Die band bij je voet die kon ik zelf niet los krijgen maar voor de rest een goed apparaat

Fijne communicatie, flexibel en betrokken

De CPM machine was fijn in gebruik en kraakte en piepte in ieder geval veel minder dan die ik in het ziekenhuis moest gebruiken. Mensen waren goed bereikbaar en er was meteen persoonlijk contact. Ik moest de machine langer gebruiken en dat was gelukkig geen enkel probleem. Vervolgens wilde ik graag dat de machine elders werd opgehaald dan waar ik woonde en ook dat was geen probleem. Geen enkel negatief ding zou ik kunnen opnoemen. Helemaal tevreden!

Bijzonder betrokken bij het revalidatieproces met gebruik van de CPM

Het team van Medical service leverde niet enkel apparatuur, ze ondersteunden mijn revalidatie met gebruik van hun CPM. De CPM is bij mij thuis geplaatst en ingesteld op mijn maat, status en doelstelling van mijn revalidatieproces. Om de week werd ik gebeld om te informeren naar de voortgang van het herstel en te adviseren over verder gebruik.

Service ten top

Na uitleg van Med.service wat de mogelijkheden waren, hebben zij direct een afspraak gemaakt om het kniebuigapparaat te komen brengen. Dit was heel snel en het apparaat werd ter plaatse ingeregeld en uitgelegd. ik werd opmerkzaam gemaakt dat de kosten, waarvan ik dacht dat ik die zelf moest betalen, via de goedkeuring van de orthopeed kunnen worden vergoed. Super service, ook het ophalen vannhet apparaat ging vlekkeloos. Ik raad het iedereen aan.

Zeer goed bedrijf

Van het begin van leveren tot het ophalen van mijn CPM zeer tevreden. Goede uitleg en tussendoor nog een telefonisch contact. Goede service en zeer vriendelijke medewerkers.

Buitengewoon goede service en begeleiding.

Het apparaat, wat goed geholpen heeft bij mijn herstel, werd na aanvraag direct geleverd. Eenmaal is een storing opgetreden en toen werd nog dezelfde dag een vervangend apparaat afgeleverd. Tijdens het hele proces werden we begeleid door deskundige en vriendelijke medewerkers.

Door een val is mijn knie vast komen te zitten. Na 5 maanden door gebogen onder narcose, 24 uur in ziekenhuis op de CPM en daarna 4 weken thuis 8 uur per dag erop gelegen. Het is zwaar, maar kan na 7 weken nog steeds mijn knie goed buigen. Service en uitleg zijn goed. Komen netjes op de afgesproken tijd. Vooral bij installeren is dat prettig. Daarnaast nog diverse keren gebeld of alles goed gaat.

Heel professioneel en duidelijk

Geweldige service!

Sinds enkele maanden gebruik ik de knieslede. Heel fijn om de mobiliteit van de knie te verbeteren. Heel snel geleverd door medewerkers die zeer professioneel zijn en de machine helemaal voor je instellen. Ze bellen regelmatig hoe het herstel verloopt. Zeer tevreden!!

Vriendelijke en professionele service

De persoon die de machine kwam.bezorgen was zeer ter zake kundig en gaf goede uitleg. Ook werd er tussentijds telefonisch contact opgenomen om te informeren hoe het ging. Ook de verlengingen en de afspraak om.het apparaat op te halen verliepen vlot. Al.met al een prima ervaring!

Prima, vriendelijk en duidelijk

Prima, vriendelijk en duidelijk

Goede service en controle

De CPM ontvangen in het ziekenhuis. Daar is de CPM goed ingesteld. Daarna werd er regelmatig contact opgenomen om de voortgang te bepalen. Vriendelijke en begripvolle medewerkers. Toen de CPM niet meer werkte kreeg ik dezelfde dag een andere CPM. Top bedrijf!

Erg tevreden met de leen en vriendelijk personeel .

Blij met de leen van het apparaat. Fijn dat het personeel mee leeft met de vorderingen van het herstel .

Super goede service

Machine in bruikleen na plaatsing revisieknie. Na een aantal weken deed de machine het ineens niet meer. Dag erna werd deze al omgeruild. Ze belde met ons tegen het eind van de leenperiode enals wij dan aangaven dat we de machine nog nodig hadden, dan regelde zij dat verder met de chirurg. Heel blij met deze firma en hun service

efficiënt

de geleverde apparatuur behoeft geen nadere toelichting, gewoon prima. De uitleg voor het gebruik is duidelijk. Het leveren en ophalen volgens de gemaakte afspraken. Kortom heel veel baat bij gehad.

Goede service,veel aan gehad

Ik heb veel gebruik gemaakt van de motorsledes na een knie operatie. Fijn apparaat om te gebruiken ,goede service, regelmatig gebeld hoe het ging.

Goed geholpen en duidelijk uitgelegd.

Zeer positief.

Een bedrijf dat zeer betrokken is en snel schakelt

Ontzettend tevreden. De mensen bij Medical Sot reageren snel, denken graag mee en schakelen ook meteen. De tijd die werd genomen (en de bijbehorende uitleg die werd gegeven) toen de CPM-machine werd geïnstalleerd vond ik opvallend. De tussentijdse telefoontjes en mails om te vragen hoe het ging waren dat ook.

Het gebruik van het CPM apparaat heeft mij de eerste kracht gegeven bij de revalidatie van de knie. Ik denk niet dat ik het zonder het apparaat in korte tijd zo ver had gered.

Zeer professionele apparatuur

Zeer professionele apparatuur, hierdoor is mijn revalidatie zeer goed verlopen, na de uitleg was het apparaat zelf heel goed te gebruiken en in te stellen, ik ben er heel tevreden over

Voiruitgang geboekt

Mijn knie bleef stijf ondanks fysio en zelf oefenen. De orthopedisch chirurg adviseerde de cpm voor de buiging. Hierdoor meer geoefend. 3xd 1 uur

Goede service. Advies en communicatie

Zeer goede en snelle service.

Geven duidelijke informatie en advies. Komen zeer goed hún afspraken na en zijn erg klantvriendelijk.

Fantastisch

Super blij mee geweest om bij te staan in mijn revalidatie , dit heeft mij echt geholpen . Goeie uitleg en super aardige mensen .

goede service

Het oefenapparaat voor mijn knie werd netjes neergezet op de goede plek en ik kreeg een goede uitleg. tussentijds werd ik gebeld over hoe het ging en of ik hem nog langer nodig had of wilde verlengen. Netjes en volgens afspraak weer bij me opgehaald.

De Zoeker Esch 6

7582CN Losser

Over MEDICAL Service in OefenTechnieken BV

Medical Service in Oefen Technieken, de specialist in verhuur, verkoop, lease en onderhoud van apparatuur voor passieve gewrichtsbeoefening. Onze oefenapparaten, ook wel elektrische motorsledes genoemd, worden ingezet na operaties aan gewrichten of banden om de genezing te bevorderen. Een andere veelgebruikte benaming voor de apparaten is Continuous Passive Motion apparatuur, oftewel kortweg CPM. Wij plaatsen een CPM bij patiënten thuis, in het ziekenhuis of zorginstelling . Daarvoor zijn we 7 dagen per week bereikbaar. Bovendien leveren wij als enige in Nederland de buigmachines van vijf verschillende merken, namelijk Kinetec, JACE, Artromot, Waveflex en Optiflex. Voor iedere situatie hebben wij dus de optimale CPM beschikbaar. Ook voor onderhoud en het oplossen van storingen aan machines van ziekenhuizen, hebben wij gecertificeerde mensen in dienst.