Top service altijd weer!

Top service, expertise en snel geholpen. Werk bij mij al jaren (preventief)

Het is voor mijn de uitkomst om pijnvrij door het leven te kunnen.

Ik ben ongeveer 30 jaar regelmatig bij Dhr. Vermeer geweest voor diverse behandelingen en elke keer deed me verbazen hoe snel hij mij de pijn wegnam. Met regelmaat kom ik als patiënt voor onderhoud om mij onderrug goed in conditie te houden. De chiropractor is voor mij de oplossing voor mijn rugklachten.

Al 24 jaar tevreden patient

Altijd tijd maken ondanks zeer drukke afspraken

Goede behandeling, zeker ook aandacht voor gebeurtenissen in het leven vd patient.

De chiropractor weet precies de pijnlijke plekken te vinden. Zonder de behandelingen zou ik veel meer pijn hebben in rug en nek. Hij is op de hoogte van het wel en wee vd patient en toont interesse en meeleven. Dat doet goed.

Deskundig en kent zijn patiënten

Hr. Vermeer kent zijn patiënten en weet precies wat nodig is om de patiënt te laten functioneren

Heel goed

Ik wordt al een aantal jaren behandeld door Frederik. Tijdens een behandeling verteld dat ik ook de ziekte van Quervain had. Ik had daarvoor bij een andere praktijk een aantal bindweefselmassage behandelingen gehad. Dat ging heel goed. Maar Frederik opperde dat laserbehandelingen ook heel goed werken bij zo'n ontsteking. En hij had gelijk. De klachten zijn bijna verdwenen Geweldig. En ook is behandeling pijnloos. Heel blij mee.

Rieke legt direct de vinger op de 'zere plek'

Altijd goed resultaat na een behandeling

Altijd goed en vriendelijk geholpen, waarbij het persoonlijke ook goede aandacht krijgt.

Evert Vermeer heeft gouden handen ! Blij dat ik bij hem terecht ben gekomen.

Ik ben zelf sportcoach en heb mijn eigen buitensport bedrijf www.totalfit2020.nl en kom elke 4 maanden bij Evert al jaren ! en zo blijf ik in evenwicht en in balans, heb ik eerder lichamelijk ergens last van trek ik gelijk aan de bel bij hun en zetten ze mij weer goed en kan ik er weer tegenaan!! ik stuur ook regelmatig sportklanten door met lichamelijke klachten naar deze praktijk en geef ik aangepaste training / oefeningen in samenwerking met deze praktijk perfecte combinatie wat goed werkt ! Dus heb je lichamelijke klachten loop er niet langer mee door luister naar je eigen lichaam en maak een afspraak hier.

Fijne praktijk en rustige, deskundige behandelaars.

Ik werd snel en fijn geholpen. Had flinke rugpijn en al vanaf de eerste sessie knapte ik goed op. Een aanrader.

Ben via een collega bij chiropractiepraktijk Rijssen gekomen. Na een kop-staart botsing bleef ik veel klachten houden. Frederik heeft me ontzettend goed geholpen en kon na een paar intensieve behandelingen steeds beter functioneren. Nu elk half jaar even een check en dat gaat top

Heel hartelijk en plezierige behandeling

Telefonisch wordt je altijd plezierig te woord gestaan . Klachten worden serieus genomen en doelgerichte aanpak .

Wordt gehoord behandelingen uitstekend

Goede service ,goede snelle behandeling heb er veel baat bij ook voor spoedbehandeling word snel geholpen

Zie hieronder.

Al vele jaren word ik door de heer Vermeer behandeld. Hij doet dat op deskundige en vriendelijke wijze. Niets dan lof!

Goede praktijk met prima vakmensen

Zie boven

Goede en snelle service

Ik word altijd goed en snel behandeld, erg tevreden. Af en toe meerdere behandelingen nodig . Fijn personeel.

Vriendelijk en deskundig personeel

Je wordt vriendelijk begroet als je het pand binnenkomt. Je hoeft niet eens je naam te noemen. De chiropractor is deskundig en heel sterk fysiek. Ze luistert naar je hele verhaal, ook al heeft het niets met je skelet of botten te maken. Heel tevreden cliënt!

Er word goed naar je geluisterd en iedereen is erg vriendelijk

Heel goede ervaringen. Ik kom er al heel wat jaren. De ene keer duurd het wat langer voor een behandeling resultaat heeft en de andere keer gaar het direct al wat beter

Gelijk na behandeling is de pijn klachten gehalveerd

Rieky is bijzonder krachtig in behandeling maar zeer vakbekwaam tevens ook zeer sociaal

Eerlijkheid

De eerlijk van mij therapeute. Ik kan je niet beter maken maar wel je klachten verminderen. Kwam ik de eerste keer bij haar. Ze heeft gelijk nu door de jaren heen een band opgebouwd en ze doet haar werk voortreffelijk. En al zeg ik niet alles maar ze ondekt het altijd. Ik wens iedereen zn therapeut met een hart op de plek waar het hoort. Menselijkheid staat bij haar voor op

Jullie zijn vakmensen

Fijne mederwerkers

Hartelijke medewerkers, Er wordt goed naar mij geluisterd en daa handelen ze ook na. Alleen vindt het wel een korte behandeling 15 minuten en dan betaal je er wel 69,00 voor

Gemoedelijk en doelgericht

Fijne mensen die het beste met je voor hebben

Ontzettend tevreden!

Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. Denken in oplossingen. De behandelingen zijn voor mij echt een uitkomst en geven direct veel verlichting. Er wordt naar je geluisterd en meegedacht. Vervolgens wordt er uitgelegd wat en waarom ergens voor wordt gekozen. Kan het iedereen aanraden!!

Huttenwal 31

7462AB Rijssen

0548-520302

Over Chiropractiepraktijk Rijssen

Chiropractie. Steeds meer mensen ontdekken het positieve effect en het snelle resultaat! Heel veel klachten die te maken hebben met uw bewegingsapparaat, kunnen immers zeer effectief door een chiropractor worden behandeld. Of dat nu gaat om bijvoorbeeld hoofdpijn, lage rugklachten, bekkeninstabiliteit, tennisarm of een huilbaby. Chiropractie werkt! Bij zowel volwassenen, kinderen als baby’s. Een chiropractor is een universitair opgeleide medicus, die gespecialiseerd is in de wervelkolom. Geen ‘bottenkraker’ dus.