Goede ervaring met Nieuwkamp Natuursteen, goed overleg en afhandeling.

Zie boven.

Vriendelijke, snelle en goede service

Niet alleen de snelle en goede service was een goede ervaring. Maar ook een door mijzelf gemaakte fout werd snel ontdekt en opgelost. Super tevreden.

Heel plezierig, meedenkend, vakkundig en correct

Met Nieuwkamp Natuursteen was mijn ervaring heel plezierig. Zowel voor twee kleine als één grotere opdracht werd creatief en deskundig met mij meegedacht. Ook werd er alles aan gedaan om tot het gewenste eindresultaat te komen toen externe werkzaamheden verkeerd bleken uit te pakken. Het is een bijzondere grafsteen geworden dankzij de toegewijde inzet.

netjes concreet duidelijk vriendelijk

ik ben zeer tevreden , kan niet beter

Prima kwalitijts werk alleen vond ik de prijs aan de hooge kant

Tot nu toe zeer goede ervarng noaberschaps behandeling door deskundig en begripvol personeel alleen de prijs viel mij een beetje tegen mede door mijn gebrek aan inzicht .

Fijne service, prettige communicatie. Mooi product.

De letters van twee grafstenen opnieuw laten schilderen. Dit is erg mooi gelukt. Prettige communicatie en fijne service. Heel erg bedankt.

Aanbevelingswaardig

Zeer meedenkend, vriendelijk en oplossingsgericht

Goed geholpen en prima service.

Bijzonder vriendelijk en er wordt goed met je meegedacht.

prima geholpen

werden op een leuke manier geholpen met het uitzoeken van de letters zeer bekwaam

Tevreden

Wij zijn netjes geholpen en zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Service en vriendelijkheid prima, resultaat prachtig maar niet goedkoop.

De service en de vriendelijkheid zijn prima, het resultaat van de werkzaamheden is prachtig maar de dienstverlening is niet goedkoop.

geweldig

vanwege de afstand alles kunnen regelen via telefonisch contact en email. Wordt netjes en vriendelijk te woord gestaan

Zeer goed en zorgvuldig geadviseerd.

Nieuwkamp Natuursteen denkt met de klant mee en zorgt ervoor dat ge klant zeer tevreden is met het eindproduct.

Prettige en duidelijke manier van werken en communiceren

Tijdens het eerste persoonlijke contact met dhr. Van der Aa werd goed duidelijk wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten waren voor aanpassing graf ouders Na het geven van de opdracht was het werk in korte tijd klaar en naar tevredenheid.

Gehandeld zoals afgesproken.

Hele fijne persoonlijke benadering

Er werd uitgebreid de rust en tijd genomen om ons te helpen bij de keuze om sieraden uit te kiezen. We moesten soms meerdere keren terugkomen om te passen, maar geen probleem. Alle mogelijkheden werden uitgebreid met ons doorgenomen en besproken. En dat alles in een prettige omgeving en sfeer.

Uitleg overbodig

Perfecte communicatie

Prima verzorgd

Het monument is naar verwachting geplaatst en ziet er verzorgd uit. We zijn erg tevreden.

Fijn personeel, levert goed werk.

Goed contact, duidelijke afspraken. Mooi werk geleverd!

Prima!

Netjes en op de aangegeven tijd afgehandeld. Steen mooi schoongemaakt.

Bijzonder prettig

Ik had ideeën voor het grafmonument van mijn ouders en zus maar kwam er niet uit. Ik ben zeer professioneel en geduldig geholpen door Ellis, die meedacht en tips gaf om te komen tot het resultaat van wat er nu staat. En over dat resultaat ben ik zeer tevreden. Ze luisterde goed naar wat ik met dit monumentje wilde zeggen en heeft echt mee gedacht dat te realiseren.

positief

Goede communicatie per mail en telefoon; we werden op de hoogte gesteld hoe de opdracht zou worden die we hadden gevraagd in een persoonlijk gesprek. Verder nadien telefonisch contact gehad van hun gehad dat het klaar was. Indien er nog iets moest worden veranderd, konden we contact opnemen. Al met al heel klantvriendelijk.

Zeer fijne persoonlijke service.

Alle tijd. Eerlijk verhaal en geen verkooptrucs. Komen afspraken na. Fijne vakmensen.

Vakkundig en vriendelijk bedrijf

Voor de grafsteen van mijn opa en oma keurig geholpen door Nieuwkamp. Er werd goed geadviseerd over wat te doen met de oude steen (kon volledig worden hergebruikt). En vervolgens is de steen keurig opgeknapt, gegraveerd en teruggeplaatst. Zeer tevreden over de snelle afwikkeling.

Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen!

Wij hadden sinds de eerste afspraak meteen een goed gevoel bij jullie. Wij zijn goed geholpen en er werd goed naar ons geluisterd. En daar werd ook naar gehandeld. Wij vonden het zelf alleen vervelend dat de grafsteen is geplaatst, terwijl wij dat niet wisten. Mijn moeder fietst er regelmatig naar toe en ze zou het erg vervelend hebben gevonden als ze er op was gefietst. Misschien tip voor jullie; de mensen vooraf vragen of ze willen weten wanneer de steen geplaatst gaat worden. Groetjes Marije

Grotestraat 72

7622GM Borne

Over Nieuwkamp Gedenken

Nieuwkamp natuursteen uit Borne is gespecialiseerd in monumenten voor graf en urn. Met een klein team van vakkundig personeel, proberen wij samen met u de gedachten aan uw dierbare te vertalen naar een passend monument in de vorm van een grafsteen, urnsteen, urn of gedenksieraad. Dit kan een traditioneel of een geheel eigentijds ontwerp zijn. Daarnaast voeren wij restauratie en onderhoud van uw graf- en urnmonument uiterst vakkundig uit. Indien u niet in de gelegenheid bent ons te bezoeken, kunnen wij u ook aan huis bezoeken.