijf en fraaie huizen, de service werkzaamheden en afwerking dienen nog wel nagekomen te worden.
Bedankt voor uw beoordeling. U kunt contact opnemen met onze service afdeling voor de nazorg. We streven er altijd naar om de punten naar behoren uit te voeren.
Vervelend om te zien dat u niet tevreden bent over de communicatie. We nemen dit zeker mee in het projectoverleg.
positief, prettig en vakwerk
Wat een mooi cijfer! Bedankt voor de beoordeling! Veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning.
Roosdom bouwt goed. De communicatie en nakomen afspraken kan beter. Er zijn soms wat kleine foutjes met het bouwen gemaakt, maar dit word goed en vlot afgehandeld
Bedankt voor de beoordeling en uw feedback. We wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning!
Bedankt voor uw beoordeling en veel woonplezier gewenst!
Prettige ervaring met Roosdom Tijhuis. Enige minpunt is dat je soms lang moest wachten op een reactie vanuit de kopersbegeleider.
Bedankt voor uw beoordeling en het mooie cijfer. Uw feedback wordt meegenomen. Veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning!
Roosdom Tijhuis kan snel een huis neerzetten met een beperkt aantal opleverpunten. Echter is de communicatie en informatievoorziening zo beroerd dat ik niet opnieuw voor hen zou kiezen.
Bedankt voor uw beoordeling en de feedback. We vinden het vervelend om te lezen dat u niet 100% tevreden bent over de communicatie en informatievoorziening. Wij nemen dit zeker mee in het projectoverleg.
Zeer netjes afgewerkt
Wauw, wat een mooi cijfer: Bedankt! Veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning!
Bedankt voor uw beoordeling en het mooie cijfer!
Wij zijn zeer tevreden over Roosdom Tijhuis. De communicatie was zeer goed en het werk dat ze geleverd hebben ook. Jammer dat ze samenwerken met Nobel Bouwcenter. Door hun hebben wij namelijk een stressvolle periode achter de rug. Gelukkig is dit met hulp van Roosdom Tijhuis wel opgelost.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Vervelend om te lezen dat uw ervaring met Bouwcenter Nobel niet fijn is verlopen, we zijn blij te lezen dat dit juist is opgelost. We wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning!
Bedankt voor uw beoordeling!
De bouw kwaliteit en de afwerking is goed , er is altijd plek voor verbetering. De communicatie vanuit Roosdom Tijhuis is zeer slecht , zeg maar gewoon beroerd. Als je vragen heb duurt het eeuwig dat je antwoord hebt en dan laat de kwaliteit van de antwoorden ook nog te wensen over. Het valt op dat de kopersbegeleiders geen enkele kennis van zaken heeft en nergens antwoord op heeft en slecht bereikbaar is. Tevens wordt je de keuken en sanitair doorgestuurd naar Nobel . Wij zijn hier geweest en tot de conclusie gekomen dat het beter was de keuken ergens anders te kopen en de sanitaire ruimten maar casco te laten opleveren. Bij aanbevelen zet ik ja omdat er geen misschien bij staat , de bouwkwaliteit is goed , maar communicatie en snelheid van bouwen zijn slecht.
Bedankt voor de beoordeling. We vinden het zeer waardevol om feedback te ontvangen en nemen uw opmerkingen mee in het projectoverleg. Veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning!
Nvt
Bedankt voor uw beoordeling!
Afspraken worden nagekomen en men denkt mee in oplossingen: erg goed bouwbedrijf! Klantvriendelijke no-nonsense mensen; ook bij de receptie: dikke pluim!
Bedankt voor het mooie cijfer en uw opmerkingen. Super! Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning!
Een 10 (!). Wauw wat een mooi cijfer, daar doen we het voor. Veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning.
Zie hiervoor
Jutestraat 8
7461TR RIJSSEN
Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. Naast onze eigen projecten ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we projecten voor gemeenten, corporaties, beleggers en andere opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast wappert onze vlag op diverse zorghuisvestingsprojecten. Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, school, kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.