Uitstekende service bekwame en vriendelijke mensen.

In een verdrietige moeilijke periode een rechterhand, een zorg minder in zaken die geregeld moeten worden en dit alles heel respectvol.

Buitengewoon en kundige begeleiding bij de uitvaart.

Ik spreek ook namens de kinderen. Goede info in het voorgesprek. In ons verdriet hebben wij als familie in de gesprekken de warmte en het meeleven zeer gewaardeerd.

Vriendelijk, deskundig, persoonlijk en vertrouwd

Warm contact, erg tevreden

Vertrouwd en vakkundig

De hele voorbereiding van de uitvaart verliep bijzonder prettig. In goed overleg hebben we afscheidsdienst, begrafenis en condoleance vormgegeven. Daardoor konden we met een gerust hart naar de begrafenis toe leven. Op de dag zelf merk je de grote ervaring van de mensen van Den Hollander en ook dat geeft rust. Dat vertrouwen was er toch al, want tien jaar geleden heeft Den Hollander ook naar volle tevredenheid de uitvaart van onze vader verzorgd.

Luisteren goed, waardevolle adviezen, prettige contacten en respectvolle begrafenis.

Vanaf het eerste contact verdween bij ons de zorg om de begrafenis en dit is zo gebleven. Er stonden vakbekwame mensen rond ons met veel ervaring. De begrafenis is op een respectvolle wijze verlopen. Geheel volgens de wensen van de overledene. Bij de nabestaanden laat dit een blijvend gevoel van dankbaarheid en voldoening achter.

Deskundig

Zeer beleeft Behulpzaam Vriendelijk Ophaalďienst ook zeer correct

bijzonder respectvol en waardig,

zeer goede begeleiding en onze wensen gerespecteerd

Goede service, hartelijk, vriendelijk en netjes.

Heel netjes niet overdreven netjes. Het was gewoon alles goed geregeld en vriendelijk.

zeer correct

denkt goed met ons mee, geeft goede adviezen

Dienend en professioneel

In alle opzichten tevreden

Betrokken, hulpvaardig, een luisterend oor en professioneel

Onze ervaring met Begrafenisverzorging Den Hollander was heel goed. Professioneel, tot in de puntjes verzorgd en goed meedenkend en adviserend. Heel belangrijk voor ons in een heel verdrietige periode.

Waardig en stijlvol

Het was niet de eerste keer,dat we met jullie zaken deden. Maar het was weer een fijne samenwerking.

Respectvol, persoonlijk en betrokken.

Vlotte afhandeling, correct optreden, enz. Wil tzt best door jullie begraven worden, al mag dat van mij nog erg lang duren.

Goede service, vriendelijk personeel Geheel erg goed

Onze ervaring met Begrafenisverzorging Den Hollander zijn erg goed. Het contact met de medewerkers verliep altijd erg plezierig. De verzorging van de begrafenis en alles er omheen was accuraat en gebeurde op een vriendelijke en meelevende manier.

Persoonlijke benadering

Wij, mijn kinderen en ik hebben voor den Hollander gekozen door eerdere positieve ervaringen met dit bedrijf. Vooral de persoonlijke benadering was voor mij een fijne ervaring. Ook het feit dat wij de volledige vrijheid kregen om de begrafenis in te vullen hoe wij dit wilden maar tegelijkertijd wel het geven van nuttige tips en/of aanwijzingen. Hoe vreemd het ook klinkt en ondanks het verdriet, dankzij Patrick en zijn medewerkers kunnen wij terug kijken op een "mooie" dag die wij nooit zullen vergeten.

Goed en invoelend

Goed en gevoelvol geregeld

Fantastisch

Den Hollander heeft de begrafenis van mijn vader fantastisch verzorgd. Wij hoefden alleen maar te vertellen wat pa zijn wensen waren en alles is tot in de puntjes verzorgd. Het fijne vonden wij dat er niets opgedrongen werd. Voorbeeld pa wilde een zo simpel mogelijke kist. Nou dat is geregeld we werden niet in de verleiding gebracht om toch een mooiere (lees duurdere) kist te nemen. We hadden elke dag contact, ook al dachten wij dat het niet nodig was ze waren er toch!! Super fijn. Ik hoop dat het nog even duurt maar mijn moeder word ook door den Hollander begraven.

Vriendelijke mensen, fijne en goede samenwerking.

Wij hebben den Hollander als een fijn en medelevend persoon ervaren, en alles tot in de puntjes verzorgd, ook het personeel.

Correct, invoelend en meedenkend

We zijn zeer tevreden over jullie dienstverlening en goede planning.

Betrokken en hulpvaardig.

Vanaf het eerste moment konden we met al onze vragen, keer op keer, bij Begrafenisverzorging Den Hollander terecht.

Zeer correct en professioneel bedrijf met oog voor het sociale aspect.

Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het bedrijf en zijn medewerkers.

Naar volle tevredenheid

Attent, zorgvuldig en menselijk betrokken. Het kunnen terugvallen.op een zelfde christelijke identiteit heeft een pre in een drukke verwarrende tijd.

Goede begeleiding en verzorging

In het verzorgen en begeleiden van de begrafenis, hebben wij positieve ervaring opgedaan. Dank daarvoor.

Zeer goede service fijn contact!!!

Ondanks het verdriet hebben we mede dankzij jullie een goede week gehad toen onze moeder bij ons opgebaard stond. Dank jullie wel!

Mozartlaan 13

3131ES Vlaardingen

Over Den Hollander Begrafenisverzorging

Een begrafenis is een emotionele gebeurtenis. Wanneer u een begrafenis moet laten verzorgen, wilt u dat dit goed gebeurt. Wij van Begrafenisverzorging Den Hollander willen dat ook voor u. Wij werken volgens de strenge eisen van het Keurmerk uitvaartzorg om de begrafenis goed en waardig te laten verlopen, geheel volgens uw wens. Begrafenisverzorging Den Hollander is al jaar en dag een begrip in Vlaardingen en in de ruime omgeving.