Deskundige en betrokken advies en werkuitvoering

Na overlijden laatste ouder nam Nieuwkamp na een periode contact op over de grafstenen, niet te vroeg, niet te laat. Daarna goed advies, en pragmatische oplossing bij breuk van een zwakke plaat. Mooi resultaat door een professioneel advies.

Fijne mensen die meedenken in alle opties

Voor de 3e x in 4 jaar goed geholpen, duidelijke afspraken, goed werk geleverd. Nemen de tijd voor persoonlijk gesprek.

Fijne mensen die meedenken in alle opties

Vriendelijk, Goede service

We zijn vriendelijk ontvangen door Nieuwkamp en ze hebben ons goed geholpen met alles. We zijn erg tevreden. Goede service!

Een zeer correct gesprek waarin zaken duidelijk werden uitgelegd, en zeer positief verrast door de snelle plaatsing.

Komen de afspraken na

Keurig bedrijf die de afgespraken nakomt en net stukje werk levert

Aardige mensen mooie steen geleverd.

We zijn vriendelijk ontvangen door Nieuwkamp en ze hebben na ca 5 mnd de steen geplaatst. Het ziet er fantastisch uit. We zijn een wel tevreden klant.

Fijne samenwerking

Onze ideeën werden in de tijd nog al eens aangepast. Geduldig meedenken heeft er toe bijgedragen dat we nu zeer content zijn met het eindresultaat inzake de gedenksteen.

vriendelijk zakelijk en een zeer goed geleverd product

zie boven

Uitstekend geholpen

Duidelijke uitleg, meedenken, kleuren laten zien. Jammer dat de bestelling helemaal uit India moest komen en het daardoor heel erg lang duurde. Maar het resultaat is prachtig

Ervaren en betrouwbare begeleiding bij het uitzoeken van een grafmonument

De kennis van zaken en de persoonlijke manier waarop ik geholpen ben door de mensen van Nieuwkamp heb ik als erg prettig ervaren.

Deskundig

De gehele afhandeling vanaf het eerste gesprek tot aan plaatsen van de steen op het urn graf zijn in een ontspannen sfeer met deskundig advies verlopen

Prima.alles naar wens

Van begin tot eind prima.

Zeer prettig geholpen

Goed geholpen alles goed afgehandeld. Keurig telefoon wanneer alles geplaatst is . Zeer tevreden.

Goed en fijn bedrijf voor uw wensen.

Er wordt samen met de klant naar een tevreden concept toegewerkt wat keurig wordt uitgevoerd.

Een prettig persoonlijke begeleiding naar grafrede

Een prettige ervaring, geen snelle verkooppraatjes, maar alle tijd om

Rustig en met aandacht en begrip geholpen

Het duurde lang voor de urn steen binnen was. Voor die tijd in alle rust de belettering kunnen uitzoeken. Vriendelijk en met goede adviezen bijgestaan door Ellis.

Respectvol vriendelijk geadviseerd

Aardig, vriendelijk, behulpzaam, aandacht, respect, vriendelijk ervaren proffessioneel.

Niets op aan te merken

Onze eigen gedachte werd precies zo overgebracht. Het is een prachtige gedenksteen geworden.

Zeer tevreden over de afhandeling van het plaatsen van de steen. Klein puntje van verbetering, even klant informeren wanneer de steen is verwijderd en hoe de verdere planning/afhandeling er uit ziet.

Ze hebben de steen keurig geplaatst

Ze hebben vakkundig de steen geplaatst, de steen is precies wat we verwachtten, het weggaan verliep wat rommelig, ze lachten ergens om wat niet zo gepast was, maar dat had waarschijnlijk niets met het steen plaatsen te maken

Respectvol, ruim tijd en aandacht. Meedenkend en eerlijk.

We zijn erg tevreden met het resultaat. Destijds was er ruim tijd voor ons gereserveerd Groepsgrootte was geen probleem. Er werd meegedacht over de mogelijkheden. Er was respect maar ook ruimte voor humor. Wij als familie hebben het als zeer prettig ervaren. Hartelijk dank, Mede namens mijn broers en zussen, Henriette Wegdam-Pierik

Vakkundig en snel.

Het graveren en terugplaatsen van de grafsteen van onze stiefvader is snel en vakkundig gebeurd. Ook het adviesgesprek hieraan voorafgaand hebben wij als zeer prettig ervaren.

uitstekende service

alles kunnen regelen vanuit andere stad, 1 telefoontje was voldoende. Goede uitleg en advies gekregen, resultaat ziet er fantastisch uit.

Goed!

Ze nemen de tijd voor je!

Grotestraat 72

7622GM Borne

Over Nieuwkamp Gedenken

Nieuwkamp natuursteen uit Borne is gespecialiseerd in monumenten voor graf en urn. Met een klein team van vakkundig personeel, proberen wij samen met u de gedachten aan uw dierbare te vertalen naar een passend monument in de vorm van een grafsteen, urnsteen, urn of gedenksieraad. Dit kan een traditioneel of een geheel eigentijds ontwerp zijn. Daarnaast voeren wij restauratie en onderhoud van uw graf- en urnmonument uiterst vakkundig uit. Indien u niet in de gelegenheid bent ons te bezoeken, kunnen wij u ook aan huis bezoeken.