Roosdom heeft een prachtig huis gebouwd voor ons.
Een 10 (!) Bedankt voor het mooie cijfer, en veel woonplezier gewenst!
Fijn bouwbedrijf werkt netjes, en probeert alles op te lossen.
Roosdom levert een goed eindproduct. Wel is communicatie een aandachtspunt.
Beste Martijn, bedankt voor de beoordeling: een mooi cijfer. Ook vinden we het erg waardevol om verbeterpunten te ontvangen. Hier gaan we zeker wat mee doen. Veel woonplezier gewenst!
We zijn blij met de woning
Wauw, bedankt voor het mooie cijfer. Daar doen we het voor! Veel woonplezier gewenst!
Prima bedrijf en klantgericht bouw medewerkers
Een 10 (!), wauw... Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel woonplezier toegewenst!
Zie antwoorden enquete
Hoi Ellen, wat een mooie beoordeling, daar doen we het voor! Heel erg bedankt en veel woonplezier gewenst!
Betrouwbare bouwer echter soms mogen de materialen wel wat degelijker zijn.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij staan altijd open voor feedback en horen dan ook graag wat er beter zou kunnen. Veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning!
Bedankt voor de beoordeling! Feedback ontvangen vinden we erg belangrijk. Daarom horen we ook graag wat er beter kan!
Wat verticaal moet zijn is ook echt verticaal, wat horizontaal moet zijn is ook echt horizontaal. Dit zie je doorgaans veel slechter. Dit bedrijf investeert niet alleen in doordachte communicatie, maar communiceert ook in praktijk heel goed. Formeel waar dat moet, persoonlijk en flexibel waar dat kan.
Wauw Menno wat een mooi beoordeling, daar doen we het voor! Veel woonplezier gewenst in jouw nieuwe woning.
Huis stond erg snel, maar de communicatie tijdens de bouw verliep erg stroef (late of geen reactie op de mail) afwerking van de muren kan vele malen beter ,het contact met Gert na oplevering daarentegen was super stond altijd voor je klaar
Bedankt voor de beoordeling! Een mooi cijfer ondanks dat niet alle punten naar wens waren. Feedback ontvangen vinden we erg belangrijk, we nemen dit mee tijdens onze project overleggen.
Uiteindelijk heb je een degelijk huis, maar communicatie is frustrerend en afhandeling chaotisch.
Wat jammer om te lezen dat u ons bedrijf en de werkzaamheden een 4 geeft. Feedback ontvangen vinden we erg belangrijk. Daarom horen we ook graag wat er beter kan!
Eind vorig jaar is de nieuwbouw woning (buitengewoon Kernhem) opgeleverd. Enige minpuntje is wel dat de er veel voegresten inner badkamer is. Verder waren er bij oplevering niet veel restpunten. Goede ervaring met Gert. Erg behulpzaam en oplossingsgericht (ook als je jezelf per ongeluk hebt buitengesloten).
Hoi Pauline, bedankt voor de mooie beoordeling! Veel woonplezier gewenst in Ede.
We hebben Roosdom als een meedenkende en flexibele bouwpartner ervaren. Het team van begeleiding is kundig, communiceert prettig en kijkt naar onze wensen. De kwaliteit van aflevering is zeer hoog.
Bedankt voor het mooie cijfer, daar doen we het voor!!
Tom een fijne vent , en Gert heeft ons ook super geholpen
Bedankt voor de beoordeling! Fijn om te lezen dat Tom en Gert u fijn geholpen hebben. Veel woonplezier gewenst in Ede.
Je moet meerdere mails sturen om een antwoord te krijgen. Het enigste waar ze snel mee zijn is het factureren. als ik alles van te voren had geweten had ik dit huis nooit van ze gekocht!!!!!
Bedankt voor de beoordeling! Vervelend om te lezen dat je lastig contact met ons kan vinden. We staan altijd open voor feedback, dat is tenslotte dé manier om het project en de communicatie te optimaliseren! We nemen dit zeker mee in onze projectbespreking.
Binnen 2 jaar al drie keer lekkage gehad. Slordig afgewerkt.
Hallo Bea, Wat vervelend om te lezen dat je in twee jaar tijd al drie keer lekkage hebt gehad. Feedback ontvangen vinden wij erg belangrijk, dat is namelijk dé manier om ons proces en de communicatie te optimaliseren. We nemen dit dan ook zeker mee in onze projectbespreking!
Roosdom Tijhuis maakt gebruik van standaard bouwprocessen (veel prefab) waardoor je snel een kwalitatief goed huis hebt. Keuzes zijn daardoor wellicht wat beperkt, wij hebben dat niet als nadeel ervaren. In de afwerking hebben we veel slordigheden ontdekt welke naar ons idee niet hadden gehoeven als er wat meer tijd voor was uitgetrokken. Uiteindelijk zijn alle punten wel opgelost.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Vervelend om te lezen dat er in de afwerking wat slordigheden zijn ontdekt waar u tegenaan liep. Dit nemen we zeker mee in ons proces. Veel woonplezier gewenst in uw woning!
Bouwt vanaf bestaand concept maar is niet zo flexibel daarin
Bedankt voor de beoordeling. Wij bouwen inderdaad vanaf een concept maar bieden daarnaast ook diverse opties aan. Vervelend om te lezen dat uw ervaring hierin niet aan de verwachtingen voldeed.
We zijn over het algemeen dik tevreden. Op wat puntjes na.
Bedankt voor de beoordeling. Wij ontvangen graag feedback om inzichtelijk te maken waar er in ons proces verbetering nodig is. Je mag dit altijd naar ons toesturen per mail! :) Veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning!
Wij hebben een mooie woning, naar wens. Echter moesten wij veel achter Roosdom Tijhuis aangaan om na de oplevering het huis naar wens te krijgen.
Wat vervelend om te lezen dat u zelf zoveel moeite heet moeten doen om de oplevering naar wens te krijgen. Wel vinden wij het belangrijk om dit soort dingen te horen en mee te nemen in onze ontwikkeling. We wensen u veel woonplezier!
Heb meerdere mails gestuurd, wordt niet op gereageerd. Zodra het huis is afgebouwd en je hebt problemen na bijvoorbeeld een jaar kom je slecht in contact. Terwijl het duidelijk een fout van de bouw is.
...
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Wat jammer om te lezen dat u ons bedrijf en de werkzaamheden een 5 geeft. Feedback ontvangen vinden we erg belangrijk. Daarom horen we ook graag wat er beter kan!
Een bouwbedrijf dat kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft, en waarbij veel meer mogelijk is dan hetgeen standaard wordt aangeboden.
Bedankt voor de mooie beoordeling! En veel woonplezier gewenst in de nieuwe woning.
Zie vorige
Bedankt voor de beoordeling!
Jutestraat 8
7461TR RIJSSEN
Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. Naast onze eigen projecten ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we projecten voor gemeenten, corporaties, beleggers en andere opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast wappert onze vlag op diverse zorghuisvestingsprojecten. Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, school, kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.