Prettig, ingetogen, behulpzaam en goed geholpen

Ze luisteren goed naar de wens van de klant en hebben ook de intuïtie als er toch nog even over nagedacht moet worden over een beslissing.

Prima geholpen.

zonder meer goed en klantvriendelijk.

Wij hebben heel goede ervaringen met Nieuwkamp Gedenken.

Ellis, dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan, samen hebben we een bijzondere en ontroerend mooie herdenkingsplaats gemaakt voor mijn lieve man en onze lieve vader....Theo Klijn. Met grote dank, Maria, Roos en Tijn

Goed en vakkundig geholpen

Bij Nieuwkamp keurig en vriendelijk en vakkundig geholpen.

Nette service

mooi gedenkmusje gekocht om de as in te doen

Goede service, fraai product.

Fijne communicatie met Ellis, duidelijke afspraken. Melding toen ons bermmonument vertraging opliep door de Corona uitbraak en die vast zat in India. Gewoon zeer tevreden.

Heb ik per mail reeds doorgegeven.

Zie mail

heel goed

heel harte luk

Vreselijk duur

Voor het ingraveren van een 2e opschrift en herplaatsen van de steen een bedrag vragen waar je een nieuwe e-Nike van kunt kopen. Hier zijn we erg van geschrokken. Gewoon belachelijk

We zijn netjes behandeld

We zijn netjes geholpen door de mensen van deze bedrijf.

Fijn en prettig

Fijn en prettig

Fantastisch

We werden goed geïnformeerd, er werd meegedacht met het ten uitvoer brengen van je wensen. Ook zijn we heel tevreden met het resultaat!

Vriendelijke medewerkster met de juiste adviezen .

snel en makkelijk . wij werden na een afspraak te hebben gemaakt goed geholpen. de sfeer was prettig en ontspannend. de adviezen en voorbeelden waren voor ons goed .

Fijn contact, vlotte afwikkeling

Opdracht prima uitgevoerd, goede afhandeling, uitstekende service

Netjes en vriendelijk

Mijn ervaring bij Nieuwkamp is dat iK netjes en op een vriendelijke wijze ben geholpen. Niets is hun teveel en ze proberen ook nog mee te denken met onze wensen. Wij zijn iig top geholpen.

niet goedkoop, service perfect

De uitleg en service is gewoon perfect, men neemt alle tijd voor je. Ook de voor en nadelen van letters en materiaal is besproken, iets waar je zelf nooit aan denkt.

Plezierig contact en komen afspraken na

Alleen telefonisch en per email contact gehad over de renovatie van een grafsteen. Contact verliep vlot en aangenaam en de gemaakte afspraken werden perfect nagekomen.

Correct, snel en goed.

Prettige mailwisseling en afhandeling van de werkzaamheden.

Vlotte afwikkeling en vakmanschap.

Prettig behandeld door medewerkster en opdracht prima uitgevoerd.

Geheel volgens verwachting

Plezierige contacten. Goede service. Tevreden over het geleverde product

netjes en met respect mogegaan met mijn wensen

erg goed

Persoonlijk en vakkundig.

De mensen van Nieuwkamp nemen de tijd voor overleg, denken mee en voeren vervolgens de werkzaamheden vakkundig en zeer netjes uit. Bij het verplaatsen van het graf van mijn tante waren alle bloemen en frutsels weer keurig op de plek gezet. Ook het gedenksteentje voor mijn grootouders helemaal naar wens. Past heel goed op de grafsteen van mijn ouders. Mijn broers, zussen en ik hebben nu een mooie familie-gedenkplaats.

Prachtig op maat gemaakte urn voor mijn vader, precies zoals hij dat gewild had. Goede service.

Goede en snelle service, vriendelijk personeel. Fijn mail contact gehad. Urn precies naar wens.

Betrouwbaar en zorgzaam

De samenwerking voor het ontwerp van een niet standaard graf was professioneel, kundig en waardig. Een fijn gesprek, goede adviezen, helemaal niet opdringerig en tijd om verschillende stenen, kleuren, lettertypes, alternatieven te bekijken en te bespreken. Waardevolle adviezen gekregen. Heeft geresulteerd in een erg mooi graf. Ik zou niet weten wat er verbeterd kan worden. Alles was helemaal ok.

Gaan voor de hoogste kwaliteit

Tijdens het gehele proces (van uitzoeken tot plaatsing van het monument) hebben we een goede persoonlijke begeleiding ervaren waarbij het aspect kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij afwijkingen van geleverde producten werden wij direct op de hoogte gehouden dat men als Nieuwkamp de producten intern afkeurde en weer opnieuw laat leveren door de leverancier. Dit gaf ons een goed gevoel dat e.e.a. niet snel is afgewikkeld door concessies aan kwaliteit te doen. Punt van aandacht is dat men meerdere type ontwerpen aan had kunnen leveren waaruit keuzes gemaakt konden worden. Dit is na een telefoontje keurig opgelost door meerdere voorbeelden te mailen.

Grotestraat 72

7622GM Borne

Over Nieuwkamp Gedenken

Nieuwkamp natuursteen uit Borne is gespecialiseerd in monumenten voor graf en urn. Met een klein team van vakkundig personeel, proberen wij samen met u de gedachten aan uw dierbare te vertalen naar een passend monument in de vorm van een grafsteen, urnsteen, urn of gedenksieraad. Dit kan een traditioneel of een geheel eigentijds ontwerp zijn. Daarnaast voeren wij restauratie en onderhoud van uw graf- en urnmonument uiterst vakkundig uit. Indien u niet in de gelegenheid bent ons te bezoeken, kunnen wij u ook aan huis bezoeken.