Met name is het erg leuk is dat je je eigen achtergrond kan kiezen en een album kan samenstellen.
Beste Henk, Wat een ontzettend mooi compliment, bedankt daarvoor. Wij maken elke dag met veel plezier door heel Nederland & België prachtige herinneringen van de kinderen. Dit is voor zowel de ouders als de scholen een waardevol moment van de schoolcarrière van het kind. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Esther van Foto Koch
Vandaag de schoolfoto’s van onze dochters mogen ontvangen. Mijn oudste (kleuter) staat er met rare poses op. Op de ene foto keelt ze zichzelf en de andere staat haar lichaam er in een hele rare hoek op. De zusjes foto’s zijn ook totaal niet ontspannen en werden ook in twee minuten allemaal gemaakt(geen tijd om je kind even te kunnen laten ontspannen). Ben er echt een beetje verdrietig van want had op een mooie schoolfoto gehoopt!
Beste Sithri, Bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons dat de foto's niet naar wens zijn. Graag bekijken wij of wij een oplossing kunnen vinden. Er worden namelijk altijd meerdere opnames gemaakt. Wil je ons een mail sturen, dan bekijken we dit graag voor je verder. Mailen kan onder vermelding van een inlogcode naar: [email protected]. Met vriendelijke groet, Esther van Foto Koch
Al jaren goede ervaringen met dit bedrijf
Beste Peter, Wat een mooie beoordeling! Daar zijn we blij mee en trots op wat wij doen. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Esther van Foto Koch
Ik vind het erg jammer dat jullie elk jaar de zelfde stijve poses hebben voor de kids. Er zit weinig spontaniteit in de foto's. Zou fijn zijn als jullie daar eens wat mee doen. Of ga eens lekker naar buiten? Krijg je hele andere foto's van!
Beste Sylvia, Bedankt voor je kritische punt. Wij blijven elk jaar ontwikkelen, alleen zijn en blijven wij wel een schoolfotograaf. De ontwikkelingen gaan snel en daar gaan wij zeker in mee. Hopelijk ben je tevreden met de achtergronden die je kan kiezen en de geleverde foto's. Mochten wij volgend jaar weer op school zijn, de kans is groot dat wij weer wat nieuws hebben. Met vriendelijke groet, Esther van Foto Koch
Lieve, rustige fotografen. Zij namen de rust, tijd en aandacht bij elke foto. Er werd zelfs een uitzondering gemaakt voor een foto met onze schoolhulphond. Super goede ervaring gehad. Bedankt.
Beste Anouk, Hartelijk dank voor je mooie reactie. Ik heb de foto's toevallig zelf ook bekeken en wat zijn ze leuk geworden. Aan de school hebben wij gevraagd of we de foto's mogen gebruiken op onze website. Veel plezier met de mooie herinnering van dit schooljaar. Met vriendelijke groet, Esther van Foto Koch
er worden ongevraagd foto s gemaakt
Beste A, Bedankt voor de genomen moeite om deze review achter te laten. Kan je ons laten weten waar het precies omgaat? Volgens de ingevoerde AVG wetgeving kunnen wij niet zo maar foto's maken en dat gebeurd ook niet. Je kan ons een bericht sturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Esther van Foto Koch
Prima service, zeer klantvriendelijk! Wel jammer dat wanneer jullie met België samenwerken de mogelijkheid er niet is om met Bancontact te betalen.
Oke
De kinderen hebben ervan genoten, mooie foto's. Er werd de tijd genomen om de foto's te maken
Goede service en snel Mooie kwaliteit
Ik ben erg blij met de schoolfoto's van mijn kinderen! Leuk ook dat je je eigen achtergrond kan kiezen. Kon eigenlijk niet kiezen, zoveel leuke opties. Heb voor dit jaar ook super mooie kerstproducten besteld! Blij mee!
Foto Koch is al lange tijd onze huisfotograaf. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de geboden service. De fotograaf is pro-actief en denkt mee tijdens het proces.
Dag meneer de Vries, Hartelijk bedankt voor dit mooie compliment! Wij komen ook altijd graag bij jullie. Ik wens u alvast erg gezellige dagen toe. Met vriendelijke groet, Esther van Foto Koch
Toen mijn zoon niet mooi op de groepsfoto stond en ik dit aangaf bij Foto Koch, hebben ze direct een betere opname gezocht en voor de hele groep nieuwe foto’s toegestuurd. Erg klantvriendelijk en geweldige service!!
Tijdens het bestelproces bleef ik met een aantal vragen zitten, gebeld en erg klantvriendelijk te woord gestaan. Foto's daarna besteld en waren snel binnen! Blij met het resultaat!
Hallo Janneke, Dankjewel voor de positieve beoordeling. Dit doen wij graag voor onze klanten :-) Heel veel plezier met de mooie herinnering van dit schooljaar. Met vriendelijke groet, Esther van Foto Koch
super samenwerking!
Beste Tom, Wat een mooi compliment, daar zijn we blij mee! Veel plezier met de mooie herinnering van dit schooljaar. Met vriendelijke groet, Esther van Foto Koch
Vorige keer de fotos niet besteld: zo gekunsteld en gespannen stonden beide kids erop. Nu weer: close up met hoek van onder: dat maakt niemand mooi... Van de 10 foto's zijn er 2 ontspannen... Ook de achtergronden zijn minimaal en erg wit...
Beste J. Van der Gaast, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend te lezen dat je niet tevreden bent met de opnames en keuze achtergronden. Graag vragen wij je om met ons contact op te nemen om het een en ander te bekijken wat betreft de opnames. De achtergronden ontwikkelen wij zelf en vullen wij of wisselen wij elk seizoen. Mocht je hier ideeën over hebben, dan horen wij dat ook graag! Met vriendelijke groet, Esther van Foto Koch
Via de prettige website van Foto Koch de schoolfoto's van mijn zoon besteld in een aantal formaten. Een van de leuke foto's wilde ik graag bestellen in een ander formaat (niet standaard) en de klantenservice gesproken, Simone heeft mij ontzettend goed geholpen hiermee, dank!
Beste Reinier, Goed om te lezen! Bedankt hiervoor. Ik heb dit mooie compliment met mijn collega Simone besproken. Hier doen we het uiteindelijke allemaal voor; onze klanten zijn koning! Met vriendelijke groet, Esther van Foto Koch
Gebeld omdat het online portaal niet helemaal duidelijk invulling bood aan wat ik precies wilde. De dame die mij hielp wist mij precies te adviseren zodat ik uiteindelijk alle beelden kreeg die ik wilde en nog een aantal extra!
Mooie foto's. Vooral de broers samen zijn leuk. Snelle levering.
Goede service en fijne samenwerking met onze contactpersoon!
Mooie website en snelle levering. De foto’s worden goed verpakt en wat ik heel belangrijk vind: de foto’s worden op standaard formaat geleverd. Ook zijn de extra producten erg leuk, zoals de trendy fotoplankjes.
Goede kwaliteit foto's, veel keuze mogelijkheden voor de ouders. Klantenservice uitstekend te bereiken en elke casus wordt keurig opgelost.
Klant is koning: Foto niet goed? Ze komen terug Luisteren naar de wensen van de school
Hallo Laura, Wat een toffe beoordeling, altijd leuk om te lezen. Bedankt voor je genomen moeite. Wij wensen je veel plezier met de mooie herinnering van dit schooljaar. Met vriendelijke groet, Esther van Foto Koch
Eemweg 31 11
3755LC Eemnes
We zijn een familiebedrijf uit Baarn en bestaan sinds 21 september 1932. Inmiddels hebben wij meer dan 85 jaar ervaring in het maken van spontane schoolfoto’s van schoolkinderen door het hele land. We zijn niet voor niets de grootste schoolfotograaf van Nederland. Voor de beste foto’s zoeken onze schoolfotografen elke dag weer naar een klik met de kinderen. Op een goede schoolfoto staat een kind namelijk zo echt mogelijk, zonder gespannen lachje.