Ik ben gehecht aan mijn 35 jaar oude Bernina naaimachine. Kort geleden ging de bovenste draad direct kapot bij gebruik. Van der Klooster heeft mijn naaimachine gerepareerd en een onderhoud beurt aan gegeven. Gelukkig niet geprobeerd om mij een ander machine 'aan te smeren'. Mijn Bernina is nog nooit zo schoon geweest en doet het weer uitstekend. Dank hiervoor!!
Snelle en correcte levering!
Het is fijn dat de naaimachine thuis opgehaald en weer gebracht wordt. Er wordt ook rekening gehouden met de omstandigheden.
correcte behandeling
Duidelijke uitleg. Er wordt met je meegedacht. Prettig geholpen
Zie boven
Ik zou het iedereen aanraden
Plezierige ontvangst in de winkel, servicebeurt en dergelijke nam minder tijd in beslag dan aanvankelijk was verteld en de machine werkt echt perfect.
Zoveel fijner na uren online zoeken en niet weten wat een goede keuze is, om bij een vakman mee te kijken die met jou portonomee en eisen die je stelt de beste keuzes laat zien. Met even de tijd nemen om te laten zien hoe het werkt, zodat je meteen kan beginnen.
mijn beide 40 jarige naaimachines zijn optimaal gerevitaliseerd door vd Klooster en naaien als of ze nieuw zijn.
Duidelijk in het contact.Zowel telefonisch als bij het afgeven en ophalen van de machine. Keurig uitgelegd en naar tevredenheid herstelt. De machine loopt weer als een zonnetje.
Een erg fijne winkel, klein en daardoor persoonlijker. De lockmachine werd van top tot teen aan mij uitgelegd en kon ik direct mee naar huis nemen om aan de slag te gaan. Een vraag over mijn naaimachine werd ook direct beantwoord door mijn machine erbij te pakken en het te laten zien.
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen.
Prachtige machine gekocht na de uitleg , oude machine ingeruild voor hergebruik.
prima service en vakkundige, vriendelijke en geduldige uitleg over de eventuele aankoop van een nieuwe naaimachine en lokker.
Deze naaimachinehandel staat altijd voor mij klaar !
Vriendelijk geholpen al begrijp ik wel dat de winkelier mij een nieuwe wilde verkopen . Met op halen goede service want ik had m’n auto voor de deur mogen parkeren .
Vriendelijke en deskundige mensen
Ouderwetse service.
Jaren had ik niet meer naar mijn naaimachine omgekeken, naaide niet fijn meer. Een Köhler ruim 50 jaar oud. (nostalgie) Nu wilde ik er toch wel weer eens wat mee gaan doen, dus op zoek naar een reparateur. Via Google vond ik van der Klooster. Nu loopt hij weer als een zonnetje. Heel blij mee!
Goede uitleg gehad en informatie.
prima service, reparatie prima uitgevoerd voor een redelijke prijs
Ik had een afdekplaatje voor mijn Pfaff hobbymatic besteld. Mooi op tijd gekregen,maar bij het insteken van de staalplaat brak het veertje af,van te voren had ik met jullie contact gehad want wij dachten dat het veertje verkeerd om was bevestigd,we kregen als antwoord we hebben al honderden afdekplaatje bevestigd en er is niks gebeurd,nou probeer het dan maar eens met het afdekplaatje wat je ons hebt gestuurd ,succes ermee
Kerstant van den Bergeln 2 A
3054ER Rotterdam
Al 65 jaar uw specialist in naaimachines en lockmachines Van historie naar moderne klantgerichte ontwikkeling, dat is het motto waarmee Tom en Paul van der Klooster het bedrijf van hun vader voortzetten. T & P van der Klooster Naaimachines verkoopt en repareert alle merken naaimachines en lockmachines. Ons bedrijf beschikt over een eigen technische dienst / werkplaats met gediplomeerde vakmensen.