Mensen die weten waarmee ze bezig zijn.

Over het algemeen goed, zoals uit de beoordeling wel blijkt slechte ervaring met kopersbegeleiding maar daar willen we de rest niet op beoordelen, die ervaring was goed zeker met coos van Kralingen die luisterde zorgde dat het goed kwam en deed ook nog alles met een glimlach, top,gozer

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

aardige communicatie met medewerkers bij afhandeling van zaken

aardige communicatie met medewerkers bij afhandeling van zaken

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Garage/schuur, Indelingswijziging, Beglazing en kozijnen, Isoleren (deel) woning, Zonnepanelen/zonneboiler, Badkamer, Keuken

ga zo door

Een bedrijf die hart voor de zaak heeft

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Zeer gelukkig met de woning

Tijdens een spannende tijd zijn onze wensen waargemaakt. Er is altijd wel iets mis, maar het geheel is zeer goed.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Service is en vriendelijkheid van de uitvoerder van het project is TOP. Van de organisatie mag het b

Contact met de uitvoerder was zeer goed. Hij was deskundig, klantvriendelijk en zeer behulpzaam! Hij heeft voor ons het bouwproces erg leuk gemaakt. De communicatie vanuit Roosdom Tijhuis over de bouwtijd etc, was zeer matig.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Prima opgeleverde woning, slechte communicatie

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

goede service en nakomen van afspraken

fijne service en deskundig personeel levert een goed huis op

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Vriendelijk en meedenkend, soms slordig

Bij het aanpassen van de woning was heel veel mogelijk en er werd ook meegedacht met de keuzes die wij maakten. Eigenlijk was vrijwel alles mogelijk. Qua prijzen was het een beetje raar. Sommige dingen waren vrij goedkoop, sommige dingen echter waren nergens anders zo duur. Tijdens de bouw mochten we vrijwel altijd langs komen en dat was wel zo fijn. We waren er ook wekelijks, handig om een beter beeld te krijgen en dingen op te meten. Ook erg fijn om al vroeg mogelijke fouten/problemen op te vangen. Waar ook naar geluisterd werd overigens. Tot aan de oplevering was het allemaal op een paar schoonheidsfoutjes prima verlopen daarna ging het helaas iets minder. Er waren na de oplevering met 32 punten nog eens zoveel aantal punten die opgelost moesten worden. Er waren ook best wel wat onnodige fouten gemaakt die voornamelijk lijken te zijn gekomen door haast/kantje er van aflopen/onkunde. Als er mensen na de oplevering kwamen om dit te fixen kregen we dit vaak te horen. Dingen als "zo hadden ze dit niet mogen doen" en "ja op dat moment is het sneller maar nu kost het meer tijd en geld". Ook de communicatie liep nu wat meer stuk. Maar dit kwam ook door de drukte en dat er meer woningen waren met problemen. Ook qua updates en dergelijke tijdens de bouw was het minder, 1 nieuwsbrief en voor de rest facturen. Ook de informatie of de veranderingen van de kavels om ons heen mocht beter gecommuniceerd worden. Al met al niet ontevreden maar hier en daar wel ruimte voor verbetering

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Vriendelijk personeel op de bouw, mochten regelmatig komen kijken in het huis.

Vriendelijk personeel op de bouw, mochten regelmatig komen kijken in het huis.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Vooral na oplevering was de service boven verwachting.

Roosdom Tijhuis heeft zeer deskundig en vriendelijke bouwvakkers in dienst.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Super blij met deze keuze

Volle tevredenheid met roosdom tijhuis samengewerkt

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede degelijke woning energie zuinig toekomst voorbereid

Oke

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Redelijk, met potentie tot goed

Overal tevreden. Verbeter op klantbeleving. En gebreken achteraf met isolatie en vloerverwarming zit niemand op te wachten. RT lijkt welwillend dit op te gaan lossen, maar het moet nog gebeuren.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goed bouwbedrijf, dat zijn afspraken nakomt.

oke

Klantvriendelijke bouwbegeleider met tekort aan bouw kennis

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Bouw is snel en netjes afgerond volgens afspraak

Nieuwbouw woning is snel en netjes afgerond. Communicatie met de verkoopbegleider was goed.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed bedrijf, duidelijk in afspraken en over het algemeen goede service.

Prima!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Zeer tevreden over de woning, het traject was alleen niet heel soepel.

Goed vakwerk, alleen communicatie kan beter.

prima bouwbedrijf zeer tevreden

het contact met de uitvoerder was prima alleen met nobel veel problemen ik zou roosdom graag weer mijn huis laten bouwen maar nobel komt er dan bij mij niet meer in

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Op de bouw is niets aan te merken.

Een goede prettige ervaring.

Goede en betrouwbare bouwpartner

De bouw is van goede kwaliteit. Gemaakte afspraken op papier worden nagekomen en als het niet is uitgevoerd wordt een goede oplossing gezocht. De gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit. Inmiddels hebben wij ook ervaring met de service afdeling. Deze werkt prima zowel in de communicatie als in de afhandeling van de klacht. Een punt van aandacht is de communicatie met het kantoor en het bespreken van de opties. Achteraf hebben buren opties gekozen die wij ook wel hadden gewild zoals extra zonnepanelen. Verder is de reactietijd op e-mails niet altijd zoals wat je tegenwoordig zult verwachten. Compensatie hierin is de communicatie met de uitvoerder, deze was perfect. Door dit laatste kunnen wij hier toch een voldoende voor geven.

Commentaar

Wij denken dat het slagen van een project afhangt van de juiste mensen. Wij zijn zeer tevreden met de kopers begeleidster en de projectleider. Ook de adviezen en service van partner Nobel werden zeer gewaardeerd. Wij zouden graag 4,5 Sterren willen geven. M.vr.gr.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede bouw en helaas teleurstellende begeleiding

Teleurgesteld over de verkopersbegeleiding. Op hand daarvan zou ik geen aanbeveling doen voor jullie bedrijf. Wel erg tevreden over het huis tot nu toe.

Jutestraat 8

7461TR RIJSSEN

Over Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis b.v.

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. Naast onze eigen projecten ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we projecten voor gemeenten, corporaties, beleggers en andere opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast wappert onze vlag op diverse zorghuisvestingsprojecten. Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, school, kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.

Over Bouwnu