Mooi huis maar lastig traject

Het huis is goed maar het ontbreekt aan communicatie tussen het bouwbedrijf en klant

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Vakmanschap top, communicatie moet beter!

Goede bouwer minder goed in de communicatie.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Mooi huis, slechte communicatie

Het huis is mooi en op een hele fijne locatie. Maar kwa communicatie is het waardeloos. Wij hadden er meer van verwacht en dat Roosdom ons meer bij de hand zou nemen. Vooral als je kijkt naar wat het allemaal mag kosten.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Alles goed verlopen fijne medewerkers

• Communicatie N.v.t.
  • Orde en netheid N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Mooie bouw, snelheid en communicatie kan beter

Mooie bouw en in principe nette oplevering. Snelheid tijdens bouw en het oplossen van de opleverpunten kan beter.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

van vriendelijk naar zeer slecht!

Uitvoerder heeft er een puinzooi van gemaakt en het oplossen van die zooi was zeer moeizaam en werd vaak niet serieus genomen! Kopersbegeleider schroomde niet om te liegen of een selectief geheugen te hebben. Heb me zelden zo geërgerd aan iemands werkwijze!!! Ben zelfs voor onbeschoft uitgemaakt omdat ik aangaf dat er poppenkast werd gespeeld door medewerkers op de bouwplaats. Heb teveel tijd moeten spenderen aan het praten met Vereniging voor eigen huis omdat ik ten einde raad was over de gang van zaken!!!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Garage/schuur

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Fijne partij om mee te werken

Kopersbegeleiding top. Alle werklui betrouwbaar en fijn in de omgang

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Bouw medewrkers fantastisch

Totaal geen goede info over voortgang. Bestrating en straatnaambordje tot op heden nog niets bekend!!!!

Kan beter

Mijn ervaring heb ik al beschreven

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen, Overige

Top bedrijf!

Goede communicatie, kwaliteit is perfect

ze zijn gewoon goed

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Lastige informatie en bouwperiode door pandemie

Door de pandemie was er maar 1 kijkdag georganiseerd. Daardoor tijdens de bouw weinig informatie en mogelijkheden om het bouwproces te volgen. Tijdens oplevering zeer kort de tijd om goed te kunnen kijken naar eventuele punten welke niet kloppen

Geduld wordt niet beloond

Teveel onderaannemers die schijt hebben aan jou en je huis. Maak je agenda maar leeg de eerste 3 maanden na oplevering. Die heb je nodig!

Een fijn huis

Roosdom-Tijhiuis heeft de zaken goed voor elkaar. Online portal werkt goed en snel. Zeer compleet in verstrekken van informatie. Afhandeling opleverpunten kan gestructureerder.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prima kwaliteit, communicatie kan beter

voor ons de 1e keer nieuwbouw en vermoedelijk ook de laatste maar dat kwam niet zozeer door Roosdom. zoals bij zoveel partijen tegenwoordig was de communicatie in het voortraject moeizaam, kregen we weinig updates en viel met name de mogelijkheid te komen kijken naar de woning vies tegen. eenmaal opgeleverd eigenlijk alles naar wens, prettig contact met de uitvoerders. woning keurig opgeleverd aldus kennissen die eerder een nieuwbouwtraject hebben meegemaakt.

Sfeerrijck Arnhem

Wij hebben een zeer prettige ervaring met RoosdomTijhuis. De begeleiding is prettig, open en transparant. Ook veranderingen op korte termijn worden zeer snel en accuraat opgepakt. Op een paar kleine puntjes na zijn wij heel tevreden over ons nieuwbouwhuis.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Badkamer

Verschrikkelijk.

Als wij al deze ellende hadden kunnen voorzien, hadden we er geen seconde aan gedacht om door Roosdom een huis te laten bouwen.

Betrouwbaar bedrijf

Mooi en betrouwbaar bedrijf We zijn erg blij met onze nieuwe woning . Sommige zaken hadden wat beter kunnen worden uitgelegd of begeleid tijdens het bouw proces .

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Hoogwaardige woning die bijna af is

Een hoogwaardige woning, maar net niet af omdat het schilderwerk beter kan en niet gekozen kon worden voor zinken hemelwaterafvoeren en houten binnen kozijnen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Fijne samenwerking

Mooi huis

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

In diverse fasen van bouwproces uiteenlopende ervaringen met RT.

Onze ervaring blijkt duidelijk op de gestelde vragen uit enquête. Natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor toelichting.

Mooi huis, slechte communicatie

Kopersbegeleider moet beter werken voor zijn geld. Veel mensen kopen voor het eerst een nieuwbouw woning dus weten niet goed genoeg waar ze op moeten letten. Dit hoort een bouwer te doen. Tevens is na de oplevering het geld binnen dus trekt de kopersbegeleider zijn handen van het project af. Zeer teleurstellend.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Ruimte voor verbetering

Huis opgeleverd gekregen, helaas veel opleverpunten overgehouden na de oplevering. Momenteel al 4 maanden bezig met de openstaande punten. Tijdens de (enige) kijkdag die we hadden voor het huis waren ze nog aan het werk in de woning. Daarmee kreeg ik de vraag de de persoon die er aan het werk was, hoe lang dit nog ging duren omdat hij verder wou. Al met al was de communicatie over/tijdens de bouw niet goed. Je moet overal zelf achteraan gaan. Dit geld ook over de opleverpunten.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Huizen van goede kwaliteit, maar ook ruimte voor verbetering

Roosdom Tijhuis bouwt huizen van goede kwaliteit. Tijdens de oplevering zag de woning er opgeruimd en verzorgd uit. De opleverpunten werden daarnaast erg snel opgepakt. Toch is er ook genoeg ruimte voor verbetering. Met name de installatie van het sanitair was echt ondermaats en in de keuken ontbrak de vaatwasser tijdens de oplevering. Daarnaast laat de gebiedsontwikkeling tamelijk lang op zich wachten, hierover wordt ook niet proactief gecommuniceerd. Desondanks zijn wij tevreden met het huis en wij wonen er nu met veel plezier.

Jutestraat 8

7461TR RIJSSEN

Over Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis b.v.

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. Naast onze eigen projecten ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we projecten voor gemeenten, corporaties, beleggers en andere opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast wappert onze vlag op diverse zorghuisvestingsprojecten. Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, school, kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.

Over Bouwnu