Prima verhuisbedrijf, snelle en heldere communicatie van begin tot eind. Professioneel teamverhuizers die meedenken, een aanrader!
Makken heeft een persoonlijke maar toch professionele benadering als verhuizers: - altijd bereikbaar - snel en professioneel - uitstekende prijs kwaliteit verhouding - zorg voor u en uw spullen - leveren zeer net werk met monteren en demonteren Ik ben vrij kritisch aangelegd maar zou eenieder Makken als verhuizers aanbevelen!
Wij hebben meerdere ervaringen met de firma Makken. Altijd vriendelijk en bereid om te helpen en mee te denken. Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis. De medewerkers van Makken zorgen er voor dat het allemaal goed verloopt.
Erg tevreden over het bedrijf en hun werknemers, en de uitgevoerde werkzaamheden.
Zowel de opslag periode als de verhuizing naar t nieuwe adres verliep volgens afspraak. Hilda is heel goed bereikbaar en het verhuis team heel hard werkende en bereidwillige mensen die keurig met de spullen omgaan, en een goeie sfeer creëren.
Ik ben erg te vreden over de kosten van de verhuizing en de beide dagen van de verhuizing van 18 maart werd er vlot en deskundig door de medewerkers gewerkt.
Verhuizen is niet onze grootse hobby, maar met de verhuizers van Makken is het prima gegaan. De jongens hebben hard gewerkt, waren zeer deskundig en hadden een uitstekend humeur. Het was een stevige klus, met een deel in de opslag en een deel naar Heerenveen, maar alles is vlot en plezierig verlopen.
De verhuizing binnen de stad Groningen werd helemaal volgens planning gerealiseerd. Om 07.45 uur stond de ploeg van 5 mannen klaar om alles in te laden. In een heel plezierige sfeer werd de vrachtwagen in no time ingeladen, incl. de 3 kasten en bed die uit elkaar moesten worden gehaald. Op de plaats van bestemming werden de kasten en bed weer goed in elkaar gezet en de rest op zijn plek gezet. In ruim 6 uur was de klus geklaard. Dozen, inpakpapier, tape werden in voldoende mate beschikbaar gesteld. Op de dag zelf werden matrashoezen en schilderij/poster dozen meegebracht. Kortom geen enkel minpunt, een verhuisbedrijf die ik kan aanraden.
De mannen kwamen exact op tijd en na overleg werd er begonnen. Daar niet alles reeds was ingepakt adviseerden ze ons dat verder op te pakken zodat ze dat nog konden meenemen. De- en her montage werd goed uitgevoerd. Alle spullen zijn goed over gekomen. Vlotte vriendelijke en ervaren mannen die weten van aanpakken.
Fijne mensen om zaken mee te doen; goeie offerte, snel reageren op vragen, meedenken. Keurige verhuizers die voorzichtig waren met onze spullen, alles goed op de plaats. Zeker aan te bevelen!!
Beleefde, meedenkende en sterke verhuizers. Goede communicatie en overleg.
Volgens afspraak aanwezig om 08.00 uur. Zeer snel en kundig de spullen verhuisd van a naar b.
Voorbereiding en uitvoering verliep prettig en er was vooraf zelfs nog de mogelijkheid om te schakelen en zelfs op korte termijn nog een andere datum te vinden. Ik heb wel een gespecificeerde offerte gemist, of heb ik die over het hoofd gezien? Ik heb wel een aankondiging van het totaal bedrag en een factuur met dit totaalbedrag gezien. Graag zou ik iets meer informatie hebben qua prijsstelling.
De verhuizers waren sterke en vriendelijke jonge mannen. Het was spiegelglad maar door het meegenomen zout en een heuse rode loper zijn wij goed verhuisd. Op basis van onze ervaringen is het zeker de moeite waard om met dit bedrijf in zee te gaan.
Ondanks de vele sneeuw die er lag, is de verhuizing zeer vlot en netjes verlopen. De verhuizers waren ook erg vriendelijk en behulpzaam.
Snel netjes correct.... super
We zijn zeer tevreden, de taxateur en ook de verhuizers waren zeer vriendelijk en behulpzaam en gingen voorzichtig met onze spullen om. Goede sfeer ook onderling.
Ulli en Boni van Makken Verhuizingen: in een woord "perfect"
De verhuizing is vlekkeloos verlopen! Een aanrader.
Zeer lovend over dit verhuisbedrijf Werken zeer accuraat en netjes en alles in goed overleg Alles transparant, sympathiek, benaderbaar en duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf Ik kan u dit bedrijf van harte aanbevelen
Ruim op tijd dozen gekregen. Fijn dat ze spullen voor de kringloop meenemen, zeker in een tijd dat je dat zelf niet weg kunt brengen. Ideaal dat jezelf niet hoeft te sjouwen. Jammer van enkele beschadigingen in de trapopgang en toch krassen op bedden.
Vantevoren goed en netjes contact gehad. De verhuizers hebben keihard gewerkt en alles in één dag geregeld. Het nadeel was dat zij een designtafel hebben kapot gemaakt, dit ook netjes genoteerd. Uiteindelijk omdat we de aankoopbon niet meer hadden, werd niks vergoed en verder nooit meer wat laten horen. Daarnaast had een van de verhuizers de wasmachine verkeerd aangesloten waardoor er lekkage is gekomen. Ik zal dit bedrijf nooit aanbevelen. Je wil een erkende verhuizer maar als dan iets stuk of verkeerd gaat, heb je niks aan het certificaat. Verhuizing was bijna 2000 euro dus ik verwacht wel meer dan dit.
Prijs / kwaliteit verhouding is prima en vooral erg vriendelijk personeel.
Rond de jaarwisseling verhuisd. Doordat de verkoop oude woning eerder lag dan aankoop nieuwe woning, moest de inboedel enige tijd in de vrachtauto blijven staan. Dit was geen probleem voor Makken. Telkens goed contact gehad met het kantoor over planning, wijzigingen, aanvullingen etc. Telkens van tevoren aangegeven wanneer en hoe laat ze kwamen om dozen te brengen en in te laden. De vier verhuizers waren zowel bij laden als bij lossen dezelfde personen, goed gemutst, beleefd en snel.
Op dinsdag bellen en maandag verhuizen! Ik had niet verwacht dat het zo snel mogenlijk was. De jongens werkten volgens een goed doordacht plan en ze wisten wat ze deden. Het voelde heel plezierig
Beckerweg 23
9731AX Groningen