Wij vinden de groepsfoto's mooi geworden, fijn dat er gelet werd op lengte, kleur kleding etc.. De individuele foto's werden erg snel genomen, daardoor staat niet iedereen er op z'n leukst op.
Beste Bethina, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Ook fijn dat we weer groepsfoto's konden maken van dit bizarre schooljaar. We zullen het aandachtspunt meenemen en bespreken, bedankt dat je dit nog meldt. Heel veel plezier gewenst met de mooie herinnering van dit schooljaar. Met hartelijke groeten, Team Foto Koch
De foto's van dit jaar vielen erg tegen. Mijn dochters zijn soms wat verlegen naar andere jaren was daar niets van te zien. Dit jaar waren ze jammer genoeg niet erg leuk
Beste Inge, Bedankt voor de eerlijke beoordeling. Het is een momentopname tijdens een schooldag, waar de fotograaf altijd naar de juiste klik zoekt. Wat jammer dat dit net niet gelukt is, als ik dit zo lees. Hopelijk blijft dit wel altijd een mooie herinnering van dit bijzondere schooljaar. Met hartelijke groeten, Team Foto Koch
Jammer dat de individuele foto op een donkere (grijze) achtergrond werd genomen. De kleuren komen niet tot zijn recht. Mooie foto maar helaas zonder pit.
Beste Patricia, Dank u wel voor deze beoordeling. De leunpose is inderdaad een nieuwe opname met een donkergrijze achtergrond. Smaken verschillen wat dat betreft en daarom maken we ook altijd een portretfoto met een witte achtergrond die naar keuze bestelt kan worden. We nemen deze beoordeling mee. Nogmaals bedankt en wensen je veel plezier met de mooie herinnering van dit schooljaar. Met hartelijke groeten, Team Foto Koch
Zowel de foto van mijn zoon als van mijn dochter zijn door foto Koch gemaakt. Dochter kijkt op de pasfoto erg raar, terwijl ze normaal gesproken makkelijk aan het lachen te krijgen is voor een foto. Op foto van zoon was op de achtergrond rommel te zien, in plaats van alleen de witte achtergrond. Alles behalve professioneel, helaas.
Beste Desiree, Bedankt voor je heldere beoordeling. Wat jammer om te lezen dat je niet volledig tevreden bent met de foto's. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Kunnen wij nog iets voor je betekenen? Wellicht kunnen we kijken naar andere opnames? Je kan contact opnemen middels [email protected], de klantenservice helpt je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Het was vanuit foto Koch heel goed geregeld. Op de dag zelf ging het super snel en netjes.
Beste Isha, Wat een een top beoordeling, ontzettend bedankt daarvoor! We hebben met veel plezier alle lieve kinderen weer op de schoolfoto gezet. Dit kan weer goed de boeken in. Bedankt voor de fijne samenwerking en tot volgend schooljaar! Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Je kan kiezen uit een paar achtergronden die onwijs nep zijn bij de foto. Ik was vorig jaar al niet tevreden en ga nu aan school vragen of ze een andere fotograaf kunnen uitnodigen. Ik hoor meerdere ouders hierover.
Beste Wendy, bedankt voor je feedback. Wij zullen dit meenemen tijdens de evaluatie met school. Wat bedoel je precies met een neppe achtergrond? Op een beeldscherm hoe het te bestellen is in onze webshop kan je nooit onze kwaliteit beoordelen. Dit kan alleen zodra je een afdruk hebt besteld. Mocht je daar niet tevreden over zijn, kunnen wij je ordernummer ontvangen? Dan bekijken we graag wat er niet goed aan is. Alvast bedankt en hopende je voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Al 6 jaar op rij komt deze fotograaf op de school van mijn zoon, en al 6 jaar weten ze hem als een ingezakte boer met kiespijn op de foto te zetten, en daar moet je ook nog voor betalen, deze fotograaf heeft werkelijk waar geen idee hoe ze t natuurlijke in een kind naar boven kunnenhalen, ik mis de twinkel in de ogen van mijn kind, zo onnatuurlijk gemaakt, heb hier al meerdere keren over geklaagd, ook op school, maar ze blijven koch kiezen, bah! blij dat ie schoolverlater is! Bedankt voor 6 jaar klote foto's! Ga een ander vak kiezen, word lijkschouwer ofzo?
Beste Marianne, Bedankt voor je bericht. Wij nemen dit mee in de evaluatie met school. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
De schoolfoto's bestel ik absoluut niet! Foto waar de benen missen, een foto waar een deel van het hoofd mist! Als ik foto's wil, wil ik foto's waar ze helemaal op staan en pasfoto's waar het hele hoofd op staat!
Beste F, Bedankt voor je eerlijke bericht. Graag willen we je wat uitleggen. Wij fotograferen de kinderen niet volledige ten voeten uit. Dit omdat we anders met een achtergrond naar keuze "zweven" kinderen afdrukken. En de foto waar een kind een deel van een hoofd "mist' dat is onze close-up foto. Dit is dus niet het missen van, maar een bepaalde pose. Dit is een nieuwe manier van fotograferen. Ook interviews op tv worden vaak in een close-upstand opgenomen. Wij verplichten je niet om foto's af te nemen. Daarom maken we verschillende foto's waaronder de traditionele portretfoto. Hopelijk hebben wij je het e.a. kunnen toelichten. Met vriendelijke groet. Team Foto Koch
Beetje jammer dat ze de foto's niet checken. Mijn dochter staat op de broer/zus foto met een open mond en 1 met haar hoofd ver omhoog. Dus niet geheel spontaan. Wil graag een broer/zus foto, maar moet verplicht 1 kiezen waar ze gewoon op staan, maar niet heel natuurlijk of spontaan! Daarnaast vind ik persoonlijk, dat ik gedwongen word een basispakket van €13,75 te nemen (bestaat uit 1 foto van 13x18, 1 duovel en 1 vel van 6 foto's + gratis groepsfoto) terwijl een broer/zus foto uit 1 foto van 13x18 voor €6,50 wel die keuze biedt. Waarom moet ik perse meer betalen en kun je niet 1 gewenste foto afnemen zonder duovel of 6 vel? Maar goed, dat is mijn mening. Vorige jaren ook niet geheel tevreden, toch maar vragen of de school niet een keer een andere fotograaf wil proberen
Beste Jessica, Bedankt voor je feedback. Wij waarderen het altijd erg als wij te horen krijgen wat er beter kan, maar ook vragen ontvangen als er iets onduidelijk is. Mochten er opnames niet in orde zijn, dan kunnen we kijken naar andere opnames; jij kent jouw kinderen immers het beste. Daarnaast ben je zeker niet verplicht om pakketten af te nemen. Wellicht heb je deze keuze gemaakt om de gratis groepsfoto te willen ontvangen. Maar deze leveren wij ook gratis bij je bestelling als je binnen 10 dagen een order plaatst, ongeacht wat je besteld. Bij "losse foto's" kies je bijvoorbeeld eenvoudig een 13x18 formaat of een duovel. Wij hebben je graag deze uitleg gegeven en hopelijk heb je hier voldoende aan. Mocht je naar aanleiding hiervan nog een vraag hebben, dan kan je deze stellen middels de e-mail [email protected]. Wij wensen je ondanks deze ervaring wel veel plezier met blijvende herinnering van dit schooljaar. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Fijne fotograaf, efficiënt gewerkt, open voor suggesties
Beste José, Wat een mooi compliment, bedankt daarvoor! We doen er alles aan om zo veilig mogelijk op school aan het werk te kunnen. Fijn dat jullie dit ook zo gezien hebben. Veel plezier met de mooie herinnering van een bijzonder schooljaar en hopelijk tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Zie hierboven
Beste Suzanne, Super bedankt! Goed om te lezen. In deze tijd is zo'n mooie herinnering van een bijzonder schooljaar extra leuk. Veel plezier ermee en bedankt voor je bestelling en beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Fotograaf wist zoontje van 3 toch zover te krijgen en foto is prachtig geworden. Ook snelle levering van bestelling.
Beste Danielle, Bedankt voor je reactie. We zijn blij dat we een mooie herinnering voor later hebben kunnen maken. Heel veel plezier ermee en nogmaals bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Kwaliteit OK Fotograaf vriendelijk ondanks de corona-maatregelen toch alles goed verlopen
Beste H., Bedankt voor deze prachtige beoordeling. We doen ons uiterste beste om veilig te fotograferen. Zo hebben jullie weer een mooie en blijvende herinnering van dit schooljaar. Veel plezier met de foto's en blijf gezond. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Snel, leuke foto's best veel geduld met de kids. Wij als school hebben al jaren de zelfde fotograaf.
Beste G, Wat goed om te lezen! Geweldige beoordeling, bedankt! Wij zijn enorm blij dat we dit schooljaar gelukkig weer de schoolfoto's mochten komen maken. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag. Maar jullie hebben weer een blijvende herinnering van dit bizarre schooljaar te pakken. Veel plezier ermee en hopelijk tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
schoolfoto gehad met een kind waar een stuk van zijn hoofd mist weigeren om een nieuwe foto te sturen zo uitgekozen zeggen ze terwijl ik een kind met haar als voorbeeld heb gehad
Beste R. Smit, Bedankt voor de feedback. Dit gaat om de close-up foto, wat één van de opnames is waar je uit kan kiezen. Wij bieden altijd 4 opnames aan, zodat de ouders ruime keuze hebben en niets verplicht zijn. De close-up foto is een ingezoomde foto, een nieuwe manier van fotograferen. Voordat je deze daadwerkelijk zal bestellen, geven wij een aantal meldingen tijdens het bestelproces. Wij zijn ons er van bewust dat dit enige verwarring kan veroorzaken. Dat is de reden dat je een melding krijgt of je zeker weet de close-up foto te willen bestellen. Helaas kunnen we geen gemaakte en verstuurde producten terugnemen, omdat het een gepersonaliseerd product is. Hopende je zo nog wat toelichting gegeven te hebben. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Snelle verzending. De foto's zijn mooi maar door elke foto alsook de verpakkinsomslag zit een gaatje van een puntig voorwerp. Hoop op een positief gevolg.
Ik heb via de middelbare school van mijn oudste 2 dochters ongevraagd 2 setjes opgestuurd gekregen. Die moeten -als je de set wil houden- nog betaald worden. Wil je ze niet stuur je ze terug en ontstaat er geen order. Omdat we de schoolfoto's houden, maar opa en oma een extra fotootje in zwart wit willen, doe ik een aanvullende bestelling: 10*15 hebben ze niet. Kunnen ze leveren tegen dezelfde prijs van een 13*18. Prima, maar de toon was al gezet, althans de toon in de mail: 'IN het opmerkingenveld bij stap 4 geeft u aan dat u de foto in 10x15 wilt ontvangen. Wij passen dit dan aan. De prijs blijft hetzelfde.' Vervolgens gevraagd om credit verzendkosten, omdat ik vandaag voor € 43,00 aan bestelling doe. Ik betaal 2 keer een set die ongevraagd al was toegestuurd en de 2 losse foto's, dus totaal een bestelling van 43,00 vandaag. Maar de dame van de klantenservice gaf geen krimp. Sterker nog, omdat ze het simpelweg niet begreep, heeft ze de hoorn erop gegooid! Ik zag later dat het dezelfde dame van de mail was, dus de toon en houding naar klanten toe mag echt het predicaat service niet dragen! Gratis advies: ga in de leer bij de klantenservice van uw collega's (zeer positieve ervaring, u mag er naar vragen), zorg dat de pakketten die ongevraagd worden meegegeven online betaald kunnen worden (zodat je automatisch boven de 40 komt) én doe algemeen iets aan het woordje 'service'.
De corona toestand treft ons allen. Geen ouders die kunnen opletten of de chocopasta zichtbaar op het gezicht is helaas. De fotograaf heeft dit bij mijn zoon over het hoofd gezien, kan ook gebeuren. Dit bleek bewerkt te kunnen worden, maar de foto's waren al onderweg. Ze vonden het niet hun probleem en waren niet van plan om de aangepaste foto's (waarop de pasta niet te zien was) als service na te sturen. Ze zijn dit niet verplicht, maar de vriendelijkheid is ver te zoeken. Wat is de moeite? De fotograaf heeft het ten slotte ook over het hoofd gezien..
Beste Ryan, Bedankt voor de feedback. Ik heb het een en ander nagekeken hoe dit gegaan is. We hebben er alles aan gedaan om de foto aan te passen. Het vervelende is inderdaad dat jij al had besteld. We bekijken altijd de reden en zijn zeker bereidwillig om service te verlenen. Het is een voorwaarde dat we afgedrukte foto's niet meer retour kunnen nemen. Het spijt ons je dit nogmaals te moeten mededelen. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Snelle reacties, meedenken, goede service en prachtige foto's, wat wil een mens nog meer.
Beste Roberta, Hartelijk dank voor je mooie reactie. Daar zijn we erg blij mee. Elke klant is koning, service verlenen doen we graag. Geen dank :-) Heel veel plezier gewenst met de mooie herinnering van dit schooljaar. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
sturen ondanks ruim op tijd betaald steeds herinneringen zeer irritant , zelfs na een mail daarover met bewijs toch weer een herinnering
Beste, bedankt voor je reactie. Er zal in zo'n geval iets anders aan de hand zijn. Kunnen wij iets voor je betekenen? Is het opgelost? Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Duidelijk vooraf. Er zijn geen klachten geweest.
Beste Amy, Bedankt voor je mooie reactie. Daar zijn we erg blij mee en doen we heel graag voor jullie. De ouders zullen ook blij zijn met deze mooie herinnering van dit schooljaar. Mochten wij nog iets kunnen doen, dan horen wij dit! Veel plezier met de mooie foto's. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
De dag verliep soepel en de fotograaf was erg vriendelijk. We kregen veel positieve reacties van de ouders.
Beste Shirely, Wat goed om te lezen zeg! We zijn ook trots op onze fotografen, zij maken er elke dag weer een feestje van. Bedankt voor je mooie beoordeling. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit natuurlijk heel graag. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Prima, klantvriendelijk en zorgvuldig
Beste Marijke, Te gek! Jullie ook bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen. Hier doen we het voor :-) ! Veel plezier met de mooie foto's van dit schooljaar. Als wij nog iets voor jullie kunnen doen, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Mooie foto's. Problemen die er waren zijn heel goed opgelost!
Beste Tineke, Wat goed om te lezen en erg bedankt voor de mooie beoordeling. Heel graag gedaan, daar zijn we voor ;-)! Wij wensen jullie veel plezier met de mooie herinnering van dit bijzondere schooljaar. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
De gemaakte foto’s zijn erg mooi en het bestellen was snel geregeld omdat de website duidelijk en overzichtelijk is.
Beste Margreet, Super zeg! Bedankt voor dit mooie compliment en je feedback. Graag gedaan en wij willen jouw bedanken voor de mooie bestelling. Heel veel plezier gewenst met deze bijzondere herinnering van dit nooit meer te vergeten schooljaar. Fijn weekend en een vriendelijke groet, Team Foto Koch
Eemweg 31 11
3755LC Eemnes
We zijn een familiebedrijf uit Baarn en bestaan sinds 21 september 1932. Inmiddels hebben wij meer dan 85 jaar ervaring in het maken van spontane schoolfoto’s van schoolkinderen door het hele land. We zijn niet voor niets de grootste schoolfotograaf van Nederland. Voor de beste foto’s zoeken onze schoolfotografen elke dag weer naar een klik met de kinderen. Op een goede schoolfoto staat een kind namelijk zo echt mogelijk, zonder gespannen lachje.