Topservice

Duidelijkheid op site Makkelijk te bestellen En klantvriendelijkheid

Heel goed

Hele goede ervaring, de nabestelling zijn precies op tijd aangekomen. De foto’s zijn heel uitstekend.

Ik ben goed geholpen

Beetje lastig met bestellen waardoor ik 2x moest bestellen. Na een mailtje kreeg ik 1x verzendkosten terug. Heel netjes en vlot geregeld.

Foto’s goed afgedrukt

Foto’s zijn snel geleverd en goed afgedrukt. Alleen 1 minpunt is dat je digitale foto erbij hebt besteld en ervoor betaald, maar waarbij de resolutie zo laag is dat je er zelf thuis niets mee kan. Zonde van het betaalde digitale bestand.

OK, maar niet bijzonder

Ik bestel elk jaar de schoolfoto’s, maar ben elk jaar niet reuze enthousiast. Dit jaar waren de foto’s gelukkig in juni gemaakt en niet meer in november dus eindelijk wat gezonde bruine koppies! Vaak moeten de kinderen in dezelfde saaie houding staan (armen over elkaar), terwijl er zoveel meer mogelijk is. Ook de achtergronden die je kan kiezen zijn een beetje saai. Ze zouden wat meer met hun tijd mee kunnen gaan en bijvoorbeeld wat leuke blokken of bijv. een hekje kunnen gebruiken waar het kind overheen kan leunen oid voor een leukere opstelling.

• Klantvriendelijkheid

Website is heel onduidelijk en duur

De website is zeer onduidelijk en niet gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn de pakketten en producten zeer kostbaar. De foto’s digitaal ontvangen, kost 15 euro per foto. En dan is de klassenfoto niet digitaal te ontvangen. Schoolfotos digitaal en een afdruk voor de opa’s en oma’s komt op 75 euro! Tevens zijn de foto’s niet scherp of bijzonder. Ik ben zeer teleurgesteld.

Mooie foto’s!

Mooie foto, aardige fotograaf. Achtergrond liep door op kleding van mijn dochter maar keurig aangepast. Wel echt veel geld voor de foto’s. Dat vind ik wel een nadeel waardoor ik digitale bestanden bestel zodat ik zelf kan uitprinten. Jammer dat er geen pakket bestaat waarbij je alle foto’s 1x hebt… dat bestaat nu niet.

• Klantvriendelijkheid

Prijzen worden tussendoor veranderd zonder melding,

Foto Koch heeft bijna elk jaar de schoolfoto's gemaakt, Bij de foto's staat een staffelkorting als je meerdere digitale bestanden besteld, we hebben daarom gewacht tot en met groep 8 om dit te bestellen. Op de website staat nog steeds dezelfde staffelkorting, maar bij afrekenen is de prijs ineens een stuk hoger. De prijzen gelden voor alle foto's ook de al wat oudere foto's

• Geleverde diensten N.v.t.

Drama!

Foto's die je terug krijgt zijn het allemaal net niet in elke foto is wel iets wat niet klopt. Mijn zoon is brildrager en we hebben nu al een aantal jaar op rij dat zijn bril niet goed op zijn neus zit. Dit zijn kleine details! Weerkaatsing in het glas is op elke foto te zien waardoor deze niet mooi uit komt. De prijzen die deze mensen vragen is echt belachelijk. 15 euro voor een " hoge" kwaliteit foto. Ik heb andere fotografen na gebeld en deze geven aan dat voor een hoog resolutie bestand 15 euro wel erg overdreven is. Maar ja het is een schoolfoto en die willen ouders toch graag hebben! Alleen jammer van de prijskwaliteit verhouding.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Hele fijne en positieve ervaring.

Deze ervaring heeft alles te maken met degene die de foto's maakt. Dit jaar hadden wij Lisanne en zij ging heel goed met de kinderen om, ook als ze het spannend vonden. Dit was echt heel prettig, zonder gedoe. Dus graag dit jaar weer Lisanne bij ons :-) Vriendelijke groet, Team "De Bongerd"

Goede kwaliteit en service

Er was een foutje gemaakt in het koppelen van een foto aan de code, maar dit was snel hersteld, ik kreeg zeer vlot antwoord op mijn mail. En ter compensatie een kosteloze bestand. Super service en goede kwaliteit foto's!

Super tevreden

Mooie kwaliteit, goede service en snelle levering.

• Klantvriendelijkheid

Hele leuke en mooie schoolfoto's van onze dochters. We hadden aardig wat foto's besteld. Helaas waren enkele foto's beschadigd aangekomen, maar naar een mailtje werd dit direct opgepakt. Enkele dagen later ontvingen we de desbetreffende foto's alsnog kosteloos. Goede service!

Heel goed

Mooie foto's, fijne maat. Goede service, 1 grote foto was iets beschadigd door de post, ik kreeg een nieuwe opgestuurd.

• Klantvriendelijkheid

Ik werd erg goed en snel geholpen

• Klantvriendelijkheid

Redelijke foto's maar belachelijke prijzen

Deze firma maakt jaarlijks de klassenfoto's op de basisschool van mijn kinderen. De foto's an sich zijn best aardig en over het proces zoals dat op school gebeurt kan ik niets vertellen. Waar ik wel ieder jaar weer van schrik zijn de prijzen die door dit bedrijf voor foto afdrukken worden gevraagd. Voor het setje van twee gemaakte foto's betaal je 16 euro. Om het nog niet te hebben over het afnemen van digitale bestanden in gangbare kwaliteit (door foto koch zelf 'hoge resolutie' genoemd'), voor diezelfde twee foto's betaal je dan 25 euro. Echt wel buiten proportie. Vooral voor gezinnen die het al niet zo breed hebben wordt de schoolfoto op deze manier zelfs een luxe extraatje. Reacties op andere reviews die ook de prijs noemen als negatief punt kan ik niet helemaal plaatsen. Het voelt vooral alsof de emotionele waarde van zo'n foto voor dit bedrijf een mooi punt is om hun prijzen hoog te houden.

Vlotte reactie!

Ik ontving een snelle reactie en mijn “probleem” werd naar volle tevredenheid opgelost!

Snelle levering

Goed!

• Klantvriendelijkheid

Slechte foto’s en geen tijd genomen

Er is geen enkele tijd genomen. Klik en de volgende. Belachelijk slechte foto’s dus. Dan ook nog eens de foto’s per post opsturen net voor de kerstvakantie ( foto’s zijn 3 oktober genomen!), zodat je in de hectiek van de kerstontbijten en feestdagen vergeet ze terug te sturen en dus de hele set moet aanschaffen. Ik heb het erg lang uitgesteld om ze betalen, omdat ze geen cent waard zijn. Het liefst had ik ze helemaal niet betaald.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Belachelijk duur en abnormaal slechte foto's

Ik dacht dat ik de enige was maar zo te zien ben ik 1 van de meerdere hier die dezelfde mening deelt. Foto's zijn echt belachelijk lelijk geen moeite genomen om kind normaal even te laten lachen of poseren was gewoon letterlijk klik en klaar. Heel veel ouders waren echt ontevreden met de foto's. Laat dat staan buiten dat de foto's lelijk zijn betaal je ook echt hoofdprijs ervoor. Beter met je telefoon leuk wit achtergrond nemen met een ringlight en zelf fotograferen dit is echt troep service.

Snelle service

Er was een klein probleem met de schoolfoto, kan gebeuren. Gemaild kreeg al snel een reactie en oplossing

Bijzonder goed geholpen

Digitale foto's besteld, maar de linkjes kwamen helaas niet aan. Na email- en telefonischcontact met Daphne probleem met een ander emailadres netjes opgelost.

• Klantvriendelijkheid

Top service, snelle levering!

Er was iets mis met het fotoboek, gelijk werd een nieuwe opgestuurd:)

Meedenkend en snel

Voor de uitvaart van mijn moeder heb ik een 5 jaar oude foto opgevraagd bij Koch. Zeer hulpvaardig geholpen en na de 2de zoektocht ook echt gevonden. Geen kosten gevraagd, wel service geleverd. Nogmaals bedankt!

Prachtige foto's!

Mooie klassenfoto! Knap werk, zo'n hele groep er vrolijk kijkend op te krijgen ;)

Eemweg 31 11

3755LC Eemnes

Over Foto Koch Nederland BV

We zijn een familiebedrijf uit Baarn en bestaan sinds 21 september 1932. Inmiddels hebben wij meer dan 85 jaar ervaring in het maken van spontane schoolfoto’s van schoolkinderen door het hele land. We zijn niet voor niets de grootste schoolfotograaf van Nederland. Voor de beste foto’s zoeken onze schoolfotografen elke dag weer naar een klik met de kinderen. Op een goede schoolfoto staat een kind namelijk zo echt mogelijk, zonder gespannen lachje.