Leemvenweg 1
5993RH Maasbree
Zaken doen met Herman Vaessen betekent Groen geregeld! Ons hoveniersbedrijf Herman Vaessen richt zich op de peilers tuin, boom en groen. Voor alle denkbare disciplines binnen het hoveniersvak hebben wij specialisten in huis. Afspraak is afspraak. De grootte van een klus maakt niet uit. Het aanleggen van een (bedrijfs-)tuin, een boom snoeien in een particuliere tuin of een compleet park inrichten voor een gemeente: alle projecten krijgen de aandacht die het behoeft. Herman Vaessen regelt het werk met goed opgeleid personeel, een uitgebreid en prima onderhouden machinepark en natuurlijk met een servicegerichte werkhouding waarbij het gezegde afspraak is afspraak hoog in het vaandel staat.