Prettige communicatie, snelle reacties en steen geleverd zoals wij deze wensten

Goed geholpen

De mensen van Nieuwkamp hebben ons zeer fijn geholpen met het uitzoeken en het maken van een urnsteen. Het eindresultaat is mooi geworden. Dankjewel hiervoor.

Zeer professioneel bedrijf met meedenkende en meelevende werknemers.

Zeer professioneel bedrijf met meedenkende en meelevende werknemers.

prachtige restauratie

Een paar weken geleden heeft Nieuwkamp het graf van mijn overgrootouders uit 1947 gerestaureerd. De dekplaat die uit losse tegels bestaat, werd losgehaald en opnieuw ingevoegd, de zijbanden zijn gelijmd en uiteraard is alles schoongemaakt. Het resultaat is zo goed, dat het bijna als nieuw lijkt. Ik schrok zelfs even van het resultaat...het moest natuurlijk wel een oud graf blijven. Na een paar regenbuien was het dat ook wel weer. Het is echt prachtig geworden!

Keurig

Niet opdringend Vriendelijk

Ik ben heel goed geholpen bij Nieuwkamp

Goede service, aandacht voor de klant

Respectvol en vriendelijk

Wij zijn zeer netjes geholpen en zij kwamen zelfs met mooie ideeën wat voor mijn zus en mij zeer waardevol waren. De afhandeling werd keurig gedaan.

Gewoon goed

Het was snel duidelijk wat we konden en wilde , vragen werden goed en duidelijk beantwoord. Snel en duidelijk communicatie via mail. Super bedankt.

Zeer klantvriendelijk en uitstekend werk geleverd

Erg prettige communicatie; er wordt meegedacht en de klant wordt hier nog als koning beschouwd. In eerste instantie ging er bij de uitvoering iets niet helemaal conform afspraak maar dit werd gelijk verholpen. Zeer tevreden!!

Mooi resultaat

Wij zijn erg blij met het resultaat en kunnen nu naar deze mooie plek. Het contact met de medewerker/eigenaar van het bedrijf hebben wij als erg prettig ervaren.

Prettig

Rustig, luisteren goed en planning mooi in overleg !!!

Nemen alle tijd . In goed overleg .

Zijn heel zorgvuldig met de uitvoering . Wordt steeds terug gekoppeld .

Doen van ze zeggen

Prettig bedrijf waar je op kunt vertrouwen. Werd goed meegedacht met het aanpassen van een bestaande plaat op wandgraf

Ziet er keurig uit

De service is netjes en de steen is erg naar onze zin geworden. Bedankt nogmaals

Snel en uitstekend geholpen

Super geregeld

Snelle en ongecompliceerde afhandeling met goede adviezen

geweldig

Vriendelijk ontvangen. goed alles uitgelegd. De grafsteen is heel mooi geworden. Gefeliciteerd en hartelijk dank. M Mollenhorst Weustiink.

Prima advies goede communicatie voor de vervolgstappen.

Ik ben goed geholpen. Duidelijke uitleg over hoe alles in zijn werk gaat. De steen is precies geworden zoals mijn wens was.

Dit was de eerste keer dat wij nieuwkamp nodig hadden.Ze hebben alles zeer netjes gedaan zowel de grafsteen op het kerkhof als de oude grafsteen plaatsen bij huis ik heb veel goede reacties gehad.

Met respect al onze wensen uitgevoerd

Specifieke wensen in goed overleg besproken en naar volledige tevredenheid uitgevoerd. Er was een fijne samenwerking met de door Nieuwkamp aanbevolen glazenier.

onze ervaring was uitstekend, zorgvuldig en vriendelijk

We zijn bij jullie geweest voor het graf van mijn man. We zijn goed voorgelicht, er was een ruime keuze van materialen etc en de mensen waar we mee te maken hebben gehad waren attent, secuur en vriendelijk Liesbeth Vos

Zorgvuldigheid in moeilijke tijden

Vanaf het 1e contact tot en met de levering van de grafsteen wordt je zorgvuldig begeleid. Er wordt geluisterd naar de wensen en deze worden vertaald in een voorstel die je het goede gevoel geven als eerbetoon bij een overleden dierbare. Dank hiervoor.

uitstekend

snelle afhandeling en fijne behandeling

Zeer klantvriendelijk en deskundig.

Mijn verzoek voor het reinigen van een grafsteen werd heel deskundig uitgevoerd. Ben heel blij met het resultaat!

Kwaliteit, vriendelijk, betrouwbaar en zeer professioneel

Fijne omgang en samenwerking

Grotestraat 72

7622GM Borne

Over Nieuwkamp Gedenken

Nieuwkamp natuursteen uit Borne is gespecialiseerd in monumenten voor graf en urn. Met een klein team van vakkundig personeel, proberen wij samen met u de gedachten aan uw dierbare te vertalen naar een passend monument in de vorm van een grafsteen, urnsteen, urn of gedenksieraad. Dit kan een traditioneel of een geheel eigentijds ontwerp zijn. Daarnaast voeren wij restauratie en onderhoud van uw graf- en urnmonument uiterst vakkundig uit. Indien u niet in de gelegenheid bent ons te bezoeken, kunnen wij u ook aan huis bezoeken.