Sinds ik met coachscore werk is mijn expertstatus beter zichtbaar. Dit levert duidelijk meer aanvragen en uiteindelijk ook klanten op. Ik ben tevreden temeer ook het gemak die mijn klanten ervaren bij het invullen van de scores.
Bedrijfsnaam | Qimens |
De ondersteuning is zeer goed en Nieck is snel en duidelijk met ondersteuning. Ik heb echter nog geen idee van wat de ROI (Return On Investment) voor mij is wat betreft Coachscore! Ik denk dat het een extra middel is om potentiële klanten bij twijfel over de brug te krijgen. Maar ook een fijn middel om van je eigen klanten een eerlijke mening te krijgen en een goede feedback over hun ervaring met je diensten.
Bedrijfsnaam | Run-Real |
Ha Willem, dank voor je mooie review. Coachscore is inderdaad een middel om je eigen transparantie en de overtuigingskracht van je website te verhogen, zodat je meer klanten over de brug trekt. Met een klant zijn we op dit moment een test aan het doen om een case study van te maken die kan helpen bij het bepalen van de ROI. We stellen klanten de (geheime) vraag: 'Heb je reviews van anderen gelezen voordat je uiteindelijk voor mij koos?'. Wat tot nu toe blijkt is dat meer dan 50% van de mensen die een aankoop doen bij deze klant eerst de Coachscore-reviews van anderen hebben gelezen! Leuk om te vermelden is dat zij (klant) het gros van haar klanten via Instagram leert kennen en converteert. Schijnbaar hebben de reviews op de website (of in Instagram Stories, waar ze ze ook plaatst) een belangrijke waarde in het aankoopproces. Ik laat het je weten wanneer deze case study online staat. Groet, Nieck
Ik zocht voor mijn coachees een mogelijkheid om een review te geven van over mijn diensten. Coachscore is voor mij de oplossing om deze reviews te vergaren. Top!
Bedrijfsnaam | Judith Noordzij Coaching |
Ha Judith, Dank voor je review. Tof dat je erbij bent! Liefs, Nieck
Fijne tool om nieuwe klandizie vertrouwen te geven voor de aankoop/lid worden.
Mijn ervaring met coachscore is nog heel pril, maar nu al een hele fijne ervaring. Nieck is onwijs gastvriendelijk en behulpzaam op een hele laagdrempelige manier. Erg tevreden tot zover en ik ga zeker met coachscore blijven samenwerken!
Hi Melany, Dank je voor je mooie woorden en yes, welkom bij Coachscore! =D We spreken! Nieck
Nieck heeft ons perfect geholpen met het uitrollen van Coachscore. We waren opzoek naar een makkelijk in gebruik programma en kwamen via via bij Coachscore uit. Nieck heeft ons vervolgens snel geholpen en alles klaargezet zodat wij binnen een week met het verzamelen van reviews konden starten. Top!
Hi Maarten, Dank voor je mooie review en tof dat jullie erbij zijn! Groet, Nieck
Ik ben blij met Coachscore en in bijzonder met Nieck. Ik ben coach en trainer. Daar ligt mijn kracht. Ik weet wel dat online marketing, zichtbaarheid en social media belangrijk is als het gaat om het succesvol runnen van mijn bedrijf. Maar echt weten HOE ik dit voor elkaar krijg, dat weet ik niet. En als ik heel eerlijk ben, is dat ook niet mijn hobby. Geef mij maar een moeilijke cliënt. Veel fijner. Nieck kwam op mijn pad en nam mij dit werk uit handen. Nieck denkt zelfs met mij mee mbt nieuwe mogelijkheden. Nieck heeft met Coachscore als missie heeft om coaches (en breder gezien; alle lichtwerkers) te helpen zichtbaar te worden. Ik vind dit een belangrijke taak waar ik dankbaar voor ben dat Nieck die vervult. Want zo kúnnen wij worden gevonden door diegene die ons nodig heeft.
Hi Li, Dank je voor deze prachtige woorden. Niets aan toe te voegen, ha! Onwijs dankbaar voor jou als klant, maar ook als mijn eigen coach en mattie. Liefs, Nieck
Sinds ik Coachscore gebruik merk ik dat klanten veel sneller beslissen mee te doen aan een workshop of training die ik organiseer. Ik deel de reviews via mijn social media kanalen en ik merk dat het vertrouwen in mijn diensten hierdoor groeit. Daarbij motiveert het mij enorm om door te gaan met wat ik doe, want mijn reviews zijn lovend!
Ha Noes, Dank je voor je mooie beoordeling! Super fijn dat je er bij bent, al vanaf het eerste moment! We spreken. Liefs, Nieck
Door het gebruik van reviews en Coachscore in het bijzonder zijn we meer in staat nieuwe klanten te overtuigen. We bieden een opleiding aan waar de ervaring van de klant centraal staat. Een onafhankelijke tool als deze biedt voor ons de uitkomst. Daarnaast is Nieck een onwijs fijne gozer om mee te werken, ook niet onbelangrijk!
Ha Tiem, Thanks voor je mooie woorden! Super tof dat Milo er al bijna vanaf het begin bij is. We spreken! Nieck
Coachscore doet exact wat het moet doen en combineert dat daarnaast ook nog met uitstekende klantenservice. Dat is een unicum tegenwoordig en het benoemen dus zeker waard.
Ha Guy, Dank voor je beoordeling mooie man! Super tof dat jullie met Perfect Performance er bij zijn vanaf het eerste uur! Spreek je! Nieck
Dat mensen graag reviews lezen voor ze beslissen, dat is bekend. Nog fijner als je weet dat de reviews via een onafhankelijke partij gegeven zijn, dat geeft meer vertrouwen voor potentiële klanten dan wanneer je ze als ondernemer zelf plaatst. Daarvoor is coachscore een hele fijne tool. Daarnaast is Nieck super betrokken en behulpzaam, denkt mee, beantwoord de vragen waarvan je zelf nog niet weet dat je ze hebt. Betrokken en persoonlijk en dat is superfijn!
Hi Marleen, Dank voor je review en mooie woorden! Op nog veel mooie reviews! Groet, Nieck
Heel mooi om reviews terug te lezen. Dit zete nog meer aan mijn werk uit te breiden. Ook is 't voor de coachee een mooi moment om terug te blikken en voor andere de ervaringen na te lezen.
Hi Rashma, Bedankt voor je review! Je kunt je reviews verwerken in je Instagram Stories (tip: maak er een Hoogtepunt van) met een eventuele verwijzing naar je website. Zo pluk je er hier ook de vruchten van. Maar hier hebben we het over gehad. :-) Groet, Nieck
Wittenburgergracht 313
1018 ZL Amsterdam
Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen. Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”