We zijn erg tevreden met Foto Koch als schoolfotograaf

Met name is het erg leuk is dat je je eigen achtergrond kan kiezen en een album kan samenstellen.

• Klantvriendelijkheid

Geen ontspannen foto’s, rare en slechte poses

Vandaag de schoolfoto’s van onze dochters mogen ontvangen. Mijn oudste (kleuter) staat er met rare poses op. Op de ene foto keelt ze zichzelf en de andere staat haar lichaam er in een hele rare hoek op. De zusjes foto’s zijn ook totaal niet ontspannen en werden ook in twee minuten allemaal gemaakt(geen tijd om je kind even te kunnen laten ontspannen). Ben er echt een beetje verdrietig van want had op een mooie schoolfoto gehoopt!

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Goede service, perfecte foto's

Al jaren goede ervaringen met dit bedrijf

Saai

Ik vind het erg jammer dat jullie elk jaar de zelfde stijve poses hebben voor de kids. Er zit weinig spontaniteit in de foto's. Zou fijn zijn als jullie daar eens wat mee doen. Of ga eens lekker naar buiten? Krijg je hele andere foto's van!

• Geleverde diensten N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

Prima, heel positief en warm

Lieve, rustige fotografen. Zij namen de rust, tijd en aandacht bij elke foto. Er werd zelfs een uitzondering gemaakt voor een foto met onze schoolhulphond. Super goede ervaring gehad. Bedankt.

• Klantvriendelijkheid

er worden ongevraaqgd foto s gemaakt

er worden ongevraagd foto s gemaakt

• Klantvriendelijkheid

Prima service, zeer klantvriendelijk!

Prima service, zeer klantvriendelijk! Wel jammer dat wanneer jullie met België samenwerken de mogelijkheid er niet is om met Bancontact te betalen.

• Klantvriendelijkheid

Warme aangename professionals waarbij elk kind leuk en ontspannen op papier plakt!

Vlotte service

Oke

• Klantvriendelijkheid

aangename samenwerking met een kindvriendelijk team

De kinderen hebben ervan genoten, mooie foto's. Er werd de tijd genomen om de foto's te maken

• Klantvriendelijkheid

Goede service en snel Mooie kwaliteit

Leuke schoolfoto's!

Ik ben erg blij met de schoolfoto's van mijn kinderen! Leuk ook dat je je eigen achtergrond kan kiezen. Kon eigenlijk niet kiezen, zoveel leuke opties. Heb voor dit jaar ook super mooie kerstproducten besteld! Blij mee!

Foto

Foto Koch is al lange tijd onze huisfotograaf. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de geboden service. De fotograaf is pro-actief en denkt mee tijdens het proces.

• Klantvriendelijkheid

Goede foto’s en geweldige service!

Toen mijn zoon niet mooi op de groepsfoto stond en ik dit aangaf bij Foto Koch, hebben ze direct een betere opname gezocht en voor de hele groep nieuwe foto’s toegestuurd. Erg klantvriendelijk en geweldige service!!

• Klantvriendelijkheid

Erg klantvriendelijk, foto's snel geleverd!

Tijdens het bestelproces bleef ik met een aantal vragen zitten, gebeld en erg klantvriendelijk te woord gestaan. Foto's daarna besteld en waren snel binnen! Blij met het resultaat!

• Klantvriendelijkheid

mooie foto's en zeer goede service

super samenwerking!

• Klantvriendelijkheid

Gemaakte, gespannen kids op de foto

Vorige keer de fotos niet besteld: zo gekunsteld en gespannen stonden beide kids erop. Nu weer: close up met hoek van onder: dat maakt niemand mooi... Van de 10 foto's zijn er 2 ontspannen... Ook de achtergronden zijn minimaal en erg wit...

Vriendelijke hulp bij de klantenservice van Foto Koch!

Via de prettige website van Foto Koch de schoolfoto's van mijn zoon besteld in een aantal formaten. Een van de leuke foto's wilde ik graag bestellen in een ander formaat (niet standaard) en de klantenservice gesproken, Simone heeft mij ontzettend goed geholpen hiermee, dank!

• Klantvriendelijkheid

Super services door een bijzonder klantvriendelijke en meedenkende adviseur!!

Gebeld omdat het online portaal niet helemaal duidelijk invulling bood aan wat ik precies wilde. De dame die mij hielp wist mij precies te adviseren zodat ik uiteindelijk alle beelden kreeg die ik wilde en nog een aantal extra!

• Klantvriendelijkheid

Goede kwalitatief mooie foto's. Blijven ook mooi.

Mooie foto's. Vooral de broers samen zijn leuk. Snelle levering.

• Klantvriendelijkheid

Goede service en fijn contact met onze contactpersoon!

Goede service en fijne samenwerking met onze contactpersoon!

• Klantvriendelijkheid

Prachtige foto’s van onze kindertjes samen. Zeer goede kwaliteit en zeer eenvoudig te bestellen.

Mooie website en snelle levering. De foto’s worden goed verpakt en wat ik heel belangrijk vind: de foto’s worden op standaard formaat geleverd. Ook zijn de extra producten erg leuk, zoals de trendy fotoplankjes.

• Klantvriendelijkheid

Goede kwaliteit foto's, veel keuze mogelijkheden.

Goede kwaliteit foto's, veel keuze mogelijkheden voor de ouders. Klantenservice uitstekend te bereiken en elke casus wordt keurig opgelost.

Super service en vriendelijk

Klant is koning: Foto niet goed? Ze komen terug Luisteren naar de wensen van de school

Eemweg 31 11

3755LC Eemnes

Over Foto Koch Nederland BV

We zijn een familiebedrijf uit Baarn en bestaan sinds 21 september 1932. Inmiddels hebben wij meer dan 85 jaar ervaring in het maken van spontane schoolfoto’s van schoolkinderen door het hele land. We zijn niet voor niets de grootste schoolfotograaf van Nederland. Voor de beste foto’s zoeken onze schoolfotografen elke dag weer naar een klik met de kinderen. Op een goede schoolfoto staat een kind namelijk zo echt mogelijk, zonder gespannen lachje.