Goede en prettige ontvangst en behandeling

Bij binnenkomst wordt ik altijd keurig ontvangen door de dames achter de balie, en begeleid naar de behandelkamer. De chiropractor ontvangt mij ook correct , eerst even een praatje, daarna behandelen. Ik ben er tevreden over, het is een aardige man. De behandeltijd is kort, ik weet niet of dit bij alle chiropractors in de praktijk zo is. Het lijkt soms lopende bandwerk, van de een naar de ander. Over het geheel genomen ben ik tevreden, zeker als ik bel met klachten kan ik dezelfde dag vaak nog komen, prima service dus.

Men neemt de tijd en luistert naar patient

Goede behandelingen .

uitstekend

goede behandeling waar ik veel profijt van heb!

Leeft met je mee, voelt aan hoe jij je voelt

Ervaring is dat mijn chiropractor met mij meeleeft. De belangstelling gaat niet alleen uit naar de behandeling, maar ook privé.

Professionele behandeling

Fijne professionele behandeling. Er wordt goed geluisterd naar de klachten.

Zoals altijd prima

Positief

Voor mij noodzaak dat ik om het half jaar langskom voor een behandeling!

Nette ontvangst en behandeling.

Eerlijk advies. Vakkundig. Geen onnodige behandelingen.

Door onderhoud van de chiropractor heb ik weinig klachten aan mijn bewegingsapparaat. Ook de klachten van mijn knieën zijn beduidend minder door de behandelingen.

Ik kan het iedereen met rugklachten aanbevelen.

Ik heb lage rugklachten. Nadat ik bij Frederik ben geweest kan ik weer maanden klachtenvrij lopen.

Ontzettend veel resultaat!

Heb zelf van de geboorte af astmatische bronchitis! Sinds ik in de overgang ben had ik veel meer last! Je hebt het gevoel dat je door een rietje moet ademen! Gyropractor had een nieuwe methode voor COVID patiënten! Het resultaat is onvoorstelbaar! Ik had 2 inhalers, ben al 4 maanden van de Salbutamol af.. ECHT EEN WONDER

Goede specialistische mensen die de lichamelijke mankementen gericht aanpakken.

Ondanks dat ik wel eens met lichamelijke klachten mij moet melden bij jullie, wordt ik altijd plezierig ontvangen door de dames aan de balie. Bij afnemende klachten worden de volgende afspraken verder uit elkaar gepland. Bij geen klachten hebben we 2 afspraken per jaar staan en dit werkt perfect. Ik zie dit als een onderhoudsbeurtje.

Alles is keurig verzorgd

Altijd is alles netjes geregeld. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Ik wordt goed behandeld door de chiropraktor. Ga zo door.

Je wordt goed behandeld

De behandeling zijn goed na mijn afspraak

Patiëntgericht, kundig en vaardig

Kom al jaren voor behandelingen en dat bevalt heel goed. Deskundige, vriendelijke, vaardige en betrokken personeel. Goed apparatuur.

Een behandeling met snel resultaat.

Na een paar behandelingen zijn mijn nekklachten met meer dan driekwart verminderd. Ook de daaruit vloeiende hoofdpijn is geheel verdwenen . Erg tevreden met het resultaat!.

Zeer tevreden !!

Vrij snel, soms na 1 behandeling, resultaat!

Altijd goed geholpen

Altijd geholpen

Toppers

Al 30 jaar bekend bij deze praktijk. Het zijn allemaal toppers. Waar hebben ze geen kennis van? Kijken verder dan hun neus lang is. Chiropractoren en baliemedewerkers zijn een topteam.

Met zorg behandeld

Ik kom er al een aantal jaar met rug en nek klachten en wordt er altijd vriendelijk en met zorg behandeld. Top praktijk!

Prima geholpen met aandacht voor de persoon!

De hulp is uitstekend en klachten verlichten hierdoor. Er is zeker aandacht voor de mens als persoon, zeer waardevol.

Goed en deskundig

Altijd vriendelijk en ik heb er veel baat bij. Ook een vervolg als het even niet gelukt is is geen probleem.

Behandeling uit de kunst

Altijd goede ervaring! Behandeling die je nodig hebt...veel ervaring..weet waar ze het over heeft!

Altijd goed geholpen

Na een paar keer kon ik weer lopen zonder pijn. Nu 1x per halfjaar controlle

Huttenwal 31

7462AB Rijssen

0548-520302

Over Chiropractiepraktijk Rijssen

Chiropractie. Steeds meer mensen ontdekken het positieve effect en het snelle resultaat! Heel veel klachten die te maken hebben met uw bewegingsapparaat, kunnen immers zeer effectief door een chiropractor worden behandeld. Of dat nu gaat om bijvoorbeeld hoofdpijn, lage rugklachten, bekkeninstabiliteit, tennisarm of een huilbaby. Chiropractie werkt! Bij zowel volwassenen, kinderen als baby’s. Een chiropractor is een universitair opgeleide medicus, die gespecialiseerd is in de wervelkolom. Geen ‘bottenkraker’ dus.