Prima geholpen en een fijne auto gekocht!

Ik heb een paar weken geleden hier een Opel Corsa gekocht. Prima geholpen hier, aardige mensen. Ik ben hartstikke blij met m’n auto en hoop er nog een paar jaar plezier van te hebben.

vriendelijke en correcte service

Voor de 2e keer mijn APK laten uitvoeren bij Kaatsland. Het is een zware Diesel en tegelijk voor een redelijke prijs klein onderhoud laten uitvoeren. Even gewacht op de RDW die een steekproef kwam nemen. En goedgekeurd ! Altijd fijn als het extra gecontroleerd wordt.

Goeie service

Mooie Volvo gekocht Na 1,5 dag problemen met de auto de auto is opgehaalden kosteloos gemaakt

Slecht

Vind het jammer dat jullie geen antwoord geven op en auto op marktplaats.

Eens maar nooit meer.

Voor het eerst een auto hier gekocht en ook meteen voor het laatst. Een Ibiza met nieuwe APK hier gekocht voor iets meer dan 1500 euro. Zat geen radio in, dus zelf maar een nieuwe radio gekocht. Zelf inbouwen is een klusje van niks. Maar er bleek geen stroom op te staan. Dus bij een andere garage laten maken, meteen een kostenplaatje van 96 euro. Blijkt dat er een nieuwe distributieriem in moet met waterpomp. Kosten minstens 500 euro. En dan het gevaarlijkste aan deze auto. Continue brand het oranje lampje van het motormanagement. Heb gebeld en werd mij verteld: ooh geeft niets, heeft mijn auto ook en rij er al 2 jaar mee. Maar nu al een paar keer meegemaakt dat het lampje gaat knipperen. En dan word het echt link. Ineens valt de snelheid terug en wil hij niet harder dan 80 kilometer per uur. Levensgevaarlijk op de snelweg. Is me 4 keer overkomen. Ze hebben er naar gekeken en was weer goed. Maar s'middags meteen weer meleur en levensgevaarlijk op een vierbaansweg. Mensen achter mij keihard in de remmen en ik met pijn en moeite de vluchtstrook kunnen bereiken. Het lampje knippert nu continue en ik durf er niet meer in te rijden Maandag gaat hij toch naar de garage voor een nieuwe distributieriem en zullen ze dit probleem ook zien op te lossen. Zullen ook wel weer extra kosten bij komen. Laat dit bij een andere garage doen want heb totaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Niet voor niets staat er op het verkoop contract. GEEN GARANTIE.

klant vriendelijk

Ben er gaan kijken voor een tweede hands auto , werd vriendelijk te woord gestaan door hendrik ( denk eigenaar) ik gaf mijn wensen aan en budget . Hij liep mee zijn terrein op en liet mij vele auto,s zien en had er goede info over , tenslotte een keuze kunnen maken proefrit gemaakt waar ik iets opmerkte de hr Hendrik ging even rijden en vertelde mij het euvel en zou dit kosteloos maken. Ook een nieuwe APK verkregen. ben echt zeer tevreden in deze . dank jullie wel en zal een ieder jullie aanbevelen. mvg. Bart Oosterveen

Auto te laat geannuleerd

Ik had een Skoda gekocht maar mijn vrouw wou na 2 dagen toch wat anders dit volledig vergeten te vermelden en het bedrijf had de auto klaar. Verhaal uitgelegd en natuurlijk waren ze teleurgesteld maar geen problemen er van gemaakt. Al met al goede service vind ik dat.

Nette mercedes A klasse gekocht, problemen die er waren werden perfect opgelost, helaas door omstandigheden is de auto overbodig geworden, Kaatsland gebeld maar ze konden de auto na 2 maanden niet retour nemen het hele terrein stond ramvol werd gezegd, beetje jammer, verder zeer vriendelijke mensen met goede en vlotte service.

Topbedrijf met top service

Ik kocht een Skoda met nieuwe keuring toch waren er een aantal dingetjes. Ik heb gebeld en mocht langs komen kreeg een leenauto etc etc. Merkte de volgende dag dat er toch iets niet klopte en geen probleem kon gewoon wederom terug komen en het wordt op dit moment opgelost. Ik ben zeer tevreden en kom hier zeker terug een topservice

Export oldtimer.

Duidelijke informatie en prettige behandeling bij de export van mijn oldtimer.

verder goed

we gingen voor de astra..maar kochten een knarie gele vw fox...moest paar dingen gebeuren wordt opgelost... een auto voor paar centen kan je niet verwachten dat het nieuw is maar zuh doen wel hun best om het goed te krijgen...hoop dat we nu eens geluk te hebben met een auto...

Fijne mensen, zeggen waar het op staat.

Vorige week mijn vw golf bij jullie gekocht. Auto rijdt super! Inmiddels al bijna 2000 km gereden zonder ene fout.

Uitstekend!

Wij waren er voor het eerst en werden uitstekend geholpen. Vriendelijk personeel ook.

Jammer

Wil even nog wat toe voegen over die golf tdi uit 2001, want het bleek dat ik niet verder kon schrijven dus is dit een vervolg om toch mijn verhaal compleet te maken. Dat mij duidelijk is gemaakt dat er geen reparatie of iets dergelijks mij tegemoet komt, heb ik gezegd dat ik dan een review zou schrijven. Daarop werd gereageerd dat ze dat niks konden schelen, je doet je best maar.....werd er gezegd. Dat is wel een motivatie van dit bedrijf. En verder dan nog dat men alle auto's na kijken voordat ze in de verkoop kanaal komen, dat werd mij verteld. Dat hebben we gemerkt. De Multi riem is zo erg versleten dat het niet verstandig is om ermee te rijden. Ook staat op de keuringsrapport dat een stof hoes van de aandrijfas beschadigt is en niet afdicht, maar er zitten gewoon oude stofhoezen om wat je ook wel te denken zet. Vraag mij echt waarom zo te handelen. En om eerlijk te blijven heeft mijn zoon het laatste gesprek meegeluisterd en zijn onvrede geuit met de niet wat fijne woorden, Heb hem aangesproken er mee te stoppen, maar het zegt wel wat over zijn gevoelens als je denkt dar je bij een goed bedrijf iets leuk te kopen. Het zou tenslotte zijn auto worden om er mee naar zijn werk te kunnen De auto staat nu stil word dus niet mee gereden. Tja........ Bedankt Kaatsland te Sneek.

Zeer tevreden over de service, ik kwam onverwachts met pech te staan. 15 minuten later zat ik weer op de weg. Bedankt mannen.

Goed bedrijf,

Auto bedrijf Kaatsland kijkt altijd met de klant mee. Bieden een snelle goede service en gaan zeer klantvriendelijk te werk. Ik heb mijn auto 2/5 jaar geleden bij dit bedrijf aangeschaft en rij nog altijd met veel plezier.

Het bedrijf bied altijd een goede service. Ze zijn tevens zeer klantvriendelijk, en komen afspraken altijd na. Ik ben ontzettend tevreden met mijn auto.

Mijn peugeot 206 hier gekocht en ben tot nu toe zeer tevreden. Geode/prijs kwaliteit verhouding

Veel keuze en niet duur

Het weekend een leuke polo gekocht voor mijn dochter. We hadden meerdere auto's bekeken, maar hier werden we netjes geholpen dus een goede keuze gemaakt.

Super service

Mijn werkbus heengebracht voor flinke reperatie en dankzij de inzet van de monteurs binnen 2 dagen klaar zodat ik weer gauw aan de gang kon. Ook leenauto mee gekregen zodat ik mijn werkzaamheden voort kon zetten. Kortom zeer tevreden en een super service

Nooit problemen, altijd goede service!

Al voor de 3e keer een auto gekocht hier! Altijd een goede service en hulp, nooit problemen of moeilijkheden en altijd alles snel klaar! Echt top!!

????

Ik zie allemaal Tienen en achten voorbij komen. Als je dan de reacties leest mankeert er aan elke auto wel wat . Bij de ene de kachel stuk ,motor kapot etc. Worden deze auto's bij binnenkomst niet na gekeken?

Klantvriendelijke bedrijf

Automaatje gekocht testrit gemaakt naar de mankementjes opgenoemd te hebben meteen gefixt. Week later nog even de puntjes op de i gezet en nu super tevreden . Vriendelijke mensen alleen miste een kopje koffie of thee dan was het een tien geweest

Eerlijk, oprecht en klantvriendelijk

Ik heb in november 2019 een Peugeot gekocht, een super auto! Ik ben fantastisch geholpen, en nu na dik 3 maanden te rijden kan ik nog steeds zeggen dat ik een geweldige auto heb gekocht voor een eerlijke prijs! Jongens bedankt!

nog niet

als ik belang heb bij een auto..kan deze ook eerst nagekeken worden voor ik de auto koop..ben geen monteur iedere keer problemen met aankoop met auto..kat in de zak..bv..

Lorentzstraat 13

8606JP Sneek