Blij met de service van Makken! Vriendelijke verhuizers en alles vlot op z’n plek!
Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. De verhuizers weten goed hoe je dingen het handigst aan kunt pakken. Ze hadden in een mum van tijd mijn spullen allemaal verhuisd
Sterke mannen, die doen wat ze moeten doen.
Intake verliep zeer prettig, offerte snel binnen. Ook vragen vóór de verhuizing werden snel beantwoord. Op de dag zelf goed overleg en aardige vaklui. Eerste keer dat ik een verhuisbedrijf heb ingehuurd en nog steeds erg blij mee. Compliment voor eigenaar Hilda en haar mannen!
Onze ervaring met Makken verhuisbedrijf was zeer goed te noemen. Het overleg vooraf en afstemmen van materiaal was prima vakkundig en snel gerealiseerd. Het overbrengen van materiaal ging vlot en dacht men mee met de effectieve handigheidjes.
Het contact van te voren was prettig en persoonlijk. De verhuizing is in twee dagen gesplitst en dat is ons enorm goed bevallen. De eerste ochtend is alles verhuisd wat we konden missen. En de rest van de dag konden we verder inpakken. De tweede dag waren we al tussen de middag over in het nieuwe huis. Dat betekende dat we al wat konden uitpakken en settelen. De jongens die ons verhuisden waren ontzettend vriendelijk en beleefd. Geen moment spijt gehad van de beslissing om voor jullie te kiezen!
alles keurig verhuist met beleid en aardige mensen.
zie boven
Op afgesproken tijd 5 enthousiaste heren die precies weten wat ze moeten doen! Er werd goed overlegd met ons. En er was zelfs nog tijd voor een gezellig praatje. Ondanks alle voorzichtigheid toch een schade gemeld, maar dit gaat opgelost worden.
Vriendelijk, vakmanschap, klantgericht en alles volgens afspraak. Perfect!
Heel erg prettig, heel aardige verhuizers en alles volgens afspraak
Fijn team
Alles ging lekker vlot en iedereen werkte goed met elkaar samen. Ik heb meerdere ervaringen met verhuisbedrijven. Maar deze is de beste.
Zie bovenstaande
Door de snelheid en vakkundigheid zakte mijn verhuisstress naar 0.
Goede ervaring. Mocht ik ooit verhuizen, dan zal ik weer Makken inschakelen.
Alles rustig en zorgvuldig verhuisd. En aardige mensen!
Verhuisbedrijf maakt zijn motto "Dat pakt altijd goed uit" meer dan waar. (Trouwens het inpakken ging ook voortreffelijk). We zijn bijzonder blij met onze keuze om de verhuizing te laten verzorgen door Verhuisbedrijf Makken. Vanaf het eerste contact met Hilda hadden wij al het gevoel; dit gaat goed komen. Op de verhuisdag meldde zich een ploeg van bijzonder vriendelijke, meedenkende en behulpzame verhuizers die wisten waar ze mee bezig waren. Compliment!
Ontzettend aardige verhuizers die echt razend snel en deskundig te werk gaan! In een mum van tijd waren mijn grote spullen van de vierde verdieping al beneden en ingeladen. Echt een aanrader!
Onze ervaring met het bedrijf is zonder meer positief: duidelijke offerte, duidelijke afspraken, goede uitleg. Het team verdient een compliment.
Prettig contact, efficiente verhuizing!
top bedrijf
Keurige prijs kwaliteitsverhouding. Niets lijkt deze mannen te veel. En Hilda is een topper!
Harde deskundige werkers, gaven vertrouwen, spanning viel bij mij snel weg. Kortom super verhuisbedrijf
Prettige service zowel voorafgaand aan als tijdens de verhuizing.
Beckerweg 23
9731AX Groningen