Prima werk geleverd en geheel volgens afspraak. Prettige samenwerking en in overleg is er veel mogelijk. Ze denken met je mee. Dit is onze 2e verhuizing met Makken en we bevelen ze bij iedereen aan.
Ik ben van tevoren goed voorbereid. Kreeg voldoende informatie en kon altijd terecht bij vragen. De dag zelf was zo voorbij en zonder stress van mijn kant. Na de verhuizing had ik wel een kleine check-in willen hebben. Een weekje later ofzo, met de vraag of alles goed is verlopen.
goede service, goede prijs-kwaliteit verhouding. zeer nette, vriendelijke en voorzichtige verhuizers.
Heel fijn en goed geregeld. Alle spullen netjes over naar de volgende woning. Erg aardige medewerkers.
Wij zijn in korte tijd een paar keer verhuisd en hebben de flexibiliteit en het meedenken van Makken als zeer plezierig ervaren!!
Goede samenwerking
Hilda en 'haar mannen' denken pro actief mee over de verhuizing en zijn flexibel.
Dit was de 3e keer dat Makken Verhuizingen ons verhuisd heeft en het was weer helemaal top!
Makken maakt verhuizen makkenlijk ;-)
Adequaat en vakkundig personeel.
Meerdere keren van de diensten gebruik gemaakt. Erg goed. Prima service.
Heel blij met de vriendelijke, hardwerkende, meedenkende mensen van Makken! Fantastisch, blij met alles en vooral met alle kasten uit elkaar halen en weer in elkaar zetten, bedankt!
Zeer prettig en klantvriendelijk bedrijf, vanaf het eerste contact. Alles netjes geregeld met verzekering, contract etc. Ook helpen met de voorbereidingen, leveren van dozen, plakband, papier. Op de dag vd verhuizing fjn team, alles goed geregeld en verhuisd. Top!
Uitstekend.
Dankzij goede uitleg en goede voorbereiding beiderzijds soepel verlopen verhuizing
Professioneel, vriendelijk, snel
We zijn in 1 dag verhuisd, waarbij onze spullen netjes behandeld zijn. Alle grote meubels zijn door Makken weer gemonteerd op de nieuwe locatie. We hoefden nergens naar om te kijken. Wat een stress en ongemak heeft dit gescheeld!
Fijn team verhuizers die mij hebben ontzorgd
zeer positieve ervaring, ik zou de firma Makken ook bij een volgende verhuizing weer inhuren. De prijs viel ook alleszins mee!
De verhuizers waren vriendelijk, geven je netjes een hand bij komen en gaan. Verder gingen ze zorgvuldig om met de verhuisspullen, of het nu een piano was of een kast, alles werd goed en voorzichtig ingeladen.
Vanaf het eerste contactkreeg ik advies over wat er allemaal gedaan kon worden, men was op tijd aanwezig en na een rondgang door het huis werden spullen nog extra beschermd ingepakt. Kon zelf al naar het nieuwe huis gaan.. Na de koffie werd alles boven gebracht en het teamwork was geweldig,,, Had er niet tegenop hoeven te zien!
Er werd echt de tijd genomen om alles goed en voorzichtig te verhuizen.
Vriendelijke en vakbekwame mensen.
Beckerweg 23
9731AX Groningen