Zeer prettige ervaring met dit verhuisbedrijf.
De mensen van Makken hebben alles zeer goed en duidelijk geregeld, alles gebeurde op tijd, met de juiste uitrusting. En, ook niet onbelangrijk, het zijn allemaal aardige mensen.
Alle dozen en andere grotere objecten snel in de verhuiswagen gezet en in de verschillende kamers neergezet. Geen wanklank heeft zich voorgedaan.
Alles werd zorgvuldig ingepakt, in goed overleg over wat waar heen moest. De verhuizers werkten efficiënt samen, waren rustig en heel plezierig in het contact met mij zowel op het oude als op het nieuwe adres. En deden wat was afgesproken.
Verhuizen is soms een noodzaak en daar kun je zelf een heleboel regelen, maar het is heel fijn als je een professionele verhuizer in de arm neemt die jou daarin helpt en adviseerd.
Zeer tevreden over de prima verlopen verhuizing. Prettige contacten met de klantvriendelijke, ervaren en kundige medewerkers. Van de opname tot en met de verhuizing, alles goed geregeld.
De planning en fasering van de verhuizing is afgestemd op de zaken die overgebracht moeten worden. Daardoor kunnen wij ook gefaseerd alles op zijn bestemde plaats zetten, zonder gehinderd te worden door een overvolle en chaos in huis. De "verhuisploeg" gebruikte zijn hersens tijdens het uithuizen en inladen; het was een geolied team. Ik hoop en verwacht dat de volgende verhuisfasen net zo vlekkeloos verlopen.
Alles werd super goed geregeld met aandacht voor de spullen.
De jongens van “geen koude drukte” gewoon hun gang laten gaan en niet mee bemoeien want dan had je het beter zelf kunnen doen, af en toe koffie of fris schenken, dat geeft het beste resultaat.
Het was een mooie en gezellige dag met de mannen. Goed op elkaar ingespeeld team, erg mooi om te zien. Verhuizer zijn is echt een vak. Het is allemaal supergoed verlopen. Niks was de mannen teveel en daar waar nodig kwamen ze even overleggen. Een mooi bedrijf waar Hilda vol trots over praat als ze komt kennismaken en dat begrijpen we!
Wij zijn heel tevreden over onze verhuizing. Alles was van a tot z plezierig geregeld. We konden de verhuizers met een gerust hart in ons oude huis achterlaten en zelf alvast naar onze nieuwe woning gaan. Ook kregen we tips over wat handig was voor onze dieren tijdens de verhuizing en met t aquarium. Witgoed werd ook even aangesloten en er werd gekeken naar hoe meubels te plaatsen(moeilijke kast op zolderverdieping. Van dozen en inpakmateriaal regelen tot meubels verhuizen alles verliep goed. Ook de mensen waren vriendelijk en relaxed.We waren superblij.
De gehele verhuizing is naar wens uitgevoerd.
De medewerkers waren kundig en ervaren en hebben ons gerust gesteld. Het is allemaal prima gegaan. Hulde aan het team.
Na diverse positieve berichten hebben we gekozen voor Makken om ons te laten verhuizen. Dat bleek op alle fronten een goede keuze. Hilda kwam bij ons langs om de verhuisraad op te nemen en had meteen goede adviezen en gaf ons gelijk een positief gevoel. We hebben ook gebruik gemaakt van het demonteren en weer laten monteren van diverse kasten. Dit bleek ideaal. Het verhuisteam is super goed op elkaar ingespeeld. Alles wordt netjes en met de nodige voorzichtigheid behandeld. Van de glazen salontafel tot aan voor ons dierbare schilderijen. Kleding aan hangers wordt in speciale dozen geplaatst en weer teruggehangen in de kast. Kortom wij kunnen iedereen dit verhuisbedrijf aanbevelen!
Makken Verhuizingen is klantvriendelijk en professioneel
De hele verhuizing was snel en vakkundig geregeld. En zeer aardige verhuizers. Aan te raden.
Alles vlot en soepel verlopen, de jongens waren netjes en vriendelijk
Prettig verloop van de verhuisdag zelf. Goede communicatie vooraf.
Deskundig team!
In no-time hebben Bert, Daniel, Michael en Maurice mijn meubels uit elkaar gehaald, van A naar B verhuisd, en op locatie weer in elkaar gezet.
Ik heb Makken gevraagd mijn huisraad tijdelijk op te slaan. Uiteindelijk hebben mijn spullen 2,5 week bij Makken gelegen. De communicatie verloopt zonder tussenkomst van een chatbot. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. De lijntjes zijn kort. Vaak neemt de directie persoonlijk de telefoon op. De medewerkers zijn vriendelijk en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke bezittingen.
Fijne verhuizers en deskundig.
Mannen hebben uitstekend werk geleverd!!
Communicatie van te voren en tijdens verhuizing goed. Alles verliep probleemloos en ontspannen.
Goed meedenken en zorgvuldig werken Alles was perfect geregeld en waar nodig vooraf even overlegd. Te an werk
Beckerweg 23
9731AX Groningen