Top advies en top resultaat

2 Jaar geleden op advies overgegaan op zonnepanelen. Bewust 2 jaar gewacht en ik kan alleen maar zeggen dat het een goede keus is geweest. Na 2 jaar is het rendement zelfs iets hoger dan dat is berekend. Communicatie was duidelijk. TOP!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Vertrouwd.

Na de informatiemarkt te hebben bezocht een afspraak thuis gemaakt. Een prettig gesprek gehad over isolatie van de woning en verbeterpunten. Uiteindelijk gekozen voor vloerisolatie wat op dit moment voor ons het meeste wooncomfort oplevert.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Isoleren (deel) woning, Vloer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goed advies en probleemloze uitvoering (vakmensen).

We zijn begonnen met gratis advies bij ons thuis (hoe mooi is dat?). Daarna een maatwerkadvies laten uitvoeren zodat we precies weten wat de verschillende maatregelen met je energielabel doen. We hebben eerst gekozen voor isolatieglas en zonnepanelen. Beide snel, kort achter elkaar en vakkundig uitgevoerd. Ervaren mensen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen, Zonnepanelen/zonneboiler

Door juiste informatie snel overtuigt

Door prima informatie en uitleg over isoleren van mijn woning hebben wij gekozen voor vloerisolatie en kunstofkozijnen met HR en HR++ beglazing. De vloerisolatie was duidelijk na het aanbrengen ervan goed merkbaar. Ik had het zelf niet zo verwacht maar nadat het was aangebracht en we in een vorstperiode zaten vlak daarna was het verschil goed voelbaar. Nu verliep de planning van dat bedrijf niet helemaal vlekkeloos maar daar zal aan gewerkt worden volgens het bedrijf. Mijn kozijnen en beglazing zijn ook zeer merkbaar in isolatie en geluidsdemping van buiten af. echt hulde aan de mannen die daar voor gezorgd hebben. Nu waren onze kozijnen en beglazing ook al uit de jaren 70. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat Vriendelijke Groet Fam.Boering

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen, Isoleren (deel) woning

Prettig advies, maar houd zelf wel je gezond verstand er bij!

Het totaal advies op papier was erg duidelijk. We kozen uiteindelijk drie maatregelen: zonnepanelen, vloerisolatie en een warmtepomp. Maar pas op: op papier is altijd van alles mogelijk maar houd wel in de gaten of het praktisch en leefbaar blijft! De begeleiding bij het aanvragen van energiebespaarlening en daarna de subsidie etc. verliep zeer goed. Voor de zonnepanelen was een ontwerp gemaakt hoe ze gelegd zouden moeten worden op het dak. Helaas was er vooraf kennelijk niet ècht opgemeten, dus toen ze de panelen wilden plaatsen bleek het dak ca 10 cm te kort. We moesten acuut omdenken. Gelukkig viel er alsnog een mouw aan te passen en zijn we nu wel erg tevreden met hoe ze liggen. Vloerisolatie ging precies zoals beloofd. Wat betreft de warmtepomp: toen de mannen kwamen kijken die de pomp zouden plaatsen, bleek, dat het systeem een soort omgekeerde airco is. En de buitenunit zou direct aan de andere kant van de muur worden geplaatst...bij ons terras dus. Als je bedenkt dat airco's, hoe stil ook, altijd een monotoon lawaai produceren, wil je zoiets toch absoluut niet naast je hebben als je lekker in het zonnetje geniet van de stilte op je terras? Inmiddels is de warmtepomp geplaatst op een andere plek aan de buitenmuur; we moeten nog iets zien te vinden op het monotone bromgeluid dat door het hele huis te horen is. Nog zo'n dingetje dat op papier nergens blijkt. Maar natuurlijk fungeert een huis als een klankkast... Op papier kan dus alles. Ik zet inmiddels wel mijn vraagtekens bij de te besparen energiewaarden; praktijk moet nog uitwijzen of de maatregelen daadwerkelijk de besparing opleveren die beloofd is op papier...

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Overige, Zonnepanelen/zonneboiler

alles correct uitgevoerd

ging soepel.papierwerk viel me niet echt mee.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Nijstad 21 D

8281BB GENEMUIDEN

Over DCZ-Zwolle

Uw totaalaanpak voor energiezuinig wooncomfort. Wilt u energiezuinig en comfortabel wonen? Bent u benieuwd welke mogelijkheden u heeft voor energiebesparing en duurzaam opwekken? DCZ helpt u snel, voordelig en deskundig met advies, begeleiding en uitvoering van uw woningverbeteringen. Van A tot Z, alles in één hand en met één aanspreekpunt. Wij zijn pas tevreden als u kunt genieten van heerlijk wooncomfort gecombineerd met lage stookkosten. Dat kan variëren van eenvoudige isolatiestappen tot een complete energie-neutrale renovatie. DCZ maakt energie besparen makkelijk.

Over Bouwnu