kundig en gemoedelijk

Omdat het doel een scheiding betrof, was het niet iets om steeds naar uit te kijken. Desondanks verliepen afspraken gemoedelijk, werd er duidelijk informatie gegeven en werd er respectvol met emotie omgegaan. Dank hiervoor.

Supergoed!

Prima service, duidelijk te woord gestaan... kon er altijd terecht met mijn vragen! En ook nog een goede afloop door zeer vakkundig advocaat mr. Schütz, bedankt voor alles.....

Correct, duidelijk en transparant.

Een zeer goede ervaring met mr. R.A. Schutz. Correcte benadering, duidelijk en transparant. Prima tarieven, en goede resultaten gehaald dankzij mr. Schutz.

perfect

Luisterend oor, geduld, tijd nemend, goed overleg en advocaat doet het meeste werk en altijd uitstekend. Soms horen emoties erbij, daar wordt aandachtig naar geluisterd, zonder enige blik op het horloge.

Dikke prima en duidelijke taal

Duidelijke taal Meedenkend Zakelijk Professioneel En het juiste resultaat (natuurlijk afhankelijk van de zaak).

Zie onderstaande

Adequaat, vlot ,duidelijk en transparant

We zijn snel en heel correct geholpen, geen minpunten.

We zijn snel en heel correct geholpen. Kan geen minpunten ontdekken en zou het anderen direct aan bevelen. Ook een duidelijke communicatie waarvoor mijn hartelijke dank.

Zakelijk, neutraal en op afstand.

Zoals is omschreven op de website van uw bedrijf w.b. te volgen procedure, is er ook gehandeld. Snel, accuraat, neutraal en op afstand. Persoonlijk had ik graag een kort informatief (telefonisch) gesprek binnen de huidige procedure prettig gevonden.

Goede advocaat

Mijn ervaring is dat als ik bel en vragen heb dat ik gelijk te woord word gestaan,of dat de advocaat zo snel mogelijk terug belt.daarbij bij een zitting ze alles op alles zetten.

Heel goede ervaring. Prima uitleg. Heel erg gastvrij je hebt meteen het gevoel dat ze echt bij je zaak betrokken zijn.

Goede adequate aanpak

In het algemeen spreek ik graag van een non-nonsense adequate aanpak, die me erg goed is bevallen. Wat dit betreft een dikke voldoende voor de heer Schütz. Een tip: door een kleine procedure-fout van de heer Schütz kon de zitting niet administratief afgehandeld worden, maar moest ik persoonlijk naar Leeuwarden. Een dag eerder heen gereisd, hotelovernachting, volgende dag zitting en weer terug naar Zeeland. Top was dat er door u zelf in de factuur rekening meegehouden is. Het credit-bedrag vond ik zelf iets laag, omdat mijn kosten ca. 45% hoger dan dat bedrag lagen. Zelf zou ik hierover even vooraf contact hebben opgenomen met cliënt en overlegd.

Beste advocaat in mij ogen

Zeer goed ..vriendelijk ...goeie advocaat ...geef 10

Zuiderplein 29

8911AN Leeuwarden

Over Advocatenkantoor Winnips & Schütz

Winnips en Schütz Advocaten is een modern en kleinschalig advocatenkantoor, gevestigd in het centrum van Leeuwarden vlakbij Rechtbank en Gerechtshof. Wij onderscheiden ons door een no nonsense instelling en een betrokken houding. Het kantoor behandelt zaken op een beperkt aantal rechtsgebieden waarin wij zijn gespecialiseerd, met de nadruk op familie- en jeugdrecht en strafrecht. Daarnaast bieden wij mediation aan.