Zeer goed!!!

Ik heb het bouwbedrijf van Cas Pronk als zeer prettig en kundig ervaren! Al 4 jaar had ik enorm veel gedoe met een lekkage in m'n badkamer. Er zijn talloze aannemers langs geweest en geen van hen kon het adequaat oplossen. Maar gelukkig waren daar de professionals van Cas Pronk. Met allen een expertise en ervaring die ik zelden ben tegen gekomen. Ook de communicatie was helder en daar waar nodig werd er meegedacht. Heel veel dank! Een absolute aanrader.

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Veel achterna lopen en niet specificeren van een rekening.

De firma Pronk heeft op verzoek van de verzekering brandschade bij ons hersteld aan vloer, muren, plafond, en de keuken. Het uitgevoerde was redelijk, maar we moesten er erg vaak achteraan bellen of mailen omdat er niemand kwam of er dingen niet klopten. Overigens werd daar dan wel meestal dezelfde dag of uiterlijk de volgende op gereageerd. Uiteindelijk kregen we nog een rekening voor voor meerwerk die ruim 2x hoger was dan de "offerte" (meer nattevingerwerk) had aangegeven en dan er volgens ons aan werk was verricht. Hoewel we enkele malen om een specificatie van die nota vroegen, kregen we die niet.

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Keuken
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Lijnbaan 70

1969NG HEEMSKERK