Prettig contact, zowel voor, tijdens als na het fotomoment. Knap dat alle (ook de heel verlegen) kinderen goed op de foto staan.
Beste Esther, Dat is een hele mooie waardering. Bedankt daarvoor! Goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Daar zijn wij voor en hebben dit heel graag gedaan. Veel succes met alles in deze roerige tijden, fijn dat jullie zo'n mooi aandenken hebben van dit schooljaar. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, daarom kan ik geen beoordeling geven. Kortingscode werkte niet naar behoren, maar Telefonische service was wel in orde!
Hallo Shirley, Wat leuk dat je deze beoordeling aan ons geeft! Fijn dat we je telefonisch hebben kunnen helpen en zo jouw mooie bestelling in orde hebben kunnen maken. Nog even je bestelling afwachten, daar zijn we meteen mee aan de slag gegaan. Leuk als je na het ontvangen van je bestelling nog even laat weten hoe tevreden je bent ;-) Bedankt in ieder geval en wij wensen je veel plezier met je leuke herinnering van dit schooljaar. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Mijn dochter stond niet zo mooi op haar pasfoto maar wel op de familiefoto. Tegen een kleine bijbetaling hebben ze van de familiefoto een mooie pasfoto gemaakt. En het ging ook nog eens super snel, binnen een dag was de foto al te bestellen!
Beste Jory, Wat super! Gelukkig hadden we een prachtige familiefoto en was dit mogelijk. Graag gedaan en jij bedankt voor de moeite om deze beoordeling achter te laten. Wij wensen je heel veel plezier met deze mooie herinnering van dit schooljaar, extra belangrijk nu in deze gekke tijden. Fijn weekend! Met een vriendelijke groet, Team Foto Koch
Zeer lichte foto's. Zelf beweren ze dat ze van hoge kwaliteit zijn. Niet dus. Ik kan de klassen foto niet eens scherp krijgen onder de scanner. Ook waren de foto's van onze zoon heel erg slecht uit geknip! Miste een stukje van het oor en schouder. Ook waren de lrijgen echt erg duur en zekers als je alleen maar digitale. Zo jammer dat onze school in wageningen voor deze fotograaf heeft gekozen!! Kreeg zelf de gratis groeps foto beschadigd thuis gestuurd..... erg jammer!
Hallo Tamara, Het lijkt of er iets niet klopt aan je bestelling. Wij kunnen met recht zeggen dat wij zeer goede kwaliteit leveren. Heb je met ons contact gehad wat betreft de beschadigde foto's? De foto van je zoon, zal een close-up foto zijn. Dit is een van de opnames die je kan kiezen, naast de portretfoto. Mocht je wensen dat wij nog met je meekijken, dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Onze zoon staat er aardig op. Maar ik vind het erg jammer dat je niet alleen voor digitale foto's kan kiezen zonder afdruk. Want bij de vorige schoolfotograaf kon dat wel en dat past ook meer bij deze tijd. En vind het nogal erg prijzig voor een digitale foto.
Beste Tamara, Wat jammer om te lezen. Naast alleen foto's kan je weldegelijk alleen digitale bestanden afnemen. Dat is ons Combi Digitaal pakket. Heb je die kunnen vinden? Mocht je er nog vragen over hebben, dan staan wij voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Zeer vlotte en aangename dag
Dag Nathalie, Wij zijn zeer blij om dit te lezen. Geweldig dat je dit zo ervaren hebt. We doen dit heel graag en willen je bedanken voor het vertrouwen. Veel plezier met de foto's van dit schooljaar. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Deze foto.s zijn zo leuk en spontaan gemaakt. Goed proffesioneel. En na het besrellen al binnen een dikke week in huis. Super.
Beste Miranda, Ontzettend leuk om te lezen. Dat hebben we heel graag gedaan. Wij willen je veel plezier wensen met deze mooie en blijvende herinnering van dit schooljaar. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Goede fotograaf. Prima in de omgang met kinderen en mooie foto's van de kinderen.
Dat is een mooie beoordeling! Erg bedankt hiervoor. Blij dat we weer een herinnering van dit schooljaar hebben kunnen maken. Veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Goede samenwerking met de fotografe. Op fijne en relaxte wijze alle kinderen op de foto.
Hallo Monique, Wat een mooie beoordeling. Daar zijn we erg blij mee. We hebben het weer graag gedaan en tot volgend jaar. Veel plezier met de mooie herinneringen van dit bijzondere schooljaar. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Gewoon goed!
Dag Vincent, Erg leuk om te lezen! Bedankt voor je mooie beoordeling. We werken met het hele team hard om ook tijdens deze lastige tijden door kunnen met fotograferen, zo ook bij jullie op school. Bedankt voor het vertrouwen. Met een vriendelijke groet, Team Foto Koch
Dit jaar is er met een andere "stijl" door jullie gefotografeerd, met als resultaat super stoere foto's van mijn kids! Heb ze gauw nog voor de vakantie besteld. Die krijgen straks een mooi plekje in ons nieuwe huis. Bedankt! Even een positieve review waard :)
Wat mooi! Dank voor dit geweldige compliment. Dat is erg leuk om te lezen tijdens de opstart na de zomervakantie. Heel veel plezier met de mooie, blijvende herinnering in jullie nieuwe huis! Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Wegens omstandigheded (COVID-19) kon er dit jaar geen groepsfoto gemaakt worden. Koch heeft dit op een goede en creatieve manier opgelost door alle individuele kinder portretjes bij elkaar te plaatsen. Hoe leuk is het om later naar je groep terug te kunnen kijken en herinneringen op te halen. Hele goede service!
Beste Chantal, Dat is fijn om te lezen, dit hebben we heel graag gedaan. Het is een hele lastige periode geweest en nog steeds en dan doet het ons extra goed om deze mooie complimenten te mogen ontvangen. Erg bedankt! Heel veel plezier met de mooie blijvende herinnering. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Fijne fotografe die leuk met de kinderen omgaat. Onze zoon (5jr) staat vaak met een geforceerde lach op de foto ... maar op de schoolfoto staat hij erg leuk! Goede service ook.
Hallo Janneke, Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Heel leuk om te lezen dat we die mooie glimlach van jouw zoon vast hebben kunnen leggen. Hele veel plezier met deze leuke herinnering van dit bijzondere schooljaar. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
In de coronatijd is het toch gelukt om alle kinderen op de foto te zetten. Zelfs de groepsfoto's zijn samengesteld en heel erg leuk geworden. Een gevraagde aanpassing was snel gedaan. We hebben alweer geboekt voor volgend schooljaar.
Beste Tillij, Ontzettend bedankt voor deze mooie en oprechte beoordeling. Daar doen we het voor. Dit maakt ons trots en hebben zo kracht om door te gaan, ondanks de enorme moeilijke Coronatijd! Tot volgend schooljaar. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Zeer mooie foto’s snelle levering goede service en enorm vriendelijk contact!
Beste Anita, wow! Bedankt voor deze mooie beoordeling, daar zijn we erg blij mee. Bedankt daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Een goede service met alle aanbod op de site na inlog. Mooi aanbieding met de groepsfoto. Mooi om keuze te hebben in de foto's en fijn dat er ondanks toch een oplossing is gekomen voor de groepsfoto's!
Beste Floor, Wat fantastisch om te lezen dat je zo tevreden bent met ons product. Het was een lastige periode tijdens de Coronatijd, maar we zijn ook blij met het resultaat. Nogmaals dank en veel plezier met deze mooie herinnering. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Ik heb twee fotoplankjes besteld om als verjaardagscadeautje aan een familielid te geven. Een mooi en persoonlijk cadeautje voor een leuke prijs. Werd snel geleverd en prima kwaliteit.
Hoi Suzan, daar zijn we heel blij mee! Dankjewel voor je mooie beoordeling. In deze tijd is het extra leuk om zo'n dierbaar cadeau te geven. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Wat ongelofelijk duur, voor setje schoolfotos en een digitaal bestand ben je 90€ verder! Lijkt nergens op
Hallo Patrick, Bedankt voor je beoordeling. Jammer om te lezen dat je dit zo ervaart. Het is niet helemaal waar dat je daar EUR 90,00 voor betaald. We denken mee met iedereen, daarom kan je gebruik maken van onze staffelkorting. Als wij nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Bestelling snel binnen en ziet er perfect uit!
Beste S, Wow, een hele mooie beoordeling. Erg bedankt. Leuk als je deze goede ervaring ook deelt :-). Veel plezier met de mooie herinnering. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Kwalitatief en zeer servicegericht bedrijf
Beste Wouter, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling. Daar doen we het voor! Veel plezier met de blijvende herinnering. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Foto koch levert mooie foto’s en plankjes. Wij hebben nu al aan aantal jaar schoolfoto’s. Goede kwaliteit. Ook de houten fotoplankjes zijn een groot succes! De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en kundig
Beste Marelle, Wat een mooie beoordeling! Heel graag gedaan en bedankt! Veel plezier gewenst met de mooie herinneringen van de schooljaren. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch
Snelle, goede afwikkeling en perfecte verpakking Mooie kwaliteit!!
Graag gedaan, we leveren heel graag mooie, kwalitatieve producten. In deze crisistijd is dat heel bijzonder. Bedankt voor de beoordeling en veel plezier ermee. Met vriendelijke groeten, Team Foto Koch XXL
Zeer prettig bedrijf, fijne communicatie, leuke producten en snelle service.
Wat een mooie beoordeling! Blij mee en bedankt. Veel plezier de mooie herinneringen voor altijd. Met vriendelijke groeten, Team Foto Koch XXL
Wat een leuk cadeau voor moederdag. Foto op bamboe houten plankje. Robuust, zodat het blijft staan. Bestellen ging makkelijk en bestelling was snel in huis.
Hallo Ger, prachtig en daar doen wij het voor. Wij zijn trots op wat wij in deze lastige tijd mogen leveren. Veel plezier ermee en zegt het voort. Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Foto Koch en Foto Koch XXL
Ik had een mok besteld met foto. Wat een goede kwaliteit! Al vele malen in de vaatwasser gewassen en de foto blijft scherp. Heb eerder een mok met foto ergens anders besteld maar deze was erop "geplakt" zodat de foto snel vervaagde.
Beste Yasmin, Dankjewel voor je compliment. Ontzettend leuk om te lezen. Wij wensen je veel plezier met de mooie mok. Het zal elke dag een plezier zijn om hier uit te mogen drinken! Met een vriendelijke groet, team van Foto Koch
Eemweg 31 11
3755LC Eemnes
We zijn een familiebedrijf uit Baarn en bestaan sinds 21 september 1932. Inmiddels hebben wij meer dan 85 jaar ervaring in het maken van spontane schoolfoto’s van schoolkinderen door het hele land. We zijn niet voor niets de grootste schoolfotograaf van Nederland. Voor de beste foto’s zoeken onze schoolfotografen elke dag weer naar een klik met de kinderen. Op een goede schoolfoto staat een kind namelijk zo echt mogelijk, zonder gespannen lachje.