Fijne mensen, harde werkers

Zowel de dames van kantoor als de verhuizers zijn fijne mensen in de omgang en harde werkers. Alles ging in goed overleg en is keurig overgebracht. Wij zijn dik tevreden.

• Datum uitgevoerde diensten 6 mei 2020
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien

Alles goed verlopen.

Vriendelijk, correct, zorgvuldig, tijd voor een kop koffie en een praatje, kortom wij zijn heel tevreden! Vakmensen.

• Datum uitgevoerde diensten 1 mei 2020
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.

1e dagprima 2e dag te haastig

Er zijn 2 dagen voor de verhuizing geweest. Dit ook ivm de bereikbaarheid van de woning. De 2e dag waren de heren haastig en hebben niet alles meegenomen. wij hebben 6x heen en weer moeten rijden om de rest op te halen met een personen auto. Eigenlijk vind ik dit helemaal niet leuk. Stel dat we naaqr de andere kant van het land gingen wonen.

• Datum uitgevoerde diensten 20 en 22 april 2020
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

geweldig

Snel en correct geholpen met het regelen van de verhuizing alles netjes verpakt en opgeslagen

• Datum uitgevoerde diensten 23-04-2020
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.

Vlot verhuist en meegewerkt aan creatieve oplossing om om te gaan met Coronabeperkingen

Na enige strubbelingen over het omgaan met de opgelegde beperkingen vanwege Corona, toch constructief meegewerkt aan de voorgestelde creatieve oplossing: alles buitenom naar binnen gebracht door gebruik te maken van een verhuislift, via balkon.

• Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten Aflevering dozen veel vroeger dan gewenst.
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Geweldig hoe makken mij de stres heeft ontnomen

Heel erg fijn en alles ging erg snel. Het is allemaal heel erg professioneel aangepakt. De medewerkers waren erg vriendelijk.

• Datum uitgevoerde diensten 29 en 30 april

Fantastisch

Zeer goed bedrijf met geweldige verhuizers. Door de problemen van Corona en het wonen in Duitsland in twee keer verhuisd bijzonder goed geregeld met per keer 4 mannen die geweldig werk hebben gedaan compliment. Een aanrader maar dat wisten wij al het bedrijf heeft ons al een aantal keren verhuisd en onze wederzijdse ouders en zus. Nogmaals geweldig.

• Datum uitgevoerde diensten 14 en 21 april 2020

Prima verlopen

De verhuizing verliep prima

• Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten 3 april 2020

Super verhuizing

Tijdens deze bijzondere periode heeft Makken ons goed uit de brand geholpen met onze verhuizing. Zeker een aanrader om Makken in te huren voor je verhuizing. Vakkundige medewerkers en prima geprijsd.

• Datum uitgevoerde diensten 09-04-2020
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing

Een verhuisbedrijf met een goede service.

Dit is de 3e keer dat ik gebruik maak van de verhuis service van Makken. Service is erg goed. Vakkundige verhuizers en er is veel mogelijk. Voor Informatie wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan door Hilda. Zij denkt echt met je mee. Heel fijn,zeker tijdens deze Corona periode. Als ik weer ga verhuizen zal ik zeker voor Makken kiezen!

• Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten 7 April 2020
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing

Uitstekend bedrijf.

We zijn echt meer dan tevreden over dit bedrijf! Alles keurig verhuisd. Geen enkel minpuntje , alleen maar lof! Raadt dit bedrijf aan. Echt scheelt zoveel stress. Bieden nog meer service dan van te voren afgesproken. Fam Ploeg

Geweldige ploeg professionele verhuizers die deze klus geweldig goed hebben geklaard.

Wij hebben een goed gevoel bij deze verhuizing door Makken Verhuizingen. Prima gedaan bij deze voor ons eerste ervaring met een verhuisbedrijf. In het verleden huurden we een vrachtauto of busje maar deze verhuizing was qua verplaatsing van onze spullen een heel goede ervaring.

Dit verhuisbedrijf kunnen wij iedereen van hoog tot laag aanbevelen.

Het persoonlijk kontakt en het duidelijk toelichten van het hele verhuistraject vonden wij heel belangrijk. De twee dames (leidinggevenden) hebben dan ook de nodige ervaring qua mogelijkheden, verhuisplanning, meedenken etc etc Wat betreft de verhuizing zelf; De verhuisjongens/mannen verdienen bovendien alle lof door de manier van aanpak mbt het zorgvuldig omgaan/inpakken van de hele inboedel, klantvriendelijk etc etc Wij waren bijzonder onder de indruk van dit verhuisbedrijf

Goed bevallen

We zouden zo eeer met Makken in zee gaan, prima verlopen

Fantastische stapelaars

Twee kantoorkamers moesten tijdelijk leeg omdat er nieuw tapijt gelegd ging worden. De verhuizers hebben alles keurig in andere kamers opgeslagen, meubels waren super efficient gestapeld zodat we er minimaal last van hadden. Ze hadden ook veel materiaal bij zich (dekens, wieltjes etc) dus ging snel en soepel!

Zou bij een volgende verhuizing jullie weer vragen

Afspraak is afspraak En als iets dan toch net even anders gaat wordt dit snel kort gesloten en opgelost.

Vriendelijke behulpzame aanpakkers

Meedenken, flexibel en snel

Goede service .de mensen weten van aanpakken en hebben alles keurig verhuist

Alles is goed geregeld,. Fijn dat de verhuizers alles in overleg in de wagen hebben gezet en daarna alles op z’n plek in het appartement hebben gezet. Geen beschadigingen daar alles keurig verpakt was. Prima ik ben tevreden.

Alles prima verlopen.

Ik heb een goed gevoel over gehouden van begin tot het eind. De spullen die te groot waren voor de verhuisdozen zijn indien nodig Keurig beschermd met folie. Ook andere grote spullen daar waren speciale verpakkingen voor. Ook het in en uit pakken van de verhuiswagen is vakkundig uitgevoerd. Nogmaals een prima prijs prestatie. Met vr. gr. Jan Hielkema

Goed bedrijf

Goed geholpen Vakkundige mensen. Alleen beschadigde poef had gemeld moeten worden Eigen risico was bespreekbaar, Wel tevreden over het geheel

Zeer snel en accuraat handelen toen dat nodig was

Wij kregen op vrijdagmiddag te horen dat onze oom de maandag Daar op geplaatst kon worden in een verzorgingshuis. 1 telefoontje aan de firma Makken was voldoende om er voor te zorgen dat zijn nieuwe kamer die maandag om drie uur ingericht was. Familie Beukema

Zeer professioneel.

Het personeel was zeer korrekt en deskundig. De verhuizing verliep op rolletjes.

Geweldig bedrijf.

Professioneel bedrijf met ervaren verhuizers en harde werkers. Top!!

Zeer tevreden!!

De verhuizing verliep heel soepel, goed georganiseerd, geruisloos , stressloos en eigenlijk heel erg gezellig :)

Verhuizing is prima verlopen

De verhuizers hebben onze spullen zorgvuldig verhuisd. Het was een prettige samenwerking. En ook de voorbereiding was prettig. Hilda reageerde altijd snel op vragen.

Beckerweg 23

9731AX Groningen