Kwaliteit en vakmanschap

Korte lijnen en ruimte tijdens de bouw te overleggen

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Goede aannemer met vakkundig personeel!

Bouwbedrijf ter Haar is correct en snel in communicatie, ook bij vragen na oplevering. Medewerkers beschikken over echt twents vakmanschap en weten dit te combineren met moderne technieken. De eigen werkplaats en het meedenkende personeel geeft tevens mogelijkheid om ook de specifiekere klantwensen in te passen. Erg tevreden over de contactmomenten, het bouwproces en zeker de opgeleverde woning!

Eerlijk, duidelijk, vakwerk

De bouw van de woning verliep van begin tot eind super. In overleg was/is alles mogelijk. Duidelijk in communicatie en prettige werknemers op de bouw. Een aannemer die meedenkt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Het eindresultaat overtreft de verwachtingen!!!

Een klein bouwbedrijf met heel veel vakmanschap. Ze bouwen op een oude traditionele bouwwijze. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gevels met ‘muizentanden’.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Eerlijk, oprecht, degelijk en te vertrouwen

Eigenlijk is er maar 1 aannemer voor mij; vooral omdat ze oprecht zijn, alles netjes specificeren en er goed mee te communiceren valt.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Garage/schuur, Indelingswijziging, Beglazing en kozijnen, Isoleren (deel) woning, Badkamer, Keuken, Vloer

Bouw is top verlopen!

Leuke mensen om mee te werken, goed, gedegen advies en veel tips die we hebben opgevolgd. Kortom fijne samenwerking met als resultaat een prachtig huis!!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Meedenkend, vakkennis, klantvriendelijk en prettige aannemer

Vakkennis , afspraken nakomen, meedenkend en een prettige sfeer. Planning nakomend en gestructureerd . Prima aannemer, die ik iedereen zou aanraden

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Een professioneel bedrijf waar kwaliteit en de klant voorop staat.

Ter Haar heeft bij ons het huis verbouwd. Dit betrof het verbouwen van het woongedeelte en het opnieuw bouwen van garage met berging. Bij de eerste kennismaking was het gevoel gelijk goed. Heel tevreden zijn we met de geleverde kwaliteit. Gedurende de gehele verbouwing wordt er goed gecommuniceerd en afspraken worden netjes nagekomen. Verder wordt er uitstekend pro-actief meegedacht. De vaklieden waren stuk voor stuk competent.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Flexibel, oplossingsgericht en leuk en vakkundig personeel

Wij hebben vanaf november 2016 t/m december 2017 ons droomhuis gebouwd samen met Bouwbedrijf Ter Haar uit Reutum. Een landhuis in Saksische boerderij-stijl. Vanaf het eerste contact hadden wij een heel goed gevoel over de kwaliteit, flexibiliteit en vakkundigheid van dit bedrijf. Dit kwam tijdens de bouw ook tot uiting. Alle medewerkers van Bouwbedrijf Ter Haar dachten altijd heel betrokken mee in de zoektocht naar de juiste oplossingen voor de uitdagingen waar wij voor kwamen te staan tijdens onze bouw. Wij wonen nu met heel erg veel plezier in ons nieuwe huis en kijken terug op een hele mooie en gezellige bouwperiode. De slogan van Bouwbedrijf Ter Haar, "Korte lijnen, kwaliteit, betrokkenheid", maken ze meer dan waar!

Ootmarsumseweg 355

7667PB REUTUM