Zelfs toen ik mijn naaimachine heel snel weer nodig had, is het allemaal goed gekomen. Zo fijn dat daar de bereidheid voor bestond!
De naaimachine wordt bekeken, een offerte met uitleg doorgebeld, na een accoord volgt de reparatie tegen een schappelijke prijs Wegens drukte duurde het even, maar geen stress of beloftes die niet nagekomen worden, fijne zaak!
Goede service. Duidelijke en relevante afspraak over reparaties. Snelle afhandeling. Geen gezeur over hoge leeftijd van apparaat. (30 jaar)
alles prima de luxe
afspraak is goed te maken, soms wordt machine thuis afgeleverd
vriendelijk en goed geholpen
en mijn naaimachine loopt weer als een treintje, nu nog meer skills...
Heel blij met mijn nieuwe nasimachine
Naaimachines lopen weer als … een zonnetje! Eén machine had defect is verholpen de andere is gewoon nagelopen. Blij met de deskundigheid!
Bij het kopen van mijn naaimachine 1 jaar geleden goed en eerlijk advies gehad. Onderhoudsbeurt gehad en weer een prima machine. Zeer goede service erg klantvriendelijk
Vriendelijk en deskundig gesprek gehad over onze vragen voor wat betreft de storing aan onze naaimachine. Naaimachine ter reparatie aangeboden en wat afgesproken was is volledig uitgevoerd. Ook de afgesproken reparatietijd is prima nagekomen. Wij zijn er heel blij mee en de geschatte reparatie prijs was zelfs lager.
In voelde me weer echt klant. Een hele fijne winkel.
Duidelijke prijsopgave mbt reparatie priis en reparatie duur. Gebeld wanneer de reparatie klaar was en op welke tijdstippen de winkel open was om deze op te halen.
Ik ken dit bedrijf al vele jaren en ze leveren alleen maar goed werk. Sympatieke mannen.
Blij met mijn gerepareerde naaimachine!
Mijn naaimachine is gerepareerd en onderhouden voor een schappelijke prijs en hij klinkt weer als nieuw. Erg blij mee.
40 jaar oude haperende naaimachine ingeleverd voor onderhoud. Conform afspraak gebeld voor prijsopgave na onderzoek voor herstel. Prijsopgave was redelijk. Conform afspraak kon ik de machine op de afgesproken datum en tijd weer ophalen. En hij kan weer jaren mee!
Prima deskundig en goed geholpen.
Goed geholpen, degelijk advies.
Zie de waardering
In de winkel word ik altijd goed geholpen. En ze nemen alle tijd voor je. Mijn naaimachine doet het weer prima na een onderhoudsbeurt. Waar ik heel blij van word, is het eerlijke advies. Ik wilde een lockmachine en kreeg eerlijk en vrijblijvend advies. Er werd gekeken naar wat voor machine ik nodig had, en dat bleek beslist niet de duurste te zijn.
Duidelijke informatie. Ook werd hij zelfs thuis afgeleverd aangezien wij lopend waren en een naaimachine doos niet echt lekker te tillen is.
Goed nagekeken onze naaimachine. En betaalbare prijs.
Altijd eerst bellen of het goed is wat ze gaan doen. Als het de moeite niet waard is zijn ze daar ook eerlijk in. Thuis naaimachine komen halen en weer gerepareerd weer thuis gebracht. Daarbij advies gevend.
Fijn dat de naaimachine gehaald en gebracht werd. Het schoonmaken en repareren zal vast veel tijd hebben gekost. Maar het was mij de prijs zeker waard.
Kerstant van den Bergeln 2 A
3054ER Rotterdam
Al 65 jaar uw specialist in naaimachines en lockmachines Van historie naar moderne klantgerichte ontwikkeling, dat is het motto waarmee Tom en Paul van der Klooster het bedrijf van hun vader voortzetten. T & P van der Klooster Naaimachines verkoopt en repareert alle merken naaimachines en lockmachines. Ons bedrijf beschikt over een eigen technische dienst / werkplaats met gediplomeerde vakmensen.