Super tevreden

Fijne deskundige dierenartsen én assistentes. Altijd vriendelijk, er wordt altijd meegedacht, maar ook als eigenaar kun/mag je altijd meedenken mbt de behandeling! Als ik dan toch 'n verbeterpuntje zou moeten noemen: ik zou het heel fijn vinden, als er op de site ,maar nóg fijner op facebook, vrijdagsavonds zou worden gemeld, wie er weekenddienst heeft, voor noodgevallen.

Zeer vriendelijk en deskundig

Altijd vriendelijk en eerlijk geholpen.

Altijd betrokken

Betrokken bij zowel de dierenarts als de baasjes. Zowel de dierenartsen, en de assistenten Behulpzaam, zorgzaam. Etc

• Zou u ons aanbevelen?

echte vakmensen met liefde voor dieren

Onze Sam wordt altijd zeer liefdevol en ontzettend goed geholpen door jullie. Goede diagnoses en behandelingen. De dierenartsen zijn top maar ook de lieve dierenarts assistentes. Jullie zijn een hecht en goed funktionerend team met een groot dierenhart.

• Zou u ons aanbevelen?

De beste berijkbaren kliniek met het OV

Het is de beste kliniek van de wereld Dat vind ik. En het is super goed te doen met het OV. Je stapt aan de overkant van de kliniek uit je steekt even over en dan ben je er al. Echt een uitkomst als je alleen maar met OV kan omdat ik zelf geen auto mag rijden. Top kliniek top dokters.

• Zou u ons aanbevelen?

We zijn eerst met onze pup naar een dierenarts dichterbij huis geweest, maar dit klikte niet omdat de arts niet betrokken was en afstandelijk overkwam, alsof ze haar werk niet meer zo leuk vond. Via via naar Dierenkliniek Schiedam-Noord. Hier was het heel anders, we voelden ons welkom, en ze gaven ons het gevoel van dieren te houden. Ze denken altijd goed mee, met het welzijn van de hond voorop staand. Het is leuk als je complimenten krijgt over het hondje waar je zo druk mee bent i.v.m. verzorgen en opvoeden. Daarnaast komen ze kundig over.

Hele goede service.

Nemen alle tijd voor jou en je huisdier zowel de dierenartsen als de assistenten.

Persoonlijk, professioneel, nauwkeurig, vriendelijk

Dit team biedt echt de beste zorg. Ze zijn nauwkeurig, professioneel, maar ook heel persoonlijk en vriendelijk. Altijd bereid om mee te denken en van advies te voorzien.

Altijd prima

Met mijn honden en katten altijd uiterst tevreden geweest maar laatst met een zieke goudvis langs geweest, € 52,00 armer en na 3 dagen was de vis alsnog overleden. Was voor mij toch even een minpuntje

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Behandeling N.v.t.

Fantastische dierenkliniek

Kom al zolang bij deze dierenkliniek en heb ze ook bij heel veel mensen al aanbevolen bij deze kliniek worden de dieren niet als dieren behandelt maar als een persoon en ze geven ook echt om ze je heb genoeg dierenartsen die alleen maar de dieren als melkkoe zien. Bij deze kliniek zit het dierenhart op de goede plaats.

• Zou u ons aanbevelen?

Deskundig en heel diervriendelijk !

Mijn dieren zijn altijd deskundig behandeld en zo mogelijk genezen. Helaas moesten 2 poezen inslapen en dat is met veel zorg gedaan. Ik werd hierbij heel goed opgevangen en achteraf ontving ik een heel lief kaartje van medeleven. Na veel ondeskundige klinieken en klinieken die geld belangrijker vonden dan de goede zorg voor het dier heb ik hier eindelijk mijn draai gevonden want al mijn vragen worden altijd goed en met veel geduld beantwoord zonder dat er acht wordt geslagen op mijn eigenwijsheid.

Onovertrefbaar, dankbaarheid, vertrouwen.

Ab imo pectore: positive maxime. De vriendelijk- betrokken- en kundigheid zijn niet te evenaren. Verdrietjes, maar ook blij- en dankbaarheid. Moge U en de Uwen Uw werkzaamheden en missie immer voortzetten. Groetend, Sweety en Mariëtte

professionele mensen aan het werk Chapeau voor allemaal 😻😻😻

In een woord geweldig

Prima artsen

Zeer lieve assistentes en de dierenartsen zijn geduldig met de katten. Goede ervaringen met de praktijk

• Zou u ons aanbevelen?

Prettige sfeer in de praktijk

Altijd goed

• Zou u ons aanbevelen?

Op 1 ding na altijd super tevreden. Dat ene ding is geen issue om nooit meer te komen en het was gewoon een dilemma waar niemand wat aan kon doen

Fantastisch

Top mensen denken aan de dieren en niet aan hun portemonee

Zooooo blij met jullie!!😻😻

Altijd fijn en goed geholpen door jullie, ik zou me geen raad weten als ik door mijn ziekte naar een dierenarts dichterbij huis zou moeten. Hopelijk kan ik dat nog lang uitstellen. Ga zo door. Hartelijke groet Lenie Lodder en kopjes van Fluffi.

• Zou u ons aanbevelen?

Al meer dan 17 jaar geweldig.

• Zou u ons aanbevelen?

Vriendelijk,professioneel en áltijd behulpzaam!

Ik kom al heel lang bij deze dierenkliniek. Met mijn cavia's die ik vroeger had, katten, baardagaam en vogels. Ze helpen altijd zo goed, en ook telefonisch helpen ze je graag met vragen. Ik vertrouw er altijd op dat al het personeel alles doet voor mijn beestjes!

• Zou u ons aanbevelen?

We voelen ons hier gehoord en op ons gemak

Al jaren zijn wij/ onze diertjes clienten van deze dierenartsen praktijk. Leuke en minder leuke dingen meegemaakt en altijd heel fijn en vriendelijk geholpen. Dringen je niets op maar geven altijd een eerlijk advies! En of je nou met je zieke goudvis komt of met je hond, alle diertjes krijgen de aandacht en verzorging die zij verdienen!

• Zou u ons aanbevelen?

Geweldig lieve artsen en geweldig lieve assistenten 🌹

Mijn 1e hondje, mijn 1e ervaring met deze Dierenpraktijk. Ben nu een paar keer daar geweest en ben zo tevreden over iedereen. Zo persoonlijk en zoveel liefde vóór de dieren! Wat ik ook geweldig vindt is de kaart met naam van je eigen beestje die ze sturen als het weer tijd is voor de prikjes of controle! Ga zo door!

• Zou u ons aanbevelen?

Ga altijd graag naar deze kliniek, aandacht voor het dier vind ik belangrijk

• Behandeling
  • Communicatie door dierenarts en paraveterinair N.v.t.

Prima ervaring

Altijd goed geholpen en duidelijkheid als er wat is.ook bij minder leuke dingen onverwachts overlijden van onze hond tijdens operatie heel goed opgevangen door het personeel.en ook erg persoonlijk betrokken.nu nog .

Willem Andriessenlaan 200

3122JT Schiedam

Over Dierenkliniek Schiedam-Noord

Als zeer toegewijd en professioneel team van 4 dierenartsen en 5 paraveterinairen, streeft Dierenkliniek Schiedam-Noord, Sterkliniek Schiedam, naar kwaliteit, kennis van zaken en de best mogelijke zorg voor uw huisdier. Daarnaast vinden we duidelijke communicatie, persoonlijke aandacht en interactie met u als eigenaar erg belangrijk. De dieren die wij behandelen zijn: honden, katten, konijnen, cavia’s, fretten, ratten, hamsters, schildpadden, reptielen, vogels en vissen. Dierenkliniek Schiedam-Noord is naast gewone kliniek ook Sterkliniek, omdat het heeft aangetoond een kwalitatief goede en vooruitstrevende kliniek te zijn.