Wij zijn zeer tevreden over ons nieuwe patio-woning

Het resultaat van de bouwactiviteiten zijn uitstekend. DE oplevering was lastig, eerst konden we kiezen om vóór de bouwvak op te laten leveren, werd het toch pas 29 augustus. met de uitvoerder uitstekend kunnen weken (deskundig, communicatief en zeer behulpzaam). afgezien van wat kleine probleempjes na de oplevering( die overigens goed zijn verholpen, zijn wij zeer tevreden

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

keurige vaklui die kunst en vliegwerk verricht hebben op een postzegel groot bouwoppervlak

Duidelijke voorbespreking. Er had wel iets meer persoonlijke begeleiding gedaan kunnen worden met het elektriciteitsplan. Oplevering en service achteraf is prima geweest. Wij zijn er buitengewoon tevreden over hoe op het bouwterrein alles is verlopen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Zeer tevreden met opgeleverd huis

Bouwbedrijf Van Gerven heeft een nette woning opgeleverd met weinig opleverpunten. Ze maken gebruik van een portaal waar ze snel en duidelijk op communiceren. Tijdens de bouw deden ze hun best om onze wensen te vervullen. Kopje Advies* 3/5 sterren omdat ik vind dat hier nog kansen liggen voor meer maatwerk naar de klant & omzet voor het bouwbedrijf. Bedankt we zijn blij met de woning!

Details matter

De mensen die er werken zijn erg aardig en het online portaal dat ze hebben opgezet om contact te houden werkt op zich goed. Echter als je telefonisch ze wil bereiken voor b.v. een spoed overleg dan moet je het algemene nummer v/h bedrijf bellen waarbij je niet kan worden doorverbonden en soms pas een paar dagen later contact kan krijgen dus hier zit een verbeterpunt in. Het bedrijf houdt je goed op de hoogte van de voortgang, wat ik echter spijtig vond is dat er toch veel punten in zaten, waardoor ik achteraf nog extra investering heb gedaan om dit recht te krijgen. Als voorbeeld de cement die er is ingestort ligt heel ongelijk, hier kwamen wij achter toen wij de vloer gingen leggen. Op een meter mag best een .5 cm speling zitten maar dit scheelde bij ons vaak tot 1.5 cm, waardoor we voor in het huis veel lijm onder de tegels moesten leggen en achterin bijna niks eronder konden doen om het waterpas te krijgen. Ook staan veel hoeken in het huis niet waterpas, lopen leidigen kriskros in de muur (dit hoeft niet had gewoon recht gekund) en laat ook de afwerking van het stuccen (de delen die onderdeel v/h project waren) te wensen over. Zo waren wij bezig een wand te verven en gingen wij dwars met onze hand door het pleisterwerk heen omdat dit niet goed gezet was. Vandaar ook de titel, details matter. Tot slot zou het ook fijn zijn als mijn trap (die al vroeg erin was gezet) afgedekt had kunnen worden. Er zijn nu nog veel bouwmedewerkers over heen gelopen helaas waardoor hij eruit ziet alsof hij al jaren in het huis zit. Natuurlijk hadden we er wel rekening mee gehouden deze nog een beetje te moeten opschuren en lakken, maar vanuit het perspectief naar de klant is het wel zo netjes hier iets van bescherming overheen te leggen, zodat dit niet nog erger wordt. Het contact met de project leider was goed en die kon ook een aantal kleine dingen snel verhelpen.

Prachtig werk

Een goed kwalitatief huis met een keurige afwerking

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Ervaring met bouwbedrijf van Gerven is zeer positief

Alle medewerkers zeer vriendelijk en capabel met een geweldige uitvoerder. Zelden zo'n nette bouwplaats gezien.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Uitstekende begeleiding, kwalitatieve bouw

Fijne, snelle, adequate begeleiding door contactpersoon. Bouwproces naar wens verlopen. Woning goed opgeleverd en/of daarna gebreken goed opgelost. Ook nog na ruim half jaar.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

goed ! communicatie kan een stuk beter

na een paar weken kom je achter steeds meer kleine punten die beter hadden gemogen BVB ophangen wastafel in de badkamer deze is zonder versterking achter d wand aan een meter stud wand gehangen bij minste gewicht op de wasbak hangt hij al door afwerking kan ook wat beter (het blijven bouwvakkers denk ik dan maar) grootste punt is ze doen er wel lang over om de punten na oplevering die zijn vastgelegd in aflever document af te werken 1 mei sleutel en op 28-08-24 staat er nog steeds twee punten open

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Duidelijke en professionele communicatie

Leuk dat we op de hoogte werden gehouden d.m.v. foto's bij het Korenackers project. Daarnaast werd ik bij vragen snel en goed geholpen. Al met al zeer tevreden!

• Advies N.v.t.

Zeer correct bedrijf

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goed bedrijf , prettige werknemers met het realiseren van de bouw.

Onze ervaring : De meer/minderwerk lijst had uitgebreider aandacht en uitleg mogen krijgen. Wij als leek hebben daar niet echt verstand van ,het werk was dan achteraf gezien meer geworden. Zo ook zeker de elektra ( meer stopcontacten) komen er nu te kort op bepaalde plaatsen . Hadden graag map met technische/bouwtekeningen willen ontvangen. Zoals o.a loodgieterswerk/leidingen waar die werkelijk zijn aangebracht. Zowel stucwerk alsook schilderwerk had meer kwaliteit mogen hebben . Conclusie; Het is eigenlijk allemaal te snel gerealiseerd voor ons om daadwerkelijk de juiste beslissingen en de keuzes te moeten maken . Contact is prima tussen bedrijf en ons als bewoners. Zelfs nu na 4 jaar wordt een storing snel en vakkundig opgelost. ( garantie periode) Wij zijn zeer tevreden met bouwbedrijf van Gerven .

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Tevreden met eindresultaat maar kritisch op sommige punten.

Afwerking van de nieuwbouw woning is zeer goed kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt. Oplevering van het huis liep behoorlijk uit eind oktober i.p.v. juni, hierdoor krijgen wij behoorlijk wat extra kosten (circa € 10.000,-). Hiervan werden onvoldoende op de hoogte gebracht door de bouwbegeleider, moesten zelf vaak hiervoor informeren. De oplevering van de woning was niet compleet de omvormer van de zonnepanelen was niet aanwezig, er was geen warm water onderdeel in de ketel was stuk. Dit is wel snel herstelt maar toch. Sommige oplever punten heeft veel te lang geduurd voordat ze werden opgelost.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Prima samenwerking en oplevering.

Wij hebben samen met Van Gerven een mooi nieuwbouwtraject achter de rug. Ons huis is in mooie staat opgeleverd en de restpunten zijn netjes weggewerkt. De samenwerking met vooral Harold als aanspreekpunt is zeer prettig verlopen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Out of the box mee denkend!

Een muurtje weglaten of verplaatsen, of een schuur weglaten het is allemaal mogelijk. Maatwerk is dus mogelijk bij een nieuwbouw. Geen standaard fles wijn of bloemetje bij de oplevering, maar een mooie buiten lamp en huisnummer. Wonen met veel plezier in onze nieuwe woning

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw

Uitstekend werk geleverd.

Uitstekend werk geleverd.

lange adem

Alles wordt uit eindelijk "gemaakt" maar je meot lange adem hebben. Zeker bij de afwerking laat dit te wensen over. Het schilderwerk is slecht en letterlijk niks wordt eraf geschroefd. tegels zijn niet gelijk, kitranden zijn bobbelig, en ga zo maar door. Dat mag schijnbaar bij projectbouw..... zou kunnen maar al zou je voor normale kwaliteit gaan, hoort dit gewoon. Ik had al minimale afwerking,, waar ik mezelf dan ook dankbaar voor ben. Ik ben wel erg tevreden over vd Biggelaar.. Dat moet ik dan ook zeggen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

blij met het huis maar toch hoop mankementen. en voel me van kastje naar muurtje gestuurd worden

Heel fijn huis en wij als 2xe koper echt heel blij. Plaatsing trap echt slecht. Uw partner in trappen zou ik nooit meer mee in zee gaan. Achterdeur krom en dorpel ligt ook niet recht waarsoor al wrijving en dus ook krassen zijn ontstaan. De warmte pomp zijn ze 100 keer voor terug moeten komen. Waren dingen gewoon verkeerd aangesloten. Van Gerven is hier allemaal niet verantwoordelijk voor maar wie dan wel. Moeten nu zelf weer betalen voor nette afwerking. Vind ik vreemd daarom niet erg tevreden over uw bedrijf.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fijne bedrijf dat een prachtig huis voor ons heeft gebouwd

Bouwbedrijf van Gerven komt zijn afspraken na, en mocht er iets anders zijn uitgevoerd dan wat wij verwacht hadden, werd het weer in orde gemaakt. Duidelijke en goede communicatie. Denken mee om zaken verder te verbeteren

TOP

Erg goede ervaring met dit bedrijf. Het huis is kwalitatief erg goed gebouwd evenals de afwerking ervan. Het werk na oplevering had wel beter gekund, althans, dat had beter aangestuurd moeten worden om de erg lange wachttijden voor vervanging te voorkomen. Maar dat laatste ligt wellicht ook meer bij de onderaannemer. Communicatie is helder en makkelijk.

Fantastische woning

Woning geheel naar wens gebouwd

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Snelle service en korte lijntjes

Tijdens nieuwbouw project perfecte samenwerking zelfs in coronatijd . Nu met service puntjes achteraf , goede opvolging .

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

zeer tevreden over de bouw

erg prettige samenwerking,afspraken goed nagekomen

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Nemen je toch niet zo serieus...

Je kan iets maken en leveren en ja soms zijn dingen niet meteen goed. Maar bied daarna goede service en help gewoon. Waarom word je niet serieus genomen en moet je zo vaak contact opnemen? Het mooiste van alles is dan ook dat er dan niet altijd een effectieve oplossing uit komt. Beetje jammer dit.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Lage kwaliteit en slechte service

Veel fouten gemaakt tijdens de bouw. Werken zeer kostenbesparend, lage kwaliteit materiaal om zoveel mogelijk winst uit het project te halen. Klachten achteraf worden echt bizar slacht behandeld. Ze blijven vriendelijk, maar ze proberen overal onderuit te komen. Ik ga nooit meer met ze in zee.

Bijenkorf 1

5731 ST MIERLO

Over Bouwbedrijf Van Gerven BV

Bouwbedrijf van Gerven is een allround bouwbedrijf. Sinds 1939 een familiebedrijf, dat financieel gezond, daadkrachtig en betrouwbaar is. Wij ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden een grote diversiteit aan projecten. Denk aan woningbouw, bedrijfshuisvesting en maatschappelijk vastgoed. Zo beheren wij het hele proces voor onze opdrachtgevers. Onze omgang met mensen is open, eerlijk, direct en de lijnen zijn kort. De markt kent ons als kwaliteitsbouwer en die eer houden we graag hoog. We zijn vakliefhebbers, waardoor we alles wat we doen, goed willen doen. Bevlogen professionals die van elkaar willen leren en elkaar sterker maken. Omdat we trots willen zijn op het werk dat we doen. Lees hier meer over ons.

Over Bouwnu