![](/logo/99/OID-00011-/OID-00011-32375_99_location_logo_thumbnail.png)
Oké
Een woord Geweldig Om de 2 jaar breng ik mijn naaimachine voor onderhoud nooit zo netjes en schoon teruggekregen als bij dhr Klooster.Ik ben heel tevreden en ik wil iedereen adviseren om je naai of Lockmachine naar van de klooster te brengen neem het van mij over je krijgt waar voor je geld.Mijn naaimachine voor het eerst naar van der Klooster gebracht. Dhr van der klooster nogmaals bedankt voor de goede service. Ik geniet echt van mijn schone naaimachine.Tot de volgende keer weer. Succes met jullie fantastische werk. Sarmila Meeuw Alberto Spijkenisse.
Goed werk, vlotte levering Bedankt
Via internet gevonden en telefonische afspraken gemaakt om machine langs te brengen. Vriendelijk en eerlijk te woord gestaan en goede indruk van het vakmanschap. Door omstandigheden (mag even niet autorijden en/of tillen) de machine zelfs thuis gebracht na de reparatie, wat een service! De oude Singer van tante Jo ziet er weer helemaal tiptop uit en er kan weer mee gewerkt worden. Ik had gevraagd of hij startklaar afgeleverd kon worden omdat ik het inrijgen niet zo goed doorhad. Mét een nieuw klosje goed naaimachinegaren. Dat is helaas niet gebeurd, dus zal ik eerst even garen moeten gaan kopen en het boekje erbij pakken..... Ik ga ervan uit dat de machine weer loopt als een zonnetje.
Mijn ervaring is heel goed ,,de dag besteld Volgende dag heel netjes verpakt aangekomen
Razendsnelle levering, goed verpakt, PERFECT!
Ik ben super leuk geholpen. Mij werd eerst naar mijn ervaring gevraagd en wat voor een machine ik gewend was. Verder ook naar mijn wensen waaraan mijn nieuwe naaimachine zou moeten voldoen. Er werd een naaimachine aanbevolen en deze werd met nog wat andere modellen vergeleken om mij een goede keuze te laten maken. Er was ruimte voor vragen en de naaimachine werd gedemonstreerd.
Vriendelijk geholpen en goed voorgelicht!
De naaimachine is binnen de aangegeven termijn gerepareerd en na overleg over de kosten.
prima voorlichting over mogelijkheden te repareren machine.
Snelle service , top geregeld mijn vrouw kon hierdoor dus de gordijnen van onze pas gekochte boot af maken voor we op vakantie gaan
Prima voorlichting over reparatietijd (wat langer vanwege de drukte i.v.m. de corona crisis) en kosten. Binnen de afgesproken tijd gerepareerd en voor de afgesproken prijs. Perfecte service.
De offerte duurde wat langer maar wisten we van tevoren .. prima service naaimachine doet t weer als t zonnetje
Vriendelijke man goede uitleg gehad.
Goed advies en veel geduld
Op zoek naar een nieuwe naaimachine ter vervanging van oude machine. Heel snel en goed ingeschat wat voor mij een goede nieuwe machine zou kunnen zijn (niveau recht vooruit en zigzag). Duidelijke demonstratie, duidelijke uitleg. Simpele bediening, ook de extra functies zijn heel simpel te bedienen en deze heb ik al veelvuldig gebruikt. Extra functies zijn zeker niet overbodig, maken het afwerken eenvoudig en noden uit om nieuwe projecten te verzinnen. Hier hebben ze echt verstand van naaimachines. Pluspunt is ook dat je de oude naaimachine kwijt kunt. Deze wordt opgeknapt in hun werkplaats en komt dan weer goed terecht, altijd beter dan wegbrengen naar het grof vuil. En je krijgt er nog wat voor terug, ook altijd een leuke bijkomstigheid.
Duidelijke communicatie, vanwege de drukte duurde het iets langer, maar daar werd gelijk helder over gecommuniceerd. Gebeld met de prijsopgave en kon m de volgende dag ophalen. Helemaal schoongemaakt en weer als nieuw. Erg tevreden!
Zelfde als boven.
Ik werd goed geïnformeerd over de verschillende modellen en kwaliteit prijs verhouding. Daarnaast kreeg ik nog praktische uitleg over de naaimachine van mijn keuze.
Ik werd heel vriendelijk geholpen, gaven direct aan dat het erg druk was en dat het wat langer duurde dan normaal. Maar zeer tevreden en kom zeker terug!
Klein probleempje bij de snaar voor de naaimachine; hij was te breed. Misschien is het mogelijk om de breedte aan te geven (of ik heb het over het hoofd gezien) bij artikel omschrijving.
Zeer snelle service.
De jongens hebben een ♥️ voor de zaak. Deskundig, altijd oplossing gericht en werken erg netjes.
Goede ervaring
Ik werd op een vriendelijke, deskundige manier geholpen door de eigenaar, waardoor ik een goede keus heb kunnen maken.
Kerstant van den Bergeln 2 A
3054ER Rotterdam
Al 65 jaar uw specialist in naaimachines en lockmachines Van historie naar moderne klantgerichte ontwikkeling, dat is het motto waarmee Tom en Paul van der Klooster het bedrijf van hun vader voortzetten. T & P van der Klooster Naaimachines verkoopt en repareert alle merken naaimachines en lockmachines. Ons bedrijf beschikt over een eigen technische dienst / werkplaats met gediplomeerde vakmensen.