Prima behandeling; fijne praktijk
Altijd vriendelijk en belangstellend
Al sinds 1984 bekend met Chiropractie en heb daar echt geweldig goede hulp van ervaren, voor mijzelf, mijn echtgenote en mijn kinderen.
Blij dat ik chiropractie heb ontdekt! Nekklachten zijn over en rugklachten zijn minder. Onderhoud is belangrijk weet ik intussen
Behandeling niets op aan te merken, het helpt mij zeer goed, echter het plannen van afspraken kan zeker beter; het laatste half jaar moet ik altijd minstens een kwartier wachten, wat niet als prettig ervaren wordt. De tijd van de klant is ook kostbaar.
Fijn tijd voor de patiënt
Goede behandelingen/deskundig
Plezierig om te komen, en uiteraard helpen de behandelingen
Goede kwaliteit zorg!
heel fijn, begrijpelijk, en meedenkend, oplossingsgericht
Ik word altijd corect en vriendelijk behandeld.
100 procent tevreden over alles Judith. Borggreve.
Worden vriendelijk begroet bij binnenkomst. Personeel is vriendelijk. Therapeuten doen hun best om de klachten te verhelpen/verlichten. Ik ben tevreden.
Mijn ervaringen zijn positief. Altijd een hartelijk welkom en de therapeut neemt voldoende tijd en aandacht.
goed en fijne behandelaars
Geweldige service en ontzettende vriendelijke dames en chiropractie top
Fijne mensen die je op een deskundige manier helpen maar ook oprecht in je geinteresseerd zijn.
Ik kom inmiddels al een aantal jaren in de praktijk en heb ook verschillende Chiroprators gehad. Vriendelijk, goed kijken en luisteren naar je klachten. Ook de medewerkers aan de balie zijn vriendelijk en accuraat in hun werk.
Wordt altijd goed behandeld
Bij nekklachten even bellen en dezelfde of volgende dag al geholpen!
Mijn ervaringen met jullie praktijk zijn uitstekend. Niet altijd aangenaam maar dat is helaas niet anders. Ik heb er veel baat bij. Rieke is zeer deskundig en goed. Evert in het zeldzame geval dat ik daar kom ook, zachter en deskundig. Maar de man waar ik gisteren een spoedbehandeling kreeg (ken zn naam niet) daar ga ik nooit!!!! meer naar toe. Ik heb me in al die jaren nog nooit zoo slecht gevoeld na een behandeling. Vreselijk duizelig en alsof ik onder een wals heb gelegen. Had ik maar gewacht tot vanmiddag dat plekje bij Evert of tot maandag.
Mijn ervaring is super
Evert weet precies de oorzaak te vinden waardoor de druk in de rug direct weg is en ik mij weer vrij kan bewegen.
Huttenwal 31
7462AB Rijssen
Chiropractie. Steeds meer mensen ontdekken het positieve effect en het snelle resultaat! Heel veel klachten die te maken hebben met uw bewegingsapparaat, kunnen immers zeer effectief door een chiropractor worden behandeld. Of dat nu gaat om bijvoorbeeld hoofdpijn, lage rugklachten, bekkeninstabiliteit, tennisarm of een huilbaby. Chiropractie werkt! Bij zowel volwassenen, kinderen als baby’s. Een chiropractor is een universitair opgeleide medicus, die gespecialiseerd is in de wervelkolom. Geen ‘bottenkraker’ dus.