Prima foto's en goede communicatie

Prettig contact, zowel voor, tijdens als na het fotomoment. Knap dat alle (ook de heel verlegen) kinderen goed op de foto staan.

• Klantvriendelijkheid

Ik kan nog geen juiste beoordeling geven

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, daarom kan ik geen beoordeling geven. Kortingscode werkte niet naar behoren, maar Telefonische service was wel in orde!

• Geleverde diensten N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

Mijn dochter stond niet zo mooi op haar pasfoto maar wel op de familiefoto. Tegen een kleine bijbetaling hebben ze van de familiefoto een mooie pasfoto gemaakt. En het ging ook nog eens super snel, binnen een dag was de foto al te bestellen!

Ontevreden

Zeer lichte foto's. Zelf beweren ze dat ze van hoge kwaliteit zijn. Niet dus. Ik kan de klassen foto niet eens scherp krijgen onder de scanner. Ook waren de foto's van onze zoon heel erg slecht uit geknip! Miste een stukje van het oor en schouder. Ook waren de lrijgen echt erg duur en zekers als je alleen maar digitale. Zo jammer dat onze school in wageningen voor deze fotograaf heeft gekozen!! Kreeg zelf de gratis groeps foto beschadigd thuis gestuurd..... erg jammer!

School foto

Onze zoon staat er aardig op. Maar ik vind het erg jammer dat je niet alleen voor digitale foto's kan kiezen zonder afdruk. Want bij de vorige schoolfotograaf kon dat wel en dat past ook meer bij deze tijd. En vind het nogal erg prijzig voor een digitale foto.

• Geleverde diensten N.v.t.

prima service

Zeer vlotte en aangename dag

Supersnelle levering

Deze foto.s zijn zo leuk en spontaan gemaakt. Goed proffesioneel. En na het besrellen al binnen een dikke week in huis. Super.

• Klantvriendelijkheid

Prima samenwerking met Foto Koch.

Goede fotograaf. Prima in de omgang met kinderen en mooie foto's van de kinderen.

Mooie foto's

Goede samenwerking met de fotografe. Op fijne en relaxte wijze alle kinderen op de foto.

• Klantvriendelijkheid

Prima service, mooie foto’s en erg prettig contact.

Gewoon goed!

Super stoer!

Dit jaar is er met een andere "stijl" door jullie gefotografeerd, met als resultaat super stoere foto's van mijn kids! Heb ze gauw nog voor de vakantie besteld. Die krijgen straks een mooi plekje in ons nieuwe huis. Bedankt! Even een positieve review waard :)

• Klantvriendelijkheid

Mooie foto's en goede service

Wegens omstandigheded (COVID-19) kon er dit jaar geen groepsfoto gemaakt worden. Koch heeft dit op een goede en creatieve manier opgelost door alle individuele kinder portretjes bij elkaar te plaatsen. Hoe leuk is het om later naar je groep terug te kunnen kijken en herinneringen op te halen. Hele goede service!

Fijne kindvriendelijke fotograaf

Fijne fotografe die leuk met de kinderen omgaat. Onze zoon (5jr) staat vaak met een geforceerde lach op de foto ... maar op de schoolfoto staat hij erg leuk! Goede service ook.

• Klantvriendelijkheid

Goede samenwerking en afspraken in een moeilijke tijd

In de coronatijd is het toch gelukt om alle kinderen op de foto te zetten. Zelfs de groepsfoto's zijn samengesteld en heel erg leuk geworden. Een gevraagde aanpassing was snel gedaan. We hebben alweer geboekt voor volgend schooljaar.

Geweldig!

Zeer mooie foto’s snelle levering goede service en enorm vriendelijk contact!

• Klantvriendelijkheid

Goede service, veel keuze in producten

Een goede service met alle aanbod op de site na inlog. Mooi aanbieding met de groepsfoto. Mooi om keuze te hebben in de foto's en fijn dat er ondanks toch een oplossing is gekomen voor de groepsfoto's!

• Klantvriendelijkheid

Leuk, persoonlijk cadeau om weg te geven!

Ik heb twee fotoplankjes besteld om als verjaardagscadeautje aan een familielid te geven. Een mooi en persoonlijk cadeautje voor een leuke prijs. Werd snel geleverd en prima kwaliteit.

Ontzettend duur!!

Wat ongelofelijk duur, voor setje schoolfotos en een digitaal bestand ben je 90€ verder! Lijkt nergens op

Supergoed!

Bestelling snel binnen en ziet er perfect uit!

• Klantvriendelijkheid

Kwalitatief en zeer servicegericht bedrijf

Goed bedrijf

Foto koch levert mooie foto’s en plankjes. Wij hebben nu al aan aantal jaar schoolfoto’s. Goede kwaliteit. Ook de houten fotoplankjes zijn een groot succes! De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en kundig

Super!!

Snelle, goede afwikkeling en perfecte verpakking Mooie kwaliteit!!

• Klantvriendelijkheid

Top bedrijf, goede kwaliteit en snelle service

Zeer prettig bedrijf, fijne communicatie, leuke producten en snelle service.

Positief verrast

Wat een leuk cadeau voor moederdag. Foto op bamboe houten plankje. Robuust, zodat het blijft staan. Bestellen ging makkelijk en bestelling was snel in huis.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Mok met foto - topkwaliteit

Ik had een mok besteld met foto. Wat een goede kwaliteit! Al vele malen in de vaatwasser gewassen en de foto blijft scherp. Heb eerder een mok met foto ergens anders besteld maar deze was erop "geplakt" zodat de foto snel vervaagde.

Eemweg 31 11

3755LC Eemnes

Over Foto Koch Nederland BV

We zijn een familiebedrijf uit Baarn en bestaan sinds 21 september 1932. Inmiddels hebben wij meer dan 85 jaar ervaring in het maken van spontane schoolfoto’s van schoolkinderen door het hele land. We zijn niet voor niets de grootste schoolfotograaf van Nederland. Voor de beste foto’s zoeken onze schoolfotografen elke dag weer naar een klik met de kinderen. Op een goede schoolfoto staat een kind namelijk zo echt mogelijk, zonder gespannen lachje.