Echte vakmensen

Snelle service. Mooie producten op maat gemaakt. Denken met je mee zoekend naar een oplossing.

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Vernederend

Twee maanden geleden liet ik een scharnier op een spiegeldeur lijmen en betaalde €20, het andere spiegeldeurtje liet na twee maanden ook los en voor dezelfde reparatie betaal ik nu €30. De heer Jongbloed wilde mij op geen enkele manier tegemoet komen of uitleg geven waarom deze prijsstijging gehanteerd wordt. Ik werd voor gek weggezet.

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies N.v.t.
  • Communicatie
  • Orde en netheid N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Ringbaan-Zuid 303

5025SZ TILBURG