Glas bleek niet besteld, moest zelf weer bellen, afspraak tussen 8 en 13 en maar niet gekomen

Vreselijk bedrijf, glas zou besteld worden, maar ik hoor steeds niets, uiteindelijk maar zelf gebeld, wist niemand ergens van. Weer 2 weken later, hoera ik krijg een sms met bericht dat ze komen tussen 8 en 13 uur en als ik verhinderd ben moet ik contact opnemen. Vrij genomen in de ochtend, collega valt in op haar vrije dag. 13.00 uur, niemand, gebeld, ja geen idee, ik zal kijken. Monteur is nog onderweg, geen telefoontje ontvangen. ik stond onder voorbehoud op de planning omdat ik niet bevestigd had. Maar dat stond niet in de sms, bij verhinderen contact opnemen. Als 4e blijk ik op de lijst te staan. Waarom moet ik dan al om 8 uur paraat staan. Ze werken in 2 tijdsblokken..... maar dat betekend dus vrij voor niets en vanmiddag nog extra vrij nemen en mijn collega moet op vrije dag nu hele dag werken en haar afspraken afzeggen omdat dit bedrijf gewoon niet op komt dagen. Dat dingen uit kunnen lopen begrijp ik, maar daarvoor heb je tijdsblokken in je planning....en niet eens even bellen. Mensen hebben ook een baan. Ben echt woest

• Vakmanschap N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Orde en netheid N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.

Waardeloos!

Waardeloos bedrijf. Komt afspraken niet na, stuurt monteurs zonder dat ze weten wat ze moeten doen. Laten weken niets van zich horen als er herstelwerkzaamheden gedaan moeten worden omdat ze meer schade aan richten dan gewoon hun werk doen. Monteurs staan luidkeels te vloeken als er iets niet lukt en lopen alleen maar te mopperen dat het zo'n zooitje is in het bedrijf. Wij zijn al 5mnd bezig met dit bedrijf en nog is er niets herstelt en zitten we met een kapot raam. En het blijft na telefoontjes, een officiƫle klacht doodstil van een hun kant. Nooit meer dit bedrijf!

• Vakmanschap
  • Advies
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Geen herstel door hun aangebrachte schade

Na een mislukte raamplaatsing was er schade ontstaan aan de muur, vensterbank en kastdeur. Emmery beloofde de schade te gaan herstellen.. nooit meer iets van gehoord. Als je belt zijn ze of de gehele dag in gesprek of ze belofen terug te bellen wat ze niet doen. Wat en schande dit bedrijf

• Vakmanschap
  • Advies
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.

Augustapolder 2 6

2992SR Barendrecht