Helemaal top

Dankzij chiropraktie hebben we mijn rugklachten goed onder controle. Ga regelmatig met plezier😅 naar jullie toe

We zijn Ă©Ă©n en al lof en dragen die graag over aan anderen.

Zo als boven vermeld

Al jarenlang een stabiele factor in mijn leven.

Elke 3 maanden een zgn. Onderhoudsbeurt voor rug en nek.

Het helpt mij zeer goed.

Het helpt mij zeer goed. en het hele team zijn aardige mensen.

Luisterend oor en goede hulp. Eerlijk

Moet vaak komen, maar ga nooit met tegenzin. Ik merk dat de behandelaar het soms vervelend vind dat we het niet goed onder controle kunnen krijgen. Dit wordt dan ook eerlijk aan de patiënt vertelt.

Het helpt me echt

Doordat ik eens in de 3 maanden naar de chiropractor ga, heb ik veel minder last extreme hoofdpijnen Wel moet ik naast de chiropractor om de week naar de fysio Om mijn spieren goed los te houden

Tevreden

Tevreden

vriendelijke en goede behandeling!

Ik ervaar altijd weer een vriendelijke welkom! Wanneer ik onverwachts toch niet blijk te kunnen, wordt er altijd de meest mogelijke moeite gedaan om een nieuwe afspraak te realiseren. De behandelingen zijn voor mij onmisbaar! "mijn lijf doet het er goed op". Kortom ; zeer tevreden. Het enigste nadeel is dat de praktijk -voor mij- niet naast de deur is; misschien kan de praktijk verhuizen naar mijn woonplaats? :-)

Altijd correct.

Prima al jaren ,ga zo door.

tevreden

goed altijd even persoonlijke aandacht aandacht voor de klachten goede behandeling.

Goede en vriendelijke “behandeling” en daarnaast een persoonlijke belangstelling!

Een goed contact, duidelijke afspraken, herinnering aan afspraak, fijne en goede behandeling die er toe doen en verbetering geven. Daarnaast is er ook belangstelling voor de persoon en omstandigheden.

Bijzonder goed

Prettige praktijk met kundige chiropractoren.

zeer nuttig en goed om bij te houden!

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en hulp die geboden wordt. ik merk dat het me helpt en ik hierdoor beter kan functioneren. het is wel zaak de behandelingen bij te houden en niet te lang te wachten, heb je jezelf alleen maar mee... sinds kort nieuwe behandelaar na jaren bij Dhr. Bezemer onder behandeling te zijn geweest. Jammer dat hij weg is en had zeer goede klik met hem. Nu bij Mevr. Regelink en kan zeggen dat ook dit weer erg goed bevalt! dank hiervoor.

Goed en vriendelijk, ik ben tevreden.

Goed ik ben tevreden.

Prettige en doeltreffende behandeling

Goede behandeling

prettig en goed personeel, zoeken altijd naar een oplossing.

wordt altijd goed behandeld, al ben je een poos niet geweest is dat nooit een punt.

Professioneel en mensgerichte praktijk!

Professionele zorg en mens gericht. Vriendelijk en meedenkend personeel. In een korte tijd een aantal behandelingen gehad wat gelijk aansloeg. Op de langere termijn hebben de behandelingen nog steeds effect op mijn herstel. Top service!

Heel goed

heel goed, ging met een goed gevoel naar huis

perfekte behandeling

Van vele ongemakken verlost

Deskundig en vriendelijk personeel en een prettige omgeving.

Ik kom ruim 20 jaar bij jullie en heb er geen moment spijt van gehad, de behandeling werkt voor mij erg goed en ik voel mij op mijn gemak.

In 2 behandelingen al weer redelijk in orde

Jammer dat ze niet buiten kantoortijden behandelen.

vriendelijke sfeer, kwaliatieve behandeling/advies.

ik ben al meer dan 25 jaar bij Vermeer met klachten van een rughernia en het bevalt me uitstekend

Goede behandeling zonder al te veel uit te moeten leggen

Fijne behandelaars

Goed de behandeling heb ik veel baat bij

Huttenwal 31

7462AB Rijssen

0548-520302

Over Chiropractiepraktijk Rijssen

Chiropractie. Steeds meer mensen ontdekken het positieve effect en het snelle resultaat! Heel veel klachten die te maken hebben met uw bewegingsapparaat, kunnen immers zeer effectief door een chiropractor worden behandeld. Of dat nu gaat om bijvoorbeeld hoofdpijn, lage rugklachten, bekkeninstabiliteit, tennisarm of een huilbaby. Chiropractie werkt! Bij zowel volwassenen, kinderen als baby’s. Een chiropractor is een universitair opgeleide medicus, die gespecialiseerd is in de wervelkolom. Geen ‘bottenkraker’ dus.