Keurige vakbekwame medewerkers {Remon en Peter}

In samenspraak met de vakkundige medewerkers tot het voortreffelijke en gewenste resultaat gekomen. Er is keurig en netjes gewerkt met een minimale overlast. Dagelijks werd alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Wat bijna niet mogelijk was is als uitdaging gezien en met een verbluffend resultaat vooralsnog gerealiseerd. Ik kan wat de toekomst ook brengt weer heerlijk gebruik maken van een aangepaste douche in mijn badkamer. Met dank aan de firma van Gameren en zijn medewerkers!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Geweldige vakmensen en een prachtig resultaat

Wij hebben onze keuken laten doorbreken naar de garage. Wij zijn zeer tevreden over de vakmensen die bij ons zijn geweest; de communicatie over het uit te voeren werk en het geleverde resultaat. Er is schoon en vakkundig gewerkt en er was steeds goed overleg waar het de details betrof. Alle vakmensen waren daarbij ook nog zeer prettig in de omgang. De overlast was minimaal en daardoor was het geen probleem dat de planning, door de vakantiedagen, soms wat uitdagend was. Wij zullen deze aannemer zeker bij onze vrienden en kennissen aanbevelen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Keuken
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Goed (vak)werk en prima resultaat!

Wij hebben onze badkamer en toilet laten renoveren/verbouwen. Vanaf het begin af aan is netjes gewerkt en de looproute naar de badkamer was goed afgedekt/beschermd om beschadigingen te voorkomen. Erg goede ervaring met het personeel: Werkten zeer netjes, vakkundig en prettig in de omgang. Ook veel overleg tijdens uitvoering van de werkzaamheden. Planning en communicatie was af en toe lastig/moeizaam (overigens mede door corona), maar uiteindelijk is er prima werk afgeleverd en zijn we erg blij met het resultaat! Kortom: Goed (vak)werk en prima resultaat. Wij kunnen Van Gameren aanbevelen voor klussen in en om het huis!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

professionals die ten zeerste aanbevolen worden voor verbouwingen

Met professionele en gedreven medewerkers onze mooie nieuwe uitbouw inclusief keuken binnen planning en naar volle tevredenheid gerealiseerd. De overlast is tot een minimum beperkt en er zijn veel (tijdelijke) voorzieningen aangebracht om beschadigingen en overlast tot een minimum te beperken, dit is dan ook goed gelukt.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Keuken
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Goede kwaliteit en communicatie met een probleemoplossende insteek

Uitbouw en dubbel glas geplaatst. Erg blij met het resultaat. Duidelijke communicatie en planning gedurende het traject. Altijd een aanspreekpunt te vinden. Zoals alle projecten gaat niet altijd alles volgens planning. Hierin werd probleemoplossend gedacht om tot de beste oplossing te komen. Personeel ter plaatse was zeer prettig en netjes. Erg blij met het resultaat en deze aannemer!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Vakwerk en afspraak is afspraak!

Wij hebben onze aanbouw en nieuwe keuken binnen 6 weken door Van Gameren laten realiseren en zijn enorm tevreden! Vakwerk en afspraak is afspraak! Uistekende afstemming en er werd erg netjes gewerkt. Onze keuken is gemaakt door de interieurbouwtak van Van Gameren, niets is te gek.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Keuken

Henri Dunantstraat 17

6691EK Gendt