Onproffesioneel, komt afspraken niet na, hoop ellende

Geen zaken mee doen! Onprofessionele houding, slechte kwaliteit van het werk, creëren een hoop ellende maar zijn te beroerd om dit op te willen lossen. Indien je met deze partij zaken doet eindig je gegarandeerd in de rechtbank.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Uitstekend geholpen en door de ervaring goede keuzes kunnen maken

GN Bouw uit genodigd voor twee dakkapellen, isoleren van de dakkap en uitbouw voor de keuken. Er werd heel erg meegedacht en verschillende opties besproken. Duidelijke uitleg over de prijzen en keuzes die gemaakt moesten worden

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Dak, Keuken, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Woning geweldig, wel wat verbeterpunten

Nieuwbouw woning gekocht via GN bouw. Wij zijn later ingestroomd bij de woning, waardoor wij minder tijd hadden om alle opties goed door te nemen. Toen kwam Corona om de hoek. Helaas heeft GN bouw daardoor geen gesprek met ons gepland om alle opties goed door te nemen. Wat achteraf erg jammer is omdat er daardoor wat dingen zijn die we anders hadden willen doen. Ook zijn we een aantal maanden bezig geweest met een lekkage te verhelpen. En nu moeten er nog steeds wat punten afgewerkt worden, de communicatie gaat hierin moeizaam. De woning zelf is geweldig en wonen we met veel plezier!!! We zouden gn bouw wel aanbevelen omdat, de woning zelf erg mooi is en de afwerking oké is.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Terzake kundig en service gericht

GN Bouw nu al weer voor de 3e keer ingeschakeld voor aanpassingen woonhuis. Afspraak maken gezien de drukte en Corona in eerste instantie voor betrokkenen niet makkelijk, maar eenmaal ter plaatse werd er ruim de tijd genomen en geadviseerd vanuit het standpunt van de klant. De uitvoering die kort daarop volgde werd conform afspraak en uiterst professioneel ter hand genomen. Al met al wederom een fijne ervaring met deze aannemer.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Keuken, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Prima aannemer

Woning in prima staat opgeleverd. Wel een aantal aandachtspunten zoals - lozen leidingen geleverd zonder bekabeling tip laten opleveren met bekabeling zoals bewoner wenst. - onderaannemer van Wanrooij slecht advies gekregen. - niet alle lichtpunten waren gecontroleerd, later bleken 2 lichtpunten het niet te doen. (Wel opgelost door aannemer)

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Nieuwbouw appartement Rotterdam

GN Bouw heeft het appartementencomplex De Hooiman waarin ik 1 appartement heb naar tevredenheid uitgevoerd. Enkele jaren na oplevering waren er wat problemen met een lekkage maar die zijn netjes opgelost.

• Advies N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement