Prima woning opgeleverd

Prettige ervaring!

Roosdom Tijhuis heeft onze nieuwe woning gebouwd, en zijn hier vanaf het begin tot het eind erg tevreden over geweest! Natuurlijk waren er kleine punten, maar dat is tot op heden prima opgelost! Ga zo door!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Nette bouwer, vriendelijke bouwvakkers en weinig opleverpunten

Erg blij met onze woning in het Stationskwartier in Kampen. Er is netjes gebouwd, door vriendelijke bouwers en we zijn tevreden over het resultaat. Kwaliteit van onderaannemers (met name badkamer in ons geval) zijn we minder over te spreken.

Nette kundige bouwer

De opstart heeft wat voeten in de aarde gehad tot aan directie niveau toe en de contractstukken waren op sommige onderdelen niet juist. Wat zorgvuldiger kan en moet. Tijdens de uitvoering hebben er ook wat slordigheden voorgedaan wat eigenlijk niet nodig was. Dit gaf ook wat frustraties. Uiteindelijk is alles netjes en correct afgehandeld en hebben we de woning naar wens kunnen opleveren en kunnen we toch een positief gevoel overhouden aan Roosdom Tijhuis als bouwer.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede informatie tijdens de bouw maar zodra je de sleutels hebt stopt het.

degelijke bouw

in grote lijnen goede begeleiding van aankoop tot oplevering woning, kopersbegeleider heeft het volgens ons erg druk waardoor je lang moet wachten op een mail of ander vraagstuk.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

goede degelijke bouwer en mee denkend personeel.

We wonen nu een jaar in ons fantastische huis 2 onder 1 kap in Blaricum. We kunnen niet anders zeggen dat we nog steeds heel erg blij zijn met dit huis. Er kon veel veranderd worden vanaf de bouwtekening en de kosten waren redelijk. Dingen die niet goed gingen, werden adequaat opgelost en vrij snel. De communicatie was goed en op de bouwplaats hadden we Jacco die alles prima in de gaten hield en regelde en bij wie je altijd terecht kon. Voordeel was ook dat je iedere vrijdagmiddag de gelegenheid had om de vorderingen te bekijken. Ook een meerwaarde vonden wij de kennismaking met de nieuwe bewoners van de nieuwe wijk 2x georganiseerd door RT. Een afrader vind ik de samenwerking met Nobel, waar het sanitair en de keuken door geleverd werden. Ze behoren tot het zelfde concern. De fouten die Nobel maakt worden liever niet opgelost en kost meer dan een half jaar om het voor elkaar te krijgen dat het wel opgelost wordt. Personeel geeft ons gelijk als we zeggen dat is verkeerd besteld en tegels zitten op de verkeerde muur, we tonen het aan met foto's en dan nog doen ze of hun neus bloed. Ons advies is dan ook bestel je keuken en badkamer bij iemand anders en beslist NIET bij Nobel, ook al lijkt het voordeliger wat absoluut niet zo is.Beter je keuken en badkamer na oplevering er in dan in ons geval 2 maanden na oplevering en verhuizing weer in de rotzooi omdat de hele badkamer en toilet weer opnieuw moeten!.

Lastige communicatie, we voelden ons niet serieus genomen

Lastige communicatie, we voelden ons niet serieus genomen

Goede bouw, slechte nazorg

Slechte nazorg

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Slechte communicatie maar goed resultaat

Communicatie met het bouwbedrijf was zeer onder de maat. Maar tijdens de uitvoering met de uitvoerder heel goed contact gehad. Kwaliteit van de bouw was ook goed.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Indelingswijziging, Aanbouw/dakopbouw, Beglazing en kozijnen, Isoleren (deel) woning, Zonnepanelen/zonneboiler, Badkamer, Keuken, Vloer

Uiteindelijk tevreden

Na een goede begeleiding tijdens de voorbereiding en de bouw bleek onze begeleider niks meer voor ons te kunnen betekenen na de oplevering. Hierna werden er geen duidelijke lijnen uitgezet en was er minimale communicatie vanuit het bouwbedrijf. Aangedragen oplossingen waren vaak minimaal of moesten we zelf uitvoeren. Men wist niet van elkaar wat er speelde en wie waar verantwoordelijk voor was. Uiteindelijk is alles opgelost naar onze wens maar met veel moeite.

Prettige samenwerking

Keurige cominicatie, keuze mogelijkheden, begeleiding en geleverd werk zonder teveel poes pas

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede bouw en klantvriendelijk.

Goed.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goed maar blijf er bovenop zitten.

Je moet er zelf bovenop zitten. Het meedenken is soms beperkt. Je moet gewoon heel goed mee denken. Sommige zaken zijn gewoon niet handig. Maar je moet zelf oplossing aandragen en bedenken.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Indelingswijziging, Aanbouw/dakopbouw, Overige, Badkamer, Keuken, Vloer

N.v.t.

N.v.t.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prima, jammer van het laatste openstaande opleverpunt

• Orde en netheid
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Prima bouwer, stroeve communicatie

Genoeg info gegeven in de antwoordenreeks.

Zeer slecht

Slecht

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prima service, vriendelijk personeel, prima afhandeling

Personeel was vriendelijke en de service was prima. Communicatie kon hier en daar beter en duidelijker. Afhandeling van punten was prima.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Hoge kwaliteit, prettig contact en zeer weinig opleverpunten.

Roosdom Tijhuis streeft naar een hoge kwaliteit. Dit is te terug te zien in weinig opleverpunten (in het plan zijn ook woningen zonder opleverpunten opgeleverd). Ook tijdens de bouw is er door toezichthouders aangestuurd op deze kwaliteit waardoor spackwerk opnieuw werd aangebracht en overige puntjes voor de oplevering zijn weggewerkt. Tijdens de oplevering is duidelijk te merken dat de medewerkers van Roosdom Tijhuis trots zijn op het geleverde product. Wij hebben een zeer goede ervaring met deze bouwer!

Redelijke service

Prachtig gebouw daar is niets mis mee ben blij met mijn woning maar de afwerking laat wat te wensen over.

• Orde en netheid
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Duidelijk, klantgericht en kwaliteit

Zie boven

Jutestraat 8

7461TR RIJSSEN

Over Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis b.v.

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. Naast onze eigen projecten ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we projecten voor gemeenten, corporaties, beleggers en andere opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast wappert onze vlag op diverse zorghuisvestingsprojecten. Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, school, kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.

Over Bouwnu