Fijne rijschool

Goede begeleiding.

Duidelijk en vriendelijk

Alles wordt duidelijk uitgelegd en de instructeurs nemen rustig de tijd een situatie nog eens uit te leggen of waar nodig op te zoeken.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Goede en snelle communicatie. En leuke rijinstructeur

Gezellige en leerzame lessen. Alles duidelijk gecommuniceerd.

voldoende

Na mijn mening word er niet goed gekeken na het intake moment. om half elf op de praktijk dag was ik al klaar om examen te doen volgens de instructeur, helaas moest ik nog wachten tot drie uur.. dit is in mijn ogen zonde van de tijd. Voor jullie natuurlijk wel een verdienmodel maar dat zou niet boven aan moeten staan. door de intake kritischer te doen kunnen de praktijkdagen langer/korter worden en sluit dit beter aan bij ieders niveau.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Aanhangwagen

heel fijn

had luca was een prima rijinstructeur die de tijd nam alles uit te leggen

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

duidelijk gezzelig snel kunnen leren.

het is zeer goed bevallen rijlessen waren gezzelig en heb veel kunnen leren in een korte tijd. zeker aan te raden.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Goed en snel rijbewijs gehaald

Flexibel met inplannen en binnen korte tijd mijn motor rijbewijs kunnen halen

Top bedrijf!

Goed en duidelijk begeleid door de rijschool.

Perfect meedenken

Fijne instructeur die met je meedenkt.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goeie lessen, goed bereikbaar, vriendelijk personeel

Komen afspraken na en staan altijd open voor vragen

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Bromfiets

Goede

mijn ervaring was heel goed bij Leon en het werd goed uitgelegd voor taxiexamen

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goede rijlessen en fijne communicatie

Ik had de rijlessen goed ervaren en er was duidelijke en snelle communicatie tussen mij en de rijschool.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goed geholpen en een een keer geslaagd!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Nick en Eric for president!!

Alles goed gegaan in een keer geslaagd en overal was antwoord op.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Één van de beste rijscholen is De Bruijn!

Ik heb een hele goede ervaring gehad met de rijlessen. Mijn rij-instructeur is heel nauwkeurig en ze heeft het geduld om mij te onderwijzen.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Heel eerlijk een geweldige team met gezelligheid en passie!!

Altijd in voor gezelligheid maar heel sirieus met het vak en ook met voornamelijk de leerling. Ze zijn echt bezig met de 100% slagingskans voor de leerling en als het lastig is lossen ze het op een leuke manier op om het jou te laten zien zodat je het zeker snapt en waarmaakt. Het aanraden om bij de bruin te gaan lessen is het zeker 100% waard!! Mvg, Rocco Van Leeuwen

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto, Motor

Fijne rijschool, zeer tevreden.

Goede rijschool met zeer goede instructeurs. Geslaagd met dank aan de goede lessen van Leon. Het enige minpunt is dat ze erg druk zijn. Dit kan ertoe leiden dat je soms een andere instructeur krijgt voor een les, of dat je een les moet verzetten/overslaan. Verder zeer tevreden over alles.

Is positief

Mijn ervaringen zijn dat het les geven zeer duiddelijk is en dat je goed voorbereid naar je examen toe werkt.

goede rijlessen

Mijn ervaring bij De Bruijn was super goed, heb altijd met plezier les gehad van de leuke Paul. Ze doen alles stap voor stap en leggen het goed uit en besteden er ook echt goed aandacht aan. Zeker een aanrijden als je echt goede rijschool zoekt.

Fijne ervaring

Ik heb bij De Bruijn fijne lessen gehad die vol zaten met goed advies en correctie waar nodig, een aanrader voor als je je motor rijbewijs wilt halen.

Hele goede rijschool

altijd erg goed geholpen en een gezellige instructeur. mijn toets en examen in 1 keer kunnen halen dankzij de goede begeleiding! zeker aan te raden!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Kwam van een andere rijschool af en hier was ik slecht opgeleid hierdoor ook 2x gezakt vervolgens bij leon gekomen die echt de tijd heeft genomen om alles uit te leggen hierdoor krijg je echt begrip over wat je aant doen bent op de weg echt top

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Gewoon heel soepel, zaakjes op orde, fijne instructeurs, en je kan vanalles geregeld krijgen.

Probleemloos

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goede instructies gekregen, wat mogelijk maakt om het E rijbewijs in 1 dag te halen. Zeker een aanrader om de DUO opleiding te volgen.

Sociaal en vertrouwelijk

Het vertrouwen in mij is heel prettig en de inzet van mij rij instructeur naar mij toe en naar de lessen toe

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).