Dag, Ik wou dit even hebben aangegeven. Zojuist kwam ik om 17:03 aan op vervangend station Martenshoek. De bus stond er op dit moment al geen idee hoe lang al. Na gerend te hebben om nog voor de vertrektijd (17:05) aan te komen om hierna de vrouwelijke buschauffeur haar schouders omhooggevallen zien doen en weg te rijden. Dit vind ik te gek voor woorden. Samen met een andere reiziger worden we gewoon achtergelaten. Graag zou ik willen vragen dat de schauffeur hiervoor word aangesproken
Gezellige dag, mooi weer, fijne chauffeur, goed ontvangst en verzorging, heerlijke lunch. Iedereen weer tevreden naar huis.
Zowel door de planning als door de dienstdoende chauffeur zijn we op onze wenken bediend. We hopen nog jaren op deze wijze met elkaar op pad te gaan.
We hadden een kleine bus voor een klein gezelschap gereserveerd, maar er kwam een hele grote touringcar. Een kleine bus was nodig vanwege de te rijden route. Die route kon niet conform planning gereden worden, waardoor het hele programma in het water viel. Zo kon de bus niet onder een viaduct door en moest omrijden. De chauffeur moest tijdens de rit herhaaldelijk uitstappen om te kunnen bepalen hoe hij moest rijden. Dat kostte veel tijd. De besproken microfoon/geluidsinstallatie werkte onvoldoende waardoor onze eigen gids zich niet verstaanbaar kon maken. Al met al werd het niet het uitje wat we voor ogen hadden. Heel erg jammer.
Beide trips een vrolijke en prettige chauffeur. Kopje koffie in de bus, heerlijk! En ook van te voren met Ilona een goed contact. Groetjes Hester van Rhijn
Allereerst wil ik zegern dat de chauffeur het goed gedaan heeft. We hadden een rondrit door Midden-groningen samengesteld. Deze route ging over een aantal smalle weggetjes en kende 2 tunnels. We hadden daarom een bus van 16 personen besteld. Tot onze verbazing stondcrrveen bus van 50 personen. Een deel van de route hebben we niet kunnen doen. We waren pas om half 5 terug. Planning was half 4. Omdat het het tijd kostte om over de smalle weggetjes te manoeuvreren. We hebben maar 8 deelnemers, 42 lege stoelen is dan erg veel. Jammer dat het zo is verlopen. Wat wij wilden met de rondrit is er helaas niet uitgekomen. U was overigens op fe hoogte van de route en ook met de chauffeur heb ik van te voren contact gehad.
Prima reis. De lunch was een beetje karig (was geen drinken bij). Ook misten we dat er aan boord iets werd verteld over de omgeving. In het Skutjesmuseum werden we rondgeleid door zeer enthousiaste vrijwilligers. Iedereen heeft hiervan genoten. Het diner in Beetsterzwaag was perfect. We kijken terug op een hele mooie dag.
Prima bereikbaarheid in het aanvragen van een offerte, bespreking van wijzigingen op de offerte en uiteindelijke opdracht. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Van te voren een alternatieve opstapplek besproken vanwege werkzaamheden in de stad. Heel zorgvuldig en meewerkend. Alles was top geregeld. Vriendelijke buschauffeuse en een nette bus. We gaan zeker weer boeken voor ons volgende schoolreisje.
Als voorzitter van een organisatie voor volwassenen verstandelijk beperkte mensen, moesten wij op zoek naar een vervoerder die ons kon vervoeren naar diverse bestemmingen om deel te nemen aan een wandeltocht. De keuze werd gemaakt voor Arriva. Het bleek een goede keuze te zijn. De chauffeurs voelden de doelgroep prima aan en brachten ons ondanks diverse omleidingen vakkundig naar de plaats van bestemming en terug. Het materiaal waar mee werd gereden was geweldig. We hebben een goede keuze gemaakt. Handig is ook dat je kunt zien waar de bus is.
Gaarne complimenten voor de chauffeur; ondanks een route door kleine dorpskernen is de reis zeer comfortabel verlopen, én op tijd, zeer professioneel
Prima op tijd. Zeer vriendelijke chauffeurs.
De Normandië reis was indrukwekkend. Goede chauffeur die ons veilig vervoerde. Battletour gids was deskundig en enthousiast gastvrouw met goede ondersteuning voor de groep. Accomodatie in Bayeux was prima. Geheel verzorgde reis is echt een aanrader.
Wij werden met 75 personen 2 keer vervoerd binnen Maastricht. Chauffeur belde bij aankomst dat hij klaar stond. Hij was ruim op tijd! Verder vriendelijk personeel, ook aan de telefoon. Kortom … prima firma om personenvervoer mee te regelen
Arriva heeft ons keurig vervoerd op onze studiereis in Groningen. Nette chauffeurs en heel belangrijk; waren keurig op tijd op de afgesproken locaties aanwezig. Top!
Op deze dag zouden de kinderen en begeleiding om 9 uur vertrekken maar tot onze grote schrik was er geen bus ,uiteindelijk bijna een uur later na heen en weer bellen met jullie. Uiteindelijk was het zo dat bij jullie iets niet goed gegaan is bij de reservering . Gelukkig is wel alles goed gekomen maar als je met 40 kinderen staat ,is het stresslevel vrij hoog
Goede en snelle communicatie bij de reservering en wijzigingen mijnerzijds. Top dat Arriva educatieve reizen voor schoolgaande jeugd voor een groot deel vergoed! De bus was mooi op tijd, vriendelijke chauffeur en het op en neer brengen en halen van de afzonderlijke groepen ging super goed!
Voor deze reis was voor de heenreis te weinig tijd gepland, we waren maar net op tijd in de Eemshaven. Daar was niet bekend dat we met 50 personen kwamen, men rekende op 40. Alle kaartjes moesten nog worden geprint. Op de boot zelf wist men helemaal niet dat wij aan boord kwamen en bij dit arrangement ook koffie/thee met gebak zouden krijgen, dat moest nog worden ontdooid!
Heenweg geen problemen gekend. Terugweg was de chauffeur 15 min te laat. Collega's merkte op dat hij hard reed. Interactie met chauffeur was ook matig.
De bussen waren keurig op tijd, schoon, netjes en de chauffeurs vriendelijk.
Als het eenmaal begint met tegenzitten blijft het tegenzitten. Er hebben reeds gesprekken plaatsgevonden met Arriva
Mooie bus, hartelijke en kundige en rustige chauffeur ( Diana). Wij zijn zeer tevreden!
afspraken correct geregeld, ook tussentijdse wijziging heel gemakkelijk kunnen aanpassen. onze chauffeur die dag was heel correct en plezierig om mee op reis. afmetingen al, weer voor herhaling vatbaar
de gehele dag van begin tot eind uitstekend verzorgd
Al jaren werk ik als reisadviseur samen met Arriva, voor mijn samengestelde groepsreizen. Contactpersoon Harry de Jong reageert altijd snel en vriendelijk. Goede en duidelijke offertes met prima uitgevoerde ritten. Service top.
Bornholmstraat 60
9723AZ Groningen
Bedrijfsuitje, schoolreis of familieweekend? Arriva Touring heeft voor elke situatie een oplossing. Comfortabele touringcars voor 19 tot 85 personen. Kijk voor meer informatie en prijzen www.arrivatouring.nl